Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Premiérový díl prvního českého seriálu o obdivuhodné profesi vojenských lékařů. Speciální vojenské jednotky zachraňují civilisty, ohrožené skupinou teroristů. O zraněné se starají mladí vojenští zdravotníci, někteří z nich jsou možná ale až příliš agilní. Jak dramatická situace dopadne? Rovnýma nohama vstupujeme do zahájení speciálního armádního projektu 1. MISE, jehož cílem je vybrat nejlepší vojenské zdravotníky pro mezinárodní oddíl rychlé reakce. Zázemí 1. MISI poskytuje nemocnice v Rubavě, která se stala nemocnicí vojenskou, ale nadále zajišťuje i zdravotní péči pro okolní okresy. Poznáváme dvanáct účastníků kurzu, kteří mezi sebou budou soupeřit o čtyři místa v prestižní jednotce. Celému dění dominují dva primáři, internista plukovník Hofman a doktor Hofbauer. Je jasné, že budeme svědky jejich profesního i osobního souboje. (TV Prima)

(více)

Recenze (59)

rysafi 

všechny recenze uživatele

Doktor House po česku. Funguje to, ale jakoby se postprodukce omezila pouze na dialogy ze scénáře a nedokázala dovolit si kouzlit se zvukem, světlem,... Prostě je to takové ploché, asi jako "hudba" od kabátů. Neurotické chování Němce a typický Dolanský se zdají být ok. Dolanského jinak nemusím, Němce vidím snad prvně v životě. ()

njuska 

všechny recenze uživatele

V celku zklamání. Levné, papundeklové kulisy, dementní scénář, projevy mladých herců (hlavně mužských) jsou naprosto příšerné a neuvěřitelné - místy slyším až dikci otřesnýho profesora Fialy z ODS nuceně házenou do ležérní, slangové polohy, což mi fakt rve uši... Dvě hvězdy dávám za Němce. Hlášce "rozchod, přepínám, nebo co..." jsem se i zasmál. ()

Reklama

dejf96 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

další lejno z primácké velkovýrobny sraček! Modrý kód v maskáčích...když "herci" konečně vyblejou kyble recyklovaných dialogů ve šroubovaných zápletkách, na pozadí papundeklových kulis, tak pustíme co? no co? .... slow motion sestřih!    pan rekreativní producent Vodochodský se opět vytáhl (nebo přibral?) ()

borohub odpad!

všechny recenze uživatele

Fakt od toho někdo čekal něco jiného než přeskinovaný modrý kód? Když i očividně ty kulisy jsou stejné jenom trošku jinak nabarvené. Musím ale uznat, že tohle je daleko debilnější než modrý kód, takže to možná i nějaký potenciál má. Já fakt nepochopím, proč se tvůrci seriálů pořád a pořád vrací k lékařskému prostředí, to někoho ještě baví? Dolanský mi příliš nesedí a na téhle roli obzvláště ne, Leichtová už není zdaleka tak sympatická jako byla např. v comebacku. Jeden díl ještě asi zkusím, chci vidět jak ten bizár bude pokračovat ()

bobstock odpad!

všechny recenze uživatele

Já fakt nevim jestli mají tvůrci a herci nějakou zodpovědnost a sebereflexi k televizní tvorbě a samotnému divákovi?? Neskutečná prázdná a umělá sračka, na kterou lákal dramatický trailer jakožto nadupaný akční seriál z vojensko-lékařského prostředí. Podvod jak hrom, veledílo se řadí mezi klasické zadýchané a unylé nemocnice, ulice, růžovky pro lidi, kterým je žehlení doživotním utrpením s rozbitým ovladačem sepnutým na príma tv... hláška JEN SILNÍ PŘEŽIJÍ tady sedí doslova :D ()

Zajímavosti (1)

  • Předpremiéru sledovalo 889 tisíc diváků (15+). Byl to nejlepší výsledek z pořadů vysílaných po 20:00 v této divácké kategorii. (rublik05)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno