Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Komedie

Oblíbené filmy (10)

Ledově ostří

Ledově ostří (2007)

Dva bývalí rivalové spojí své síly, aby se v párovém krasobruslení opět dostali na vrchol. Ve filmu nejsou slepá místa, kdy by se divák nudil a vtipy nepůsobí trapně, jak se často u tohoto žánru stává. Film je dlouhý tak akorát, skvělá komedie na odreagování.

Cesta do hlubin študákovy duše

Cesta do hlubin študákovy duše (1939)

Ačkoliv je tento film často škatulkován do kategorie pro pamětníky, a mé generaci z konce minulého tisíciletí povětšinou nic neříká, já osobně se na něj jednou za čas velmi rád podívám. Herecké obsazení je zde opravdu mistrovské a výkony herců se řadí k jedněm z nejlepších. Děj je zajímavý, skoro jako vystřižený ze všedního života tehdejší předválečné doby. Film vůbec nenudí a kvalitně udržuje divákovu pozornost po celé délce stopáže. Jeden z pokladů československé kinematografie.

Dva machři mezi nebem a peklem

Dva machři mezi nebem a peklem (1972)

Jeden z nejlepších společných filmů legendární dvojice Buda Spencera a Terence Hilla. Vynikající hudební doprovod, rvačky na které jsme u této dvojice zvyklí a sem tam nějaké ty vtipné hlášky. Konec je sice trochu smutnější, ale to už je život. Pokud hledáte celovečerní film na odreagování, je právě tohle pro Vás ta pravá volba.