Reklama

Reklama

Noční klid

(TV film)
  • Velká Británie Silent Hours
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Když se soukromý detektiv a bývalý důstojník královského námořnictva John Duval stane hlavním podezřelým v případu brutálních vražd, začne pátrat po skutečném vrahovi. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (16)

darkchipmunk 

všechny recenze uživatele

Brutální. Britské krimi thrillery mám asi radši než americké. Je to zas něco jinýho, bývají mnohem surovější a real. Plot twist mi tentokrát zážitek z filmu nepos*al. Divák to tak nějak tuší celou dobu. Mnohé styčné body se seriálem The Fall, byť na ten film samosebou nemá, protože není tak promyšlený a hraje mnohem víc na efekt. Ale mně to nevadilo. ()

Shitonit 

všechny recenze uživatele

Takže von je všechny vojel, a nakonec si se všema dokonale vytřel prdel? No to mi poser kozy, to mušíš vidět. Jakože na první pocit nesourodá matlanice z neskládatelnejch střípků, vyzrávajíc až téměř před rozuzlením, ktrýmžto přehoupne se do nečekajícího několikanásobnýho překvápka. Nu, inu, tak dlouho se tahá kocour za vocas, až se ucho utrhne... :-) ()

Reklama

a0001 

všechny recenze uživatele

Stopáž dlhá skutočne je a je to skutočné trápenie, horšie ale je, že vraždy sa podávajú s kľudom Angličana, teda žiadne napätie, ani atmosféra, jediné atraktívne sú cecky, zadky a spodné prádlo, dokonca som mal pocit, že väčšinu héérečiek vyberali z pornostránok, väčšina z nich sa tvári ako by chceli kompletku, jednej by možno stačila aj ručná práca. Každopádne tento film je neskutočne úmorný, na kvalite tomu nepridajú ani tragickí herci a ani pán režisér "Honibrk". 25% ()

veverysiak 

všechny recenze uživatele

Trochu prekombinované, ale pokiaľ si niekto nájde záľubu v porciovaní živočíšnych schránok a chce tento koníček rozvíjať čo najdlhšiu dobu, pripúšťam, že si určité postupy musí dôkladnejšie premyslieť a naplánovať, niekedy ma rušili dosť amatérske dialógy a akcie, ale ako krimošský celok to zas nebolo až také zlé, najviac sa im vydarili dievky, kastingu asi dalo dosť zabrať nájsť na Ostrovoch toľko pohľadných aktériek, takže 40%. ()

petikacka 

všechny recenze uživatele

Tohle se vážně moc nepovedlo. Ačkoliv do půlky to celkem šlapalo a já byla natěšená z další dobré britské krimi, pak se něco stalo a začalo to být divné, ale jakože hooodně divné. Stala se z toho slátanina všeho možného i nemožného, možná i pokus o základní instinkt ( těch erotických scén, tam bylo na můj vkus a vzhledem k žánru priveĺa) a motalo se to a motalo až se to téměř zadrhlo, ale naštěstí to konečně skončilo a mě se strašně ulevilo, že už je po všem...Za mě 55% ()

Reklama

Reklama