Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V Párty Hárder se vrátí parta kamarádů prvního filmu. Z předchozích událostí se už trochu oklepali a v létě vyrazí na proslulou Ibizu východu – na Mácháč, legendární místo plné mejdanů, muziky a nevázaného sexu. Slibují si životní zážitek a pochopitelně i prázdninovou soulož. Užijí si léto, nebo selžou a čekají na ně leda tak ponížení, nedobrovolný celibát a Srbské milice? (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (331)

Vančura 

všechny recenze uživatele

Asi jsem měl očekávání nastavená trochu výš, protože jsem se neubránil lehkému zklamání. Jasně, místy je to pořád strašná sranda, u které jsem se v kině tlemil nahlas. Ale spousta scén mi přišla jako nevtipná (či trapná) vata, hlavní postavy mi byly dost nesympatické, na můj vkus tam bylo málo Mácháče a hezkých holek, a celkově mi asi jednička se svým výrazně skromnějším rozpočtem přišla tak nějak čistší, a hlavně původnější, protože spoustu toho, co je ve dvojce, už člověk zná z jedničky, a sequely skoro nikdy nepřekonají svůj vzor, což se mi potvrdilo i zde, i když většina lidí to určitě bude vidět přesně obráceně (viz hodnocení jedničky 61 % vs. 81 % dvojky). ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Mrzí ma, že sa mi nepodarilo dostať na premiéru a dokonca ani na premietanie ktoré bolo v lete na Slovensku. O to viac som sa príjemne prekvapil, keď sa tvorcom podarilo dostať túto snímku na netflix. Prečo sa teším, nie len za seba, ale aj za nič netušiacich divákov, odpoviem nižšie. Filmový aj hudobný tvorca Martin Pohl, viac známy pod pseudonymom Řezník, dokázal niečo, čo sa teda často nevidí. Dokázal nakrútiť film, ktorý veľmi cynicky paroduje teenagerské komédie a neslávne známe, pre mňa odpudivé, akože vtipné České komédie. Robí si z nich takú blaženú srandu, že to až stavia zrkadlo divákom ktorí takéto lacné výplachy sledujú. Tvorbu Martina Pohla sledujem od roku 2010. od amatérskych začiatkov až po teraz. Preto som veľmi rád, že sa niekomu, kto má ako ja podobný názor na kultúrny gýč, podaril takýto husársky kúsok. Dostať sa medzi kategóriu filmov ktoré nemá rád a infiltrovať tam ten svoj, ktorý prerazí ich komfortnú zónu svojou kontroverznosťou. Je to iba moja hypotéza ale viem si predstaviť ako sa nejaký párik 50+ rozhodne pustiť si Párty Hárder: Summer Massacre, preto, lebo to bolo nedávno na Netflixe v kategórií najsledovanejšie: a buď sa totálne zhnusia alebo sa im odvážnosť tvorcov zapáči. Ale poďme späť k filmu. Čo sa týka deja, príbeh je klasická šablóna teenagerských filmov, ale o to tu nejde. Vtipy a scénky ktoré parodujú istú časť spoločnosti, sú také skvelé, že taký Troška ktorého tvorba je za posledné roky ohraničená iba zbieraním nie veľmi vtipných vtipov, by sa mohol pokojne poučiť. Čierny humor, bizarnosť, začlenenie rôznych subkultúr deja, to všetko robí z tohto filmu unikát. Odporúčam každému kto má rád čierno čierny humor. Za mňa 4/5. Plné hodnotenie som nedal preto, lebo predošlá časť Párty Hard z roku 2019 bola ešte viac nekorektnejšia No tá bola tvorená vyslovene pre fanúšikov, nie pre širší okruh divákov, takže tomu rozumiem a odpúšťam :D ()

Reklama

Earl_23 

všechny recenze uživatele

Martyho kreslené vtipy sestavené do jednoho naprosto neuceleného snímku. Jako příznivec říkám, že je škoda, že nedokáže dát dohromady scénář, který by formou vyprávění (nikoliv obsahem proboha...) překonal 9. třídu ZŠ. Nehledě na tak hrubé a zjevné filmařske chyby. Kdyby to bylo jenom na YT, člověk by to přehlédl a prominul. To, že dostal Party Harder na plátno, je pro mě záhadou. ()

Marigold 

všechny recenze uživatele

Ale no tak hárd no, přes hodinu to jede měkce, wanking povislýho dicka si to kompenzuje něžným oslovováním dívek a pokusy o fekální humor, který nemaj ani nápad, ani smrad... naděje, že to bude radikální vomitózní kefír a český Jackass ztroskotává na situační nedomrlosti a taky faktu, že Marty je trochu režisér po obrně. Na závěr si to celkem příjemně sedne na píštěl, Gutalax zařvou své kultovní ahoj přátelé, suché i čvachtavé gagy najednou pasují a docela to frčí, byť prvenství si z vozíčku v klidu urvou sviňáci z The Tap Tap. Čekal jsem, že to bude radikální scheisse a skutečný vyhlášení války korektnosti, ale je to spíš takový příjemný posezení s kámoši na Mácháči, na kterém si občas někdo vlhce usere do starých trenek. Nic proti, dám to rád, ale můj věnec zůstal vcelku. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Bál jsem se toho jako čert kříže, přeci jen nejsem fanouškem jedničky, co sice důkladně reflektovala Řezníkovu tvorbu a názory, ale přehnaně fekální explicitou nejednoho diváka odradila. Dvojku prezentoval jako ještě mnohem zběsilejší odvaz pro nejotrlejší, nakonec mi to nedalo a zkusil jsem. A vůbec nelituju. Protože v rámci mnoha filmových aspektů jsou přesně tyhle originalitky potřeba a kdo se nezděsí lecjakého sprostého slova, tuhle jízdu si náramně užije. [viděno na Netflixu 13.3.2023] ()

Galerie (45)

Zajímavosti (16)

  • Jednoho z dvojice vyhazovačů ztvárnil Petr Reif, který je ve skutečnosti profesionálním policistou. (Olík)
  • Co se odměn pro přispěvatele snímku týče, sahají od drtičky na trávu přes funkční umělý penis až k požární krabičce. (rakovnik)
  • V internetové sbírce vybrali tvůrci projektu více než 1,2 milionu korun. (rakovnik)

Související novinky

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

31.12.2022

Ke konci roku opět nastal čas na pravidelnou bilanci toho nejlepšího, co na poli kinematografie letos vzniklo. Vybraní uživatelé se v předchozím příspěvku již podělili o svá osobní doporučení na… (více)

Reklama

Reklama