Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Animovaný
  • Komedie
  • Dobrodružný
  • Horor

Recenze (7)

plakát

Tupíři (2010) 

Co mě na filmu hodně bavilo, byla podobnost herců s originálním filmem. Za to byla prostě odvedená skvělá práce. Myslím, že se tvůrcům povedlo sestříhat scény ze třech dílů do jednoho filmu, tak aby to divákovi dávalo smysl. Občas byl však humor trapný a nudný, bohužel jsem se zasmála jen zřídka.

plakát

Expend4bles: Postr4datelní (2023) 

Jak to tak už bohužel bývá první díl je nejlepší, ještě dvojka je skvělá, ale od třetích EXPENDABLES to jde prostě z kopce a zde opravdu hodně. Již ve třetím díle se objevuje mladší generace herců, která to dost kazí, a teď nemyslím herečky to by ještě ušlo, ale do tohoto konceptu se to nehodí. No a zde tomu není jinak. Příběh je pak docela dost předvídatelný. Ovšem dá se na film stále koukat.

plakát

Expendables: Postradatelní 3 (2014) 

Bohužel pro mne třetí díl Expendables byla lehkým zklamáním. Čekala jsem, že se objeví nějací velikáni starších filmů, ale bohužel. Stallone nasadil to trojky mladší generaci a to film pokazilo. Příběh není vůbec špatný, ale i tak to bohužel hodnotím pouze třemi hvězdičky. Mrzí mě, že se neobjevili herci např, The Rock, Jackie Chan, Vin Diesel .. Ovšem i tak se na to dobře koukalo.

plakát

Expendables: Postradatelní (2010) 

Skvělý akční film s úžasným obsazením, ač je škoda, že spousta skvělých herců nepřijala Stallonův návrh a nezahráli. Humor a akce opravdu nechybí. Příběhově je film také velmi dobrý.

plakát

The Hole in the Ground (2019) 

Hororem bych to asi úplně nenazývala, ale špatné to také nebylo. Není to film u kterého by se člověk bál, spíše je takový odpočinkový, když se vrátíte po dvanácti hodinové směně domů a nevíte co si pustit, tak je tohle ideál. Příběhově je to vlastně zajímavé a co se týká hereckých výkonů jsou překvapivě dobré. Herečka Seána Kerslake byla pro tento film skvělou volbou. Nadchnou i některé opravdu pěkné záběry, bohužel má film i své slabé místa, kde jsem se trošku nudila. Ale jinak je to dobrý film.

plakát

Malá mořská víla (2023) 

Takže hezky od začátku. Špatně, špatně a opět špatně, takže kde jen začít. No všichni dávno víme, že Ariel hraje herečka tmavší pleti a původní animovaná byla skoro bílá s červenými vlasy, ale to by nakonec nebylo tak nepříjemné, herečka má totiž krásné oči a líbezný úsměv. Za to je tu stále to ale, vlasy jsou totiž bod , který mě osobně kazil tuto postavu. Nejen barva, ale i dredy. Opravdu nechápu koho napadlo, aby měla Ariel dredy.    Také by mě zajímalo kde tvůrci našli informaci, že princ není modré krve. A takovýchto nesmyslných informací je tam mnohem více.     I chyb je tam dost, třeba na lodi má princ vestu a když loď začne hořet, tak už ji nemá, ale to už jsou jen takové drobnosti.     Pro mě osobně to bylo těžké zklamání. Ale život pod vodou byl krásně udělaný a jistě to nadchlo nejen mne, ale i malé diváky.

plakát

Terrifier (2017) odpad!

Film u kterého se nemá cenu ptát, protože zde logické vysvětlení nenajdete, takže pokud máte hlavu v pořádku, tak u tohoto filmu budete zaručeně trpět. Buď budete bezmyšlenkovitě sledovat nechutné scény, postrádající logiku, nebo se na to nebudete dívat vůbec.