Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Na smrtelné posteli přinutí matka svého syna, aby jí slíbil, že se nikdy neožení, což v něm zanechá mentální blok ve vztahu k závazkům vůči jeho přítelkyni. Nakonec se rozhodnou vzít se v Las Vegas, avšak mocný gambler se postará o to, aby muž prohrál 65 tisíc dolarů v pokeru. Nabídne mu, aby dluh splatil víkendem s jeho přítelkyní. Najednou se muž stává chorobně žárlivým a sleduje svoji snoubenku a jejího bohatého společníka, avšak upadá do léček, jak se jej gambler snaží zbavit. (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (77)

blackrain 

všechny recenze uživatele

Bohatě strávené líbanky se zamilovanému Nicolasi Cageovi trochu zvrtly v něco neočekávaného. Město hazardu lehko svádí na zcestí. Vidina rychlého zisku je velmi lákavá, ale ještě je tu nenáviděná prohra. Prohrát můžete cokoliv, nejen horentní sumu peněz, třeba i osobu, kterou milujete. Peníze se dají vždycky nějak oželet, ale s milovanou osobou už je to mnohem horší. Pak si uvědomíte, co opravdu můžete ztratit. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Hloupoučká romantická komedie svůj potenciálně neotřelý námět využila jen ke střelenému bláznivému třeštění (NC se už tehdá pěkně vyřádil), nijak zvlášť vtipnému. Při bližším pohledu se všichni samozřejmě chovali značně pitomě, což mělo být součástí (pokerové, resp. pomrkávajícně "noirové") hry, avšak nedařilo se. Mladé SJP to tu ale opravdu slušelo. ()

Reklama

helloween93 

všechny recenze uživatele

Od filmu jsem čekal, že bude spíš komediálně laděný, ale byla to cukrárna. Námět je celý hrozně přitažený za vlasy a chování postav je dost nevěrohodné, jako aby S. J. Parker uvažovala po víkendu s Caanem o svatbě, to je hodně hloupoučké. Cage tu hrál celkem smolařského vola. Nudit se nebudete, ale vtipné to tedy není. 2* ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Tak žltý či červený?!“ – „Žltý.“ – „Ale on hovoril...“ – „Robil si srandu!“ Často sa pri filmoch stáva, že scenár je slabší a režisér neskúsený a producenti málo ambiciózni, ale situáciu ešte môže zachrániť herecké obsadenie. Kameň úrazu tejto snímky je bohužiaľ nielen v nenápaditom a prekvapení poctivo vyplienenom scenári, ale aj v tom, že po hereckej stránke sa tu stretli výrazné tváre, ktoré nepatria medzi najobľúbenejších hercov: Cage je v týchto typoch nesympaticky nafúkaný a celkovo „prehnaný“, Jamesa Caana ja osobne „môžem“ len veľmi nečasto (KRSTNÝ OTEC 1-2 a MISERY NECHCE ZOMRIEŤ, na nič štvrté si nespomínam), z Pata Morita (KARATE KID) si aj tak len všetci robia srandu a, ruku na srdce, Sarah Jessica Parkerová („Sex v meste“) tiež nie je práve dvakrát veľkou výhrou. Tempo je ospalé, atmosféra matná a dialógy idú z nezaujímavého bodu A do nezaujímavého bodu B, suma sumárom štandardný polotovar a priemerný film za slabých 60%. ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

No, tenhle první výlet do L.V. se Nicolasu Cageovi myslím moc nepovedl... Jack má problém s maminkou, jako každý typycký kluk z N.Y. kolem třicítky že... Pak maminka odejde na pravdu bóží a jack má problémy s holkami - a nejspíš taky trošku problémy s mozkem, respektive tou částí, která by měla myslet. To si tak jede vzít svou Betsy zrovna do Vegas a když už mu ani královský >flush k jéčku< není k ničemu, prohraje svou šelmičku v kartách. Uf. Pak si ještě zaletíme na Hawai (asi kvůli podpoře cestovního ruchu) a už se belháme - i když s padákem na zádech - k happyendu tak pitomému, jak jen ve Vegas se může stát... Celé je to tak prvoplánové, že je to (po snad celkem slibném začátku) vlastně až otravné. Zoufale průměrná romance s mizerným scénářem a se semotamo vtipnými vložkami, další zbytečný hvězdně obsazený hollywooďák. Taktak. Tak Viva Las Vegas Nicolasi! Ale až o tři roky později v "Leaving Las Vegas"... - - - P.S. Docela by mě zajímalo, kam ta S.J.P. chodí posilovat. To její svalstvo je tedy fakt rajcní. - - - P.P.S. Pozor na >profíky< z firmy Intersonic - no nic, ale obraz 4:3 na dvd, to je fakt Dílo Vymaštěného Debila... ()

Galerie (36)

Zajímavosti (2)

  • Film se natáčel v Las Vegas v Nevadě, v Culver City v Kalifornii a Kauai na Hawaii. (rafix)

Reklama

Reklama