Reklama

Reklama

Noční klid

(TV film)
  • Velká Británie Silent Hours
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Když se soukromý detektiv a bývalý důstojník královského námořnictva John Duval stane hlavním podezřelým v případu brutálních vražd, začne pátrat po skutečném vrahovi. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (16)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Najväčším prekvapením tohto detektívneho príbehu je to, že tu máme sexy britské herečky a totálne necharizmatických mužských predstaviteľov. Prípad by to bol aj zaujímavý, ak by ho nevyšetroval súkromný detektív pôsobiaci ako na zabitie. Ale čert to vezmi, aké bude rozuzlenie? No to krátko pred záverečnou pasážou na mori by aj ušlo, aspoň by kopírovalo napríklad škandinávskeho Snehuliaka. Ale scenár to ešte raz musí otočiť a tu už sa asi mnohí budú chytať za hlavu, na čo to všetko. Dĺžka je síce prepálená, ale ono by z toho mohol byť solídny temný seriál, ak by mal aj iný záver a šikovnejšie spracovanie, nie tak prvoplánovo televízne. ()

darkchipmunk 

všechny recenze uživatele

Brutální. Britské krimi thrillery mám asi radši než americké. Je to zas něco jinýho, bývají mnohem surovější a real. Plot twist mi tentokrát zážitek z filmu nepos*al. Divák to tak nějak tuší celou dobu. Mnohé styčné body se seriálem The Fall, byť na ten film samosebou nemá, protože není tak promyšlený a hraje mnohem víc na efekt. Ale mně to nevadilo. ()

Reklama

Skeksis odpad!

všechny recenze uživatele

Nesúvislý a nudný sled nejakých vrážd, v ktorých je zapojený súkromný detektív. Jediné, čo na tom bolo zaujímavé, boli nejaké pekne rozkúskované mŕtvoly. Hlavná postava - súkromný detektív, v podstate jebe všetko, čo mu príde pod ruku (do slova), a inak oštara so všetkými chaotickými a zbytočnými postavami, aby sme dospeli do predvídateľného konca. ()

petikacka 

všechny recenze uživatele

Tohle se vážně moc nepovedlo. Ačkoliv do půlky to celkem šlapalo a já byla natěšená z další dobré britské krimi, pak se něco stalo a začalo to být divné, ale jakože hooodně divné. Stala se z toho slátanina všeho možného i nemožného, možná i pokus o základní instinkt ( těch erotických scén, tam bylo na můj vkus a vzhledem k žánru priveĺa) a motalo se to a motalo až se to téměř zadrhlo, ale naštěstí to konečně skončilo a mě se strašně ulevilo, že už je po všem...Za mě 55% ()

Tempest 

všechny recenze uživatele

Zvláštní film, podle anotace to vypadá jako solidní detektivka, ale jde spíše o thriller. Na můj vkus je dost překombinovaný a má docela dost děr v logice.  Kdo je vrah je dost dlouho nejasné, ale tak půlhodiny před koncem je jeho identita skoro jistá. A mě spíše zklamala. Herecké výkony slušné, krve jak na transfuzní stanici, rozsekaných těl je jak někde na anatomii, ale bohužel příběh je dost slabý a závěr totálně nevěrohodný. Hodnotím 55%, ale vidět stačí jednou. ()

Reklama

Reklama