Reklama

Reklama

The Twin

  • Finsko Twin - paha kaksonen
Trailer 1

Nejhorší noční můra každého rodiče je pro Rachel (Teresa Palmer) teprve začátkem jejího utrpení, když se po tragické nehodě rozhodne s manželem Anthonym (Steven Cree) přestěhovat na druhý konec světa, aby se mohla věnovat Elliotovi (Tristan Ruggeri), jejich přeživšímu synovi z dvojčat. To, co začíná jako čas léčení a izolace na finském venkově, se změní v zoufalý boj o samotnou duši jejich syna, když se Elliota zmocní entita, která tvrdí, že je jeho mrtvým dvojčetem – a Rachel se vydává na ďábelskou cestu, aby odhalila strašlivou pravdu o svém dítěti. (mac000)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (48)

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Šílená uspávačka !! Tu první hodinu, jsem se tak neskutečně nudil, že takovouhle chuť, vypnout film, jsem už dlouho neměl. Šeredné postavy, Palmer si moc dobře pamatuju z podařeného Hororu Lights Out, kde se mi strašně líbila, ale to jak vypadá tady, no tě prdel. Outfit jak za komunistů, vůbec nechápu, proč to bylo natočeno v takovém starodávném, hnusném stylu, celou dobu jenom fňuká a ve finále zjistím, že je to pacoš z ústavu. Ne, nelíbilo. Tohle kdybych si pustil po náročném dni, tak na sto procent u toho usnu. Horor pro důchodce, hvězda za technickou stránku filmu. (25. hodnocení) ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Nečudujem sa, že sa Teresa Palmer presťahovala z Austrálie do Fínska. Keby po mne chceli tri dávky ročne, tiež by som sa na to vykašľal. Ale aj tak prekvapenie, Teresa mi pasuje skôr do romantických počinov, hoci si zahrala aj v Nezhasínaj. A tomu prispôsobili aj jej vizáž, rozcuchané vlasy, oblečenie ako spred sto rokov. Film veľa strachu neprinesie, ale rozuzlenie je celkom zaujímavé. Horor to nie je, skôr také malé psycho. ()

Reklama

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Při nehodě přijde manželský pár o jedno děcko z dvojčat společně s druhým se pak stěhují kdesi do vidlákova. Tam zjistí, že po tom druhém pasou vidláci nebo taky ne a vše je jinak? Předně tento horor zabíjí délka skoro 2 hodiny je moc navíc tady by se to dalo zkrátit klidně  pod hodinu a o nic se nepřišlo. Ty dvě hvězdy jsou za pointu , kterou už jsem kdysi viděl , ale v hororech moc nebývá jinak od režiséra Bodom zklamání. 40 procent ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

„Proč jsme ho tam nechali, v zemi?" „Nathan je navždy s námi." „Tak koho jsme teda pohřbili?" Mysteriózní drama o rodinném traumatu klame tělem. Příběh se ze Spojených států hned v úvodu přenese do chladného Finska, rodiště Anthonyho. Rachel truchlí po synovi Nathanovi a upíná se k jeho dvojčeti Elliotovi. A divák si říká, aha, tohle bude jako ty poslední filmy s dětmi, co mají imaginární kamarády. Jenže pak se ukáže, že rodina uvízla uprostřed temného pohanského kultu a Rachel bude obětována. Nebo Elliot? Ve finále je to jedno, jelikož režisér si s divákem pohrává a neustále mu ukazuje, že vše je jinak, než si myslel. A mě tyhle filmy, kterým říkám rozsypané puzzle, baví. Skvělá kamera, kdy v průhledech z místnosti vidíte skrze chodbu dveřmi do další, kdy se mlha zvedá okolo domu a nevěští nic dobrého, kdy siluety stromů hoří v západu slunce a kdy noční obřad u vody dýchá čirým pohanstvím, mě nadchla. A ten konec! Poslední dílek zapadne a divák už ví, proč některé věci vypadaly jinak, než by měly. Příjemně tajemné a temné. Spíše pro menšinové publikum. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Na začiatok, som neskutočne v šoku z toho, že som najprv vobec nespoznal Teresu Palmer, ktorá ma očarovala v Lights Out, ale tu bola na nespoznanie. Ustaraná , gýčovitá a hrozne nesympatická a to je od Lights Out, len o šesť rokov staršia. Film dejovo vyzerá celkom jednoducho a predvídateľne a i keď podobných filmov je tu už niekoľko, tak finálny zvrat ma trocha odrovnal. A to som celkom čakal, že na pointu som pripravený, ale vobec to tak nebolo. A okrem slušnej technickej stránke, bol práve finálny zvrat tým najlepším, čo film môže ponúknuť. Herecky ma to vobec nebavilo, či to bola Teresa, Steven alebo Tristan. A práve tá detská hviezdička mi bola po celú dobu filmu strašne nesympatická. Film nenaserie, ale zas ani nenadchne. Slabé 3*. ()

Galerie (33)

Reklama

Reklama