Reklama

Reklama

65

Trailer 1

Obsahy(1)

Po nouzovém přistání na neznámé planetě pilot Mills (Adam Driver) rychle zjistí, že se nachází na Zemi... před 65 miliony let. Jelikož Mills a další přeživší, Koa (Ariana Greenblatt) mají na záchranu jediný pokus, musí se při svém epickém boji o přežití vydat napříč neznámou krajinou plnou nebezpečných prehistorických tvorů. (Falcon)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (368)

Socrates 

všechny recenze uživatele

Když Beck s Woodsem něco napíšou, není to nikdy nic, při čem byste potrénovali mozek, ale téměř vždy je to pro mě zajímavej námět, takže si jejich (nebo díky nim natočený) filmy nenechávám ujít. Co tyhle díla ale pravidelně trochu sráží a stává se to pomalu jejich trademarkem, jsou opakující se scenáristický lapsy a wtf momenty. A "Pětašedesátka" je přímo výkladní skříní takovejch úletů. ___ Pěkně namalovaný sci-fi, zasazený do poměrně originální a zajímavý doby, ale bohužel totálně zprasený přemrštěným gradováním vypjatých situací až do absurdně úsměvných vyústění. A trochu mě mrzí, že podobě Somarisanů tvůrci nevěnovali větší péči s trochou invence. ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Docela by mě zajímalo proč můj velmi oblíbený herec Adam Driver kývl na tak hrozný film. Tak hloupý a jednoduchý scénář, žádné pořádné postavy, nulové napětí. Nevím, vážně nevím, ale byla to fakt hrůza a to už mám něco za sebou. Něco mezi posledním Jurským parkem a Putováním s pravěkými zvířaty namixovaným v pro mě nepouživatelném poměru. Od jedné hvězdy to zachránila jen solidně vypadající planeta, jinak nic, co by stálo za sebemenší pochvalu. ()

Reklama

Shakers 

všechny recenze uživatele

Mohlo to byť lepšie a čakal som to lepšie (keď je to s produkcie Sama Raimiho), no keď vidím ten maličký rozpočet, tak som vlastne aj spokojný s tým čo sme dostali. Je to krátke, dizajnovo pekne spravené, príbeh je šikovne vymyslený a dinosaurov mám rád od čias Jurského parku. Je to akčné, krátke, Adam Driver je sýmpaťak a ja som sa vlastne ani moc za tu hodinku a pol moc nenudil. Fajn jednohúbka. 75% - 4* ()

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

Hrozně moc jsem si přál, aby mě film chytil. Adam se snaží co mu jeho omezené síly stačí. Jenže já mám vždy problém s tím, když se hlavní hrdina musí starat o prcka. Tedy ne konkrétně s tím, ale vadí mi to ve chvíli, kdy se do toho začne tahat osudovost. SPOILER!!! Ve chvíli, kdy se dozvíte, že dcera je mrtvá film nabere sílu, jenže tím, jak na to má být navázaný vztah s holčinou se to začne bortit. KONEC SP!!! Další věc je, že mi občas přišlo, že na sebe scény prakticky nenavazují. Ale to hlavní. Ty vole já se nudil.  Ale strašně. Na telefonu jsem odehrál několik kol hry a stopnul film asi 4x. A že film měl jen 90 minut? Nevěřím dodneška. No 49 procent a propadák. ()

flanker.27 

všechny recenze uživatele

Ano, je to předvídatelné až běda a občas především Adam Driver dělá trochu koniny, ale přesto mi to přišlo docela sympatické, dobrodružné a "rodinné" v dobrém smyslu slova. A nebojí se tu zastřelit dinosaura, něco, čemu se kterýkoli Jurský park úzkostlivě vyhýbá. A navíc mi byla hrozně sympatická (i dobře zahraná) Koa a kdy jsem naposledy viděl na plátně sympatické dítě, tj. neuřvané, ne blbé a přitom milé, jaké byste si chtěli vzít domů. To už bylo hodně dávno, takže za to si dílko rozhodně ke třem asteroidům, které bych dal jinak, zaslouží nějaký ten bodík navíc. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (8)

  • Výstražný zvuk, ktorý vydal lodný počítač tesne po havárii, bol prvýkrát použitý pred 70 rokmi ako zvukový efekt pre kolonizátorov Marsu v roku 1953 v produkcii Paramountu Vojna svetov. (Arsenal83)
  • Natáčení začalo 16. listopadu 2020 v New Orleans. V lednu 2021 se natáčelo také v Národním lese Kisatchie ve Vernon Parish v Louisianě a v jižním Oregonu, včetně lokací v Gold Beach a Powers. (LukasFilm)
  • V čase 21:48, kdy prochází Mills (Adam Driver) lesem, můžeme zahlédnout červeně označený strom. Tyto značky, jak můžeme vidět v 1. traileru k filmu, vytvořil sám Mills. Jde o scénu, která ve filmu nakonec nebyla vůbec použita. Stejný prášek, kterými označuje stromy, můžeme vidět pouze v části, kdy kreslí mapu. (DJMaroko)

Související novinky

Hugh Grant a horor od studia A24?

Hugh Grant a horor od studia A24?

11.06.2023

Scenáristům Scottu Beckovi a Bryanu Woodsovi se v roce 2018 podařilo výrazně prorazit díky úspěšnému a chválenému Tichému místu a letos poslali do kin nejen svůj společný režijní počin pod názvem 65,… (více)

Reklama

Reklama