Reklama

Reklama

Ač se Rebecca a Dylan nikdy neznali, celé dětství je něco spojovalo. Cítili bolest jeden duhého, prožívali navzájem významné okamžiky svých životů. Do nedávna si mysleli, že šlo jen o sny, halucinace a přeludy. Jejich životy se však začnou radikálně měnit, když zjistí, že je na druhé straně reálný člověk. (Farley)

Recenze (130)

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

"The only thing about me that I like is you" Ultimátny feel good indie film, v ktorom asi nemá zmysel riešiť, prečo vzniklo telepatické puto medzi oboma postavami a prečo medzi sebou často komunikujú tak nápadne, tak že ich viacerí berú za bláznov. Pretože keď sa snaží byť vtipný, tak mu to vychádza a keď sa snaží pôsobiť na emócie, vychádza mu to snáď ešte lepšie. S čím súvisí aj dokonalé obsadenie hlavných rolí. A veľmi zaujímavý je fakt, že scenár pôvodne vznikol ešte začiatkom devedesiatych rokov a téma, ktorú spracováva, pôsobí sviežo aj z dnešného pohľadu. Vstup však povolený hlavne romantikom, žáner sci-fi je podružný a slúži len ako prostriedok na originálne poňatú romancu. Kto s tým má problém, ruky preč, In Your Eyes si určite neužije. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"To jediné, co na sobě mám rád, jsi ty." Pokud jednou budu souložit se slečnou, která se nachází o tři státy dál, tak nepochybně bude hranatá, protivná a se slušivým knírkem. Dylan na tom byl o dost lépe, i když mě se Rebecca taky nijak zvlášť nepozdávala a v baru bych ji patrně bez rozmýšlení vyměnil za tupou kovbojku Donnu. Ale tady jde o romantiku, takže zůstaňme u Rebeccy, Dylana a toho, jací dokáží být snobští doktoři ve vztahu parchanti. To se mi líbilo, docela mě to i bavilo, ale postavit film pouze na jednom skvělém nápadu většinou nestačí. Já jsem zkrátka chtěl víc zábavných spojení a míň klábosení, ale evidentně mě nikdo neposlouchal. ()

Reklama

italka63 

všechny recenze uživatele

Námět zajímavý, hudba slušná, no, dál tak nějak tápu. Telepatické propojení v hlavě musí být úžasná, leč někdy též na palici věc. Nikde chvilka soukromí, pokud nehrajeme předem daná pravidla. Tak si tak jdu po ulici a výborně se bavím s kámošem, který není vidět a tudíž není divu, že mě můj milující (možná) choť šoupne do blázince. Jo, to se dalo čekat...Neurazí, nenadchne, výš s bodovým hodnocením nejdu. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Netradiční romance se strašně příjemným obsazením, která dokáže vykouzlit přiblble spokojený úsměv, což je vlastně měřítkem úspěšnosti všech romantických komedií. Ten potenciál faktu, že obě postavy vidí očima toho druhého, sice nebyl plně využit, ale díky ústřední dvojici a pohodové režii to zase nebylo tolik na škodu. 75% ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Těch odpadů a silně kritických komentářů si vůbec nevšímejte. Já rozhodně nepatřím mezi vyhledávače romantických komedií, radši sleduju horory a dramata, přesto mám občas chuť na něco sladšího, romantičtějšího, ale většinou jsem bohužel přecukrován až otráven holywoodským stylem. Díky však za tenhle film. Z mého pohledu jedna z těch nejmilejších romantických komedií, co jsem vůbec kdy viděl a to hlavně díky neskutečně sympatické ústřední dvojici.... PS: Hrát to Jesica Alba a Channig Tatum, tak jdu tak na 2 hvězdy... ()

Galerie (14)

Zajímavosti (1)

  • Joss Whedon napsal scénář již roku 1992. V té době mu bylo 28 let a zrovna se stěhoval do Los Angeles. (Geriel)

Reklama

Reklama