Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mladá redaktorka si v New Yorku zařídila dokonalý život. Ten se ale začne drolit, když se kvůli natáčení dokumentu musí postavit čelem k drsnému zážitku ze střední. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (70)

bubun 

všechny recenze uživatele

Nemůžu jinak, než naprosto souhlasit s hatifnat a s -bad-mad-wolf- . A co mě ještě tak během sledování filmu napadalo? - Pejsek s kočičkou vařili dort. Bléééééur. Škoda, no. Taky mohli zrušit ty vnitřní monology, aspoň v první třetině, tam byly absolutně nadbytečné, a kvůli nim hlavní hrdinka působí arogantně (ale samozřejmě to není vůbec to hlavní). Slušná scéna je, když Kunis mluví s Deanem po jeho autogramiádě. ()

jedna_vrana 

všechny recenze uživatele

Ani: „K čemu je být v ideální váhové kategorii, když nejdete do boje?“ Film, ktorý rieši veľmi bolestivé a aktuálne témy. Prečo nakoniec také nízke hodnotenie? Prekážali mi povrchné postoje hlavnej postavy – mala som celý čas pocit, že to je len hrané a nedokázala ma presvedčiť, že to nie je len zahraný príbeh. Čo spôsobuje, že príbeh pôsobí veľmi plocho. Musím zhodnotiť, že mladšia verzia Tiffany bola uveriteľnejšia ako Mila Kunis. Hlavná hrdinka nie je sympatická, napriek tomu, čo sa jej stalo,  je ťažké jej fandiť, aj keď bola obeťou. Jednoducho som s ňou nedokázala súcitiť. ()

Reklama

zsn 

všechny recenze uživatele

Nechápu, že se Finn Wittrock pro něco takového propůjčil. Tohle jsou přesně ty filmy, kteté nesnáším. A Mila už je taky pěkně strhaná. Na svůj věk nevypadá ani náhodou, měla by něco dělat s těma nosoretkama, ani u herečky to není hezké, za chvíli může jít do manéže dělat klauna. Tohle mé hodnocení ale neovnivnilo, jen už mám dost těch ženských spravedlností, roztrhl se s nimi pytel a pak to má přesně opačný efekt, než bylo záměrem. ()

Pavlínka9

všechny recenze uživatele

Od začátku si mě ten film získal...nedokáž přesně popsat čím, ale přišel mi něčím tak zvláštně zajímavý a vtáhnu mě do příběhu, že mě víc a víc zajímalo, co se tam tedy stalo. Kamera za mě byla perfektní a poskládání toho příběhu také. Na Finna je radost pohledět a jsem ráda, že jsem po delší době viděla Kunis v nějaké roli. Ten film má v sobě víc než jen téma znásilnění....Za mě chci rozhodně vidět znovu. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Neskutečná slátanina s nulovým a drasticky prázdným obsahem. Snaží se kombinovat staré rány, přežití školního masakru a znásilnění a současně linii z přítomnosti, ale ani jedno se zde nedaří a výsledkem je prapodivné "všechno a zároveň nic", které nemá co nabídnout. Jen těžko hledat jediný prvek, ve kterém bych chtěl film pochválit... ()

Galerie (76)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se od 28. června do 23. srpna 2021 v Torontu (Ontario, Kanada) a New York City (New York, USA). (BMW12)

Reklama

Reklama