Reklama

Reklama

One Piece

(seriál)
Trailer 3

VOD (1)

Série(2) / Epizody(9)

Monkey D. Luffy, mladý pirát ve slamáku, se v téhle hrané adaptaci populární mangy vydá s pestrou partičkou přátel na velkolepou výpravu za pokladem. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 3

Recenze (141)

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Předloha je pro mne velká neznámá, ale seriál je nádherně imaginativní a zábavná věc, šikovně balancující mezi manga infantilností a dramatickou linkou. Naštěstí to i přes značné odlehčení napínavé je, umírá se tu a nebezpečí je citit, jinak by to bylo asi přeci jen už moc naivní. Zábavné různorodé postavy jsou navíc originálně a zajímavě obsazené a stylizace, barevnost a naprosto skvělá hudba to táhne hodně nahoru a další řady už nedočkavě vyhlížím. ()

DragonnCZ 

všechny recenze uživatele

,, I'm gonna be the king of the pirates! " Absolutně nepobírám a musím pozdvihnout do výšin tento kousek! Ačkoliv jsem nikdy původní anime neviděl a Netflix v poslední době neseká zrovna latinu, tak musím naprosto adorovat tomuto seriálu, už do trailerů jsem měl menší hype, že by se tento seriál mohl povést a ihned po první epizodě jsem si to zamiloval a druhá mě už jen utvrdila, sice pak to sjelo trochu z kopce, ale i přes to to byla famózní jízda plná akce, zábavného scénáře, sympatických postav, kdy jsem miloval nejvíce Luffyho a Zora, a zároveň všechny postavy ztvárnili boží herci. Dále seriál vyniká výbornou stylizací a audiovizuálem u, kterého opravdu vrním blahem a dále musím dodat pěkný svět a lóre, který seriál představil takřka na jedničku až mi dal téměř chuť si odehrát znovu Assassin's Creed Black Flag. Tento kus se může pyšnit a říkat si mistrkus, protože já chci už instantně 2. sérii. Ano, Netflix když chce tak dělat seriály umí! Jen se to musí chtít. Já seriál hodnotím kladně jako 9/10 a seriál se může řadit mezi seriály dnešního roku! ()

Reklama

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

O existenci mangy One Piece jsem až do uveřejnění seriálu na Netflixu neměl vůbec ponětí a po zhlédnutí první série jsem byl tímto projektem mile překvapen. Po vizuální stránce se seriálu nedá upřít animovaná předloha - ať už se jednalo o rozličné lokace, vzhled některých postav či prazvláštní výběr kostýmů - avšak i z hlediska chování postav jsem měl chvílemi dojem, jako bych (nostalgicky) sledoval například Pokémony. Monkey D. Luffy je vskutku bizarní postavička s nakažlivým optimismem a jasným cílem a jeho představiteli se vcelku podařilo vystihnout jeho myšlenkové pochody. Z jeho "samozvané" crew mi úplně nesedl Usopp, na čemž měl podíl jeho představitel tak i samotná charakteristika postavy. Ze záporáků mě oslovili jak Klahadore tak i Mihawk, zatímco při scénách s Rybáky, kterým byl věnován celkem velký prostor, jsem měl pocit, jako bych sledoval oběti špatně udělaných plastik. Líbilo se mi, že měl divák vedle současné dějové linie možnost nahlédnout do minulosti hlavních postav, kde mě nejvíce zaujala linie se Sanjim a Zeffem. První série byla vskutku svižná, plná dobrodružství a akce, a i když mi místy přišlo zpracování už poněkud divočejší (na což měla jistě vliv předloha), tak jsem si ji opravdu užil a jsem zvědavý, co nabídnou tvůrci v případných dalších sériích. ()

zapalik 

všechny recenze uživatele

Tvůrcům se podařil malý zázrak: uspokojili přísné fanoušky mangy či anime (drtivou většinu z nich, těch normálních) a zároveň vytvořili produkt, který zákonitě musí bavit i úplné nováčky, kteří příliš vnitřně nezestárli. Ten duch, který ze seriálu sálá, je dost unikátní, aspoň pro mě. Já se tak neskutečně bavil, kluk ve mně si rochnil. Je v tom velký srdce a vím, že trojí zhlédnutí zdaleka nestačilo. Za mě plný počet bodů. Takhle má podle mě vypadat kvalitně podaná zábava. Moje podrobná recenze zde. ()

moviefreak 

všechny recenze uživatele

Veľmi kvalitná adaptácia hlavne po technickej stránke (kamera, strih a dokonca aj fajn CGI). Áno príbeh sa musel skrátiť, upraviť a dokonca aj pozmeniť, čo ortodoxným fanúšikom môže vadiť, ale pre nováčikov skvelé privítanie do tohto šialeného anime/manga sveta. Som zvedavý a teším sa na druhú sériu, a veľmi som rád, že aj vďaka tomuto seriálu množstvo ľudí spozná čaro anime/mangy... ()

Galerie (67)

Zajímavosti (23)

  • Když Rogera (Michael Dorman) popraví, jedna utíkající divačka má na košili hvězdu, což je módní značka oděvní společnosti Criminal, kterou založila mluvící hvězdice Pappag, jež se později objevila i v předloze. (KaraMikesova)
  • Nami (Emily Rudd) má v první epizodě stejné oblečení, které měla její předloha v jednom z Odových raných návrhů. Tehdy měla mít ještě umělou ruku a velkou sekyru. (KaraMikesova)

Související novinky

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

31.12.2023

Blíží se konec roku, a tak opět nastal čas na bilancování toho, které filmy a seriály z letošní produkce se umístily nejlépe v ČSFD žebříčku, jehož podoba není ovlivněna ničím jiným než celkovým… (více)

Reklama

Reklama