Reklama

Reklama

O.C.

(seriál)
  • USA The O.C. (více)
USA, (2003–2007), 67 h 19 min (Minutáž: 42–45 min)

Tvůrci:

Josh Schwartz

Hrají:

Mischa Barton, Peter Gallagher, Ben McKenzie, Rachel Bilson, Adam Brody, Melinda Clarke, Chris Carmack, Tate Donovan, Autumn Reeser, Danielle Bisutti (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(92)

Ryan Atwood je se svým starším bratrem zadržen při krádeži auta. Jako veřejný obhájce je mu přidělen Sandy Cohen. Sandymu chlapec připomíná sebe v mládí, a proto se mu rozhodne pomoci. Když Ryana matka vyhodí z domova, vezme ho k sobě. Sandy s bohatou manželkou Kirsten a synem Sethem žije v bohatém městečku Newport v komunitě stejně majetných a snobských lidí. Ryan se rychle spřátelí se Sandyho synem Sethem, který je trochu zvláštní a nedaří se mu zapadnout mezi povrchní spolužáky. Ryan neujde pozornosti dívky ze sousedství Marissy, což mu způsobuje problémy s jejím přítelem Lukem a jeho partou. Na večírku se poperou, Sandyho manželka Kirsten se rozhodne, že už Ryana u sebe doma nechce. Když ho Sandy veze zpátky do China, zjistí Ryan, že se matka odstěhovala, proto se vracejí zpátky. Marissin otec Jimmy má podle všeho problémy, protože se nechává zapírat před vyšetřovateli z Komise pro cenné papíry. Jeho manželka je však zvyklá na vysoký životní standard a jeho obtížnou situaci nevnímá. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (260)

Gemini odpad!

všechny recenze uživatele

Muhahahahahahá, no ty krávoooooo...promiň, lásko, ale já prostě nemůžu. Ještě jednou se tam mihne ten jak říkáš hlavní hrdina se svým neuvěřitelným a věčným trpitelským výrazem a promluví si vážně se svým úžasným adoptivním otcem, co není jeho adoptivní otec, i když to tak vypadá, a spáchám sebevraždu návštěvou tvých na můj vkus příliš komunistických prarodičů vlastnících čivavu:)) Ano, tak takhle jsem vypadal po půlce jednoho dílu tohoto úžasného háj sosájety veledíla, a nebýt u toho moje přítelkyně, tak to možná bylo ještě o kus horší. A UŽ NIKDY VÍC se k tomu nepřiblížím bez ovladače v ruce... ()

Eldoth odpad!

všechny recenze uživatele

Naprosto zbytečný seriál okoukaným od takových " perel " jako je 90210 a dalších jemu podobných " teen " seriálů, které někteří jedinci a nebo v horším případě skupiny, sledují pro mne z nepochopitelných důvodů ... :-/ Ani se nedivím, že natáčení dalších řad zrušili pro malou sledovanost a velký nezájem diváků. Nepopírám, že Mischa Bartonovic by vyrajcovala snad i homosexuála, ale o to asi ani tak nejde, co ? Z celkového hlediska tohoto přežitku nemohu dát jinak ...než odpad. Dodnes lituji každou minutu, kterou jsem u tohoto paskvilu strávil. ()

Reklama

Makky 

všechny recenze uživatele

Každý má svoje úchylky a tento seriál je jedna z mojich. Chvíle strávené s O.C. mám kurva rád. Sympatickí herci, skvelá hudba (asi kvalitatívne najvyváženejšia zo všetkých podobných seriálov - je perfektná stále), zaujímavé príbehy a príjemné exotické prostredie, také veci mám rád. Chápem, že to má svoje muchy a tomu nasvedčuje aj to, že nedám 5 hviezd. Prvé 3 série boli dobré, ale tá štvrtá... celý seriál sa zo slušného priemeru prehupol do kvalitných seriálových vôd. Viac ako perfektné... už teraz mi chýba... ()

Dudek 

všechny recenze uživatele

Tenhle seriál je možná strašná hovadina, to opravdu nikomu neberu, ale dnešní díl s Paris Hilton byl naprostá pecka. Předešlé jsem sice nepovažoval za příliš dobré, ale tohle se prostě povedlo. Samotný děj byl velmi jednoduchý, ale ta chvíle, kdy se objevila Paris jako Kate a rozjela sebeparodii, to byl opravdu moment, na který se jen tak nezapomíná. ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

O.C. do hlavu genialitu nenaleje, ale za to pri ňom vždy vypustím páru. A 56%, Vážení? Koľko ľudí z tých 4000 naozaj videlo aspoň jednu sériu? 500? Maximálne. __ O.C. nemá nič spoločné s Beverly Hills a podobným výplodmi satana. Režisér postavil príbeh do slnečnej Kalifornie, v ktorej sa človek pri sledovaní vždy cíti tak krásne. Akoby som sa práve opaľoval niekde na pláži. Postavy väčšinou sympatické (výnimka Taylor, samozrejme). A rád by som citoval jeden komentár tu na csfd - "Beverly Hills pre mládež do 12 rokov." - čo je pitomosť najväčšieho zrna. Možno som trocha zaslepený vďaka mojej láske ku Kalifornii, ale dať O.C. odpad a poslať ho niekde medzi mexické telenovely je maximálna úbohosť. ) (p.s. 4. séria nemala existovať) ()

Galerie (612)

Zajímavosti (42)

  • Kaitlinin poník se jmenuje China. Tohle jméno je v pilotní epizodě nasprejováno na zdi v úvodní scéně. Navíc Ryan pochází ze čtvrti Chino. (Hal_Moore)
  • Pilotní epizoda nebyla jako jediná natočena v ateliérech. (Hal_Moore)

Reklama

Reklama