Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (30)

plakát

Matky (2021) 

Jedná se o náhodně poskládané krátké videa za účelem pobavení. Nazývat tohle filmem by byla urážka kinematografie. Absolutně to postrádá děj, nemá to žádný ucelený smysl. Dvě hvězdy dávám za slovy "dvě" vtipné scény.

plakát

Liga spravedlnosti Zacka Snydera (2021) 

Abych se u nového filmu uchýlil k přetáčení pasáží....tak to jsem si opravdu nemyslel ale opak je pravdou. Nuda, šeď aneb jak spojit několik filmů do jednoho a ještě stihnout zrychleně vysvětlit kdo je kdo, co kdo umí a kdo je z nich teda nejsilnější. Nuuuudaaaaa na 3 hodiny. A v závěru se zjeví další superhrdina, kterého nikdo nezná a možná ani znát nechce. Porboha proč???? 1 hvězda

plakát

Za čárou (2021) 

Ztráta času, děj oničem, efekty kýčovité, dialogy nudné. Nedoporučuju!

plakát

Párty Hárd (2019) odpad!

Co to proboha bylo?!?!? Jak tohle někdo mohl natočit a ještě očekávat že mu to i něco vydělá? Jen pro hrstku fajnšmekrů s koprofiilním vkusem. Tohle se nedá ani hodnotit v rámcí nabídnuté škály.

plakát

Ad Astra (2019) 

V očkávání si zapnu film a celej jen čekám, že něco bude a ono nic, prostě furt jen čekám a nic. Najednou titulky a člověk si řekne, měl jem to zapotřebí? hoďte si do vyhledávače jakýkoli film o vesmíru (včetně dokumentů) a čeká vás daleko záživnější požitek než tohle. Za Breda a Tommyho 2 hvězdy.

plakát

Kobiety mafii (2018) 

Hustej nářez, tohle bych od polského filmu nečekal. Místy i komedie, no takovej multižánr jsem už dlouho neviděl. Klobouk dolů. Pětihvězda jak vyšitá! Doporučuju!

plakát

Sedm dní v pekle (2015) (TV film) 

Tohle byl masakr! Absolutní výbuchy smíchu. Už dlouho jsem se u filmu tak nepobavil. Tenhle film zařazuji mezi top komedie co jsem zatím viděl! D O P O R U Č U J U ! ! ! *****

plakát

Legenda jménem T-34 (2018) 

Zatím jsem neviděl dobrý film z Ruska a tenhle mě fakt překvapil. Napínavé, zajímavě zpracované, má to i vtip. Můžu jen doporučit.

plakát

Dunkerk (2017) 

Kde všichni nabrali ty hvězdičky ? asi existuje ještě jiná verze, protože tohle byla těžká nuda! to si už radši pustím po desáté Tmavomodrý svět a udělám líp. Nedoporučuju.

plakát

Prvních 100 (2014) (seriál) 

Do konce druhé série se na to dalo dívat. Třetí série je fraška, která si na něco hraje, vpodstatě druhou sérií to končí. Ta třetí je již jiný seriál na podobné podněty. ***