Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

Agent CIA se po dlouhých letech chystá do penze. Pak ale odhalí rodinné tajemství a musí ještě jednou do akce. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (129)

ravalah 

všechny recenze uživatele

Sračka, který není rovno. Kde jsou ty časy, kdy True Lies bavily svou parádní akcí a ostrovtipem? Tohle je strašný herecky, scénáristicky, režisérsky a choreograficky taky. Dal bych tomu odpad, ale Arnie si to nezaslouží. Trapnost střídá trapnost. Závěr byl fakt vrchol. Zabijáci zapomínají, kde jsou jejich cíle, Arnold tam chodí v ústrety padouchům s pistolí, jakoby byl Terminátor z důchoďáku, a celý ansámbl v autě by zasloužil maximálně odpálit. Jediný, kdo umí trochu hrát, je Arnoldova dcera a její přítelíček. Jinak fakt bída. Nezbývá, než avoidnout případnou druhou sérii. Akorát se divím, že to má přes 50%, to jsou diváci v dnešní době opravdu takoví idioti? ()

Eterninox 

všechny recenze uživatele

Nepříliš zdařilý pokus o vícegenerační verzi True Lies. Vyjma výplňových scén s rádoby vtipnými poskoky se na to ale dá celkem bez problému koukat, když to člověk nebere moc vážně. Obsazení se jakž takž povedlo, ústřední rodinný konflikt funguje slušně, a Arnold opět dokazuje, že si ze sebe umí dělat srandu - zvlášť když za to má ranec peněz od Netflixu. 55% ()

Reklama

JohnZ87 

všechny recenze uživatele

Seriál ve stylu Pravdivých lží? Víceméně, ale spíš méně. Hlavním tahákem je bezpochyby Arnold, bez kterého by asi těžko seriál vzbudil takový zájem. Zasloužilý agent CIA Luke Brunner se chystá do penze, své skutečné zaměstnání agenta maskuje za práci ve fitku, ale jednoho dne během akce zjistí, že i jeho dcera pracuje u utajení pro CIA. Žánrově je to "akční komedie", ale té akce je tam opravdu poskrovnu a děj se soustředí spíš na vztahy a dialogy. Humor je spíše průměrný, místy je zo spíš trapné, ale sem tam se nějaký ten vtípek vyloženě povede. Seriál je protkán odkazy na Arnoldovy dřívější filmy. Potěší také narážky na další herecké kolegy (např. Danny DeVito, Liam Neeson atd.). Výbornou postavou je také týmový psycholog. Arnold je i v 75 letech stále borec, a i když ten věk na něm už jde znát, dokázal svou postavu zahrát přesvědčivě. Záporáka si mistrně střihnul Arnoldův kolega z Terminátora: Temného osudu Gabriel Luna. Bohužel má ale celkem málo prostoru - nejvíce asi v první epizodě. Pak už se objevuje spíše sporadicky. Oba spojuje společná minulost. Chemie mezi Lukem a jeho dcerou celkem funguje, i když jde po většinu času o vzájemné špičkování a dohady. Zbytek týmu plní hlavně komediální a hláškařskou složku. Samozřejmě je tým náležitě rasově rozmanitý, ale alespoň to nepůsobí nějak rušivě nebo vynuceně. Čeká nás druhá řada. 65% ()

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Tak se zdá, že neomarxisticky řádně napravený exrepublikán Árny i v mentálně a tělesně atrofovaném věku pořád mocinky chce do éteru, a tak patrně vybártroval s Bolševizí své nedávné samolibě řízené patomasturbační píárko za to, že jí bude dělat strnule prostituující mechanickou opici s činely, kterou si pak soudruzi libovolně vpálí do čehokoliv si zamanou a jen natáhnou setrvačník. A tak tu máme FUJBAR aka NP (Nenapravitelný Pomrd), kterýžto český překlad by mnohým soudným divákům zdejších lůzrů a hnojů možná ušetřil opravdu žinantní audiovizuální trauma a pohled na legendu v žumpě po krk v hovnech. Naprosto bestiální trapka a retardovaná ubohost pro ty nejzaostalejší neurovegetativy, kterou jsem jen qůli Černonegrovi vydržel celých nesnesitelných pět dílů. Tehdy, po snad nejtumornější scéně celého dosavadního martýria pro ty nejdementnější smíšky, a sice té s ustřeleným prstem evidentní vycházející hvězdy Netflusu, totálně to prkenné, nechutně vyžrané transbabochlapské lesby, jsem už déle neudržel večeři, naskákala mi úplně všude svědivá vyrážka a patrně jsem chytil rakovinu očí i vkusu. Aby opět nedošlo k mýlce, její seksuální dezorientaci mám naprosto u hrmy, jen sveřepě odmítám v rámci násilné diverzity a inkluze za každou cenu čumět ve filmech na zoufale neumětelská monstra! Tedy pokud to není zombie horor. Tudíž jsem jen zakrákal jako Poův havran, hořce zaplakal nad tím, v jaké budoucnosti se nakonec ten Terminátor ocitnul, dávením roztřesenou rukou klikl na odstranit a raději ještě mrdnul disk do mikrovlnky, abych už nic takového nikdy nemusel znovu vidět. Je však až dementne rozkokošné, že sa tu nájdu gogovia, ktorí si pri niečom takom nadšene poslintajú podbradníky a kompulzívne ocumľajú palčeky. Pavlovov reflex jednoducho funguje! Niekto rozsvietil a oni zbadali rovnakú hlavu, akú majú nad klietkovým lôžkom na jogurtom zašpliechanom plagátiku naolejovaného hovada vo slipoch, a bez ohľadu na obsah misky začnú mľaskavo hltať a vrtieť chvostom. ()

Demonic189 

všechny recenze uživatele

Čakal som malo a dostal este menej. Otrasne postavy na čele s Mermen Thurmen LGBTHIGB+ ozrudou, hudbou, strašnym scenarom, akože vtipnymi hlaškami, absolutne neprirodzenym vztahom dcery kočky a toho "Mr.Bean" trtka a dabingom, ktory taha za uši. Na akčny serial tu skoro nie je žiadna akcia...a hlavne, Arnie uz žial posobí VELMI staro a neohybne, co je veľmi smutne... ()

Galerie (195)

Zajímavosti (5)

  • Ve 34. minutě ve scéně rozhovoru na toaletě moldavského baru je na pár sekund jasně vidět v zrcadle nad hlavou agenta stojan mikrofonu. (Haymar)

Související novinky

Arnold Schwarzenegger naváže spolupráci s Netflixem

Arnold Schwarzenegger naváže spolupráci s Netflixem

20.05.2021

Arnold Schwarzenegger dlouhodobě patřil k hercům, kteří se účinkování v seriálové tvorbě téměř zcela vyhýbali. Časy se však zřejmě mění a nyní bývalý republikánský guvernér Kalifornie chystá svůj… (více)

Reklama

Reklama