Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

Agent CIA se po dlouhých letech chystá do penze. Pak ale odhalí rodinné tajemství a musí ještě jednou do akce. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (129)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Pokus o Pravdivé lži po tridsiatich rokoch sa neprekvapivo vôbec nevydaril. Arnie je už starý, v akcii nevierohodný, jeho star power je skoro nulová, takže rozpočet je biedny a dočkáme sa len minima akčných scén v typickom súčasnom sterilnom CGI prevedení. Drvivý čas sa behom epizódy len nudne kecá. Snaha o humor je neúspešná. Najväčším kladom je, že to aspoň nebolo trápne. Len absolútne uspávacie. Vydržal som tri diely. Nevidím žiadny dôvod sledovať to ďalej. Neviem si predstaviť v akej polohe by bol ešte Arnie použiteľný. Ako nezničiteľný terminátor alebo neporaziteľný akčný hrdina je už neakceptovateľný. Hereckým talentom nikdy neoplýval a aby hral obyčajných chlapíkov po ňom fanúšikovia nikdy aj tak nechceli. Tak asi fakt jedine, že sa bude snažiť nájsť komediálnu polohu, v ktorej by bol vtipný. Zatiaľ sa mu to nedarí. Mne je ľúto, že nevyšiel ten westernový seriál. Jazdiť na koni, hádzať drsné pohľady a občas niekoho odprásknuť by ešte zvládol. Snáď. Ale to sa už nedozvieme. Tak čo s ním? Možno bude najlepšie jeho nové pokusy ignorovať a užívať si jeho staré klasiky. 4/10. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Po shlédnutí tohoto seriálu mi vlastně bylo totálně putna, co ta zkratka FUBAR je (i když jsem si to nakonec zjistil, abych neumřel úplně blbej) a ještě víc mi bylo volný, že se Arnold upsal k takovému rodinnému akčňáku nebo, chcete-li, k akčnímu sitcomu. Nejhorší je, že když by se toho někdo chopil pořádně, tak to mohlo být i fajn. Arnold do takových příběhů patří. Do čeho taky jiného v dnešní době. Jenže to by tady nesměl působit, jak kdyby se upsal úplně pro jiný příběh a tak tu hraje tak, jak kdyby do toho seriálu vůbec nepatřil. Navíc to tu není vtipné a už vůbec to tu není zábavné. Ve všech ohledech totální otrava. A když v tom všem sledujete toho nečinného Arnolda, kterého jste za ty léta měli tak rádi, je Vám z toho až teskně. ()

Reklama

grogodil 

všechny recenze uživatele

Aj ako výplachová kulisa a podmaz popri práci mi to prišlo ako totálne premrhaný čas. Scenáristická bezradnosť, sústavná trápnosť, neschopnosť napísať jedinú vetu, ktorej by nechýbala logika, alebo ktorá by nelízala bahno telenoveláckeho dna. Aj môj blbý zlozvyk dokončiť všetko rozpozerané, to teraz uvedomele vzdal po 5. epizóde. Toto sa nedalo. Aj jedným okom to bolelo sa dívať na dreveného Arnieho, ako je nad jeho limity, keď sa snaží o nejaké vážne rodinné drámo. Ešte horší pohľad, než keď sa o herectvo snaží Keanu. No a zvyšok xichtov sú len ochotnícki drevení tragédi, ktorí vás celý čas viac (Roo), či menej (Emma) serú a ktorí vám tiež "nepredajú" jedinú hlášku, lebo humor je predvídateľný, chabý a niekde na úrovni prvého stupňa základky a ani jediný krát som sa nezasmial. ()

viperDavid 

všechny recenze uživatele

Začátek seriálu působil hodně neohrabaně a lacině. Postupem času i přes hroznou vizuální stránku se mi líbili dialogy mezi Arnoldem a krásnou Moicou Barbaro - no barbarská moc není. Celkově to nebyl špatný seriál, ale druhou serii i přes otevřený konec moc nečekám. Jestli to je zbytečný seriál? asi ano. ()

DavidS. 

všechny recenze uživatele

Opravdu se jako platící odběratel musím dívat na někoho jako je Fortune Feimster jen proto, aby byla korektně uspokojena i kategorie "obézní trapný babochlap"? Mám televizní výpravě věřit, že podzimní les je džungle jihoamerické Guayany?...Scenaristická demence, která by byla trapná i na konci osmdesátek...Arnie může jen závistivě vzhlížet k Tulse... ()

Galerie (195)

Zajímavosti (5)

  • Při slovní přestřelce řekne Emma (Monica Barbaro) otci, že váží 113 kilogramů (250 pounds). Luke (Arnold Schwarzenegger) to razantně odmítne, protože je hubený a váží 100 kilogramů (220 pounds). (Rominator)

Související novinky

Arnold Schwarzenegger naváže spolupráci s Netflixem

Arnold Schwarzenegger naváže spolupráci s Netflixem

20.05.2021

Arnold Schwarzenegger dlouhodobě patřil k hercům, kteří se účinkování v seriálové tvorbě téměř zcela vyhýbali. Časy se však zřejmě mění a nyní bývalý republikánský guvernér Kalifornie chystá svůj… (více)

Reklama

Reklama