Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Život jedné mámy se obrací vzhůru nohama, protože se musí rozhodnout mezi ohrožením svojí rodiny a návratem do vlastní minulosti jako biologicky vylepšené ruské agentky. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (10)

misterz 

všechny recenze uživatele

Prišlo mi to ako taká ruská Baba Jaga vo svojej sci-fi verzii. Niečo skoro ako terminátor. Zopár dobrých akčných scén by sa tu našlo, ale nečakajte nič ohromujúce, obsahovo ani vizuálne. Podpriemer. 40/100 ()

bearmeedek 

všechny recenze uživatele

Nevidím to zase tak špatně. Začátek trochu odrazuje, ale na druhou stranu je potřeba se smířit s tím, že nejde o klasický špionský film s utajenou agentkou, ale je to navíc sci-fi. Pak už může hlava brát jen tu linku děje. A navíc jsem měl dojem, že druhá půle se zlepšila. Průběžně mě vadilo, že se děj tříštil přítomností její dcery, ale ke konci to dostalo i malý význam. Flashbacky k začátkům ruské agentky mě bavily, no a navíc zrovna v této době: ruská agentka ... ()

Reklama

ER 

všechny recenze uživatele

Žánrový balast, který chce zřejmě využít popularity Avengers, konkrétně story o Černých vdovách, jelikož i tady máme ruský experiment a s ní spojenou ženu-Jenny, s možností  morfologické proměny těla. A kdyby u toho tvůrci zůstali a nabídli nám akčnější podívanou, tak se je na co dívat. Jenže místo toho přichází problémy s pubertální dcerou, vzpomínky na minulost a kecy, které nudí. Poslouchat, jak Jenny, která je v letech, všechno bolí, fakt u takového seriálu nemusím. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

kdyby tenhle seriál vznikl tak deset - patnáct let zpátky, byl bych nejspíš spokojen. V současnosti nicméně nemá moc co nabídnout. Je tu sice něco jako černá vdova s příměsí transformera, ale tvůrci toho nedokáží absolutně nijak využít. Akce je mdlá a strašně moc se tu kecá o ničem a nebo se řeší pubertální dcera (která je zralá na pár na holou).Zklamání i přes prakticky nulové očekávání...40% ()

ZaraCON 

všechny recenze uživatele

Já vám nevím... Má to celkem špatné ohlasy, ale mne se snímek dost líbil. Zajímavá akce, zápletka, nic náročného. Shlédl jsem to celé za dva dny a to už se mi dlouho nestalo. Je zde drama, napětí, rodinný konflikt, flashbacky z mládí. Jsem nenáročný a užil jsem si to neskutečně. Těším se na druhou sérii, uvidíme, snad bude. ()

Galerie (74)

Reklama

Reklama