Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sam přijde při zemětřesení o otce. Její tatínek se před svou smrtí oženil s přítelkyní Fionu, matkou dvou dcer. A tak má Sam rázem nevlastní sestry, a protože otec údajně nic na ni nepřepsal, celý majetek má v rukou Fiona. Sam je teď v posledním ročníku střední školy a chce jít studovat na univerzitu. Jenže macecha se stará o to, aby její nevlastní dcera místo přípravy na přijetí pořádně pracovala v rodinné restauraci. Sam si po večerech chatuje s jistým studentem z její školy. Oba však vystupují anonymně. Když Sam zjistí, že jejím vysněným přítelem je nejpopulárnější student jejího ročníku a úspěšný hráč fotbalu, poleká se a snaží se zůstat v anonymitě. Nakonec vyrazí na maturitní bál a jako pravá Popelka tady něco při útěku ztratí. Je to mobil a její vyvolený ho najde. Jenže Sam musí dál bojovat s nevlastními sestrami i macechou. Navíc najde vzkaz od svého mrtvého otce... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (238)

haWranka 

všechny recenze uživatele

Čekala jsem to mnohem a mnohem horší. Hlavně proto, že opravdu nemám ráda Hilary Duff a její pohled raněné laně (=její jediný herecký projev). Ale musím přiznat, že jde o příjemnou oddychovku. Člověk nemusí přemýšlet, zahráli mi mojí oblíbenou písničku na housle a Chad Michael Murray je fešák (i když na blonďáky moc nejsem). Abych nezapomněla - plesové šaty jsou náááádherné:) ()

dopita 

všechny recenze uživatele

Typickej americkej film pro dvanáctiletý holky. Od něčeho takovýho se nedá očekávat nic světobornýho, jen doufat že to nebude uplnej průšvih. Nevadí, že příběh je naivní a děravej jak cedník, od herců se taky nic čeká, snad jen že budou aspoň trochu sympatický. Hilary Duffová to splňuje, Chad Michael Murray nikoliv – takhle nevýraznej hereckej výkon jsem hodně dlouho neviděl. Ale zase Jennifer Coolidgeová si na roli pošmákla. Je to blbina s několika přepísklejma pasážema, ale když člověk neočákává nic světobornýho, koukat se na to dá. ()

Reklama

Estrellita 

všechny recenze uživatele

Zabijte mě, ale já protlemila skoro celej film a proto nemůžu jinak! :)) Ty hlášky jsou pro mě nesmrtelné, trapnost filmu chvílemi hraničí s nechtěnou parodií ale ve finále je tahle blbost naprostej skvost! :) Nebudu tady rozebírat, jestli Hillary umí hrát nebo jestli je tu plno klišé... Tady to absolutně není duležité! Just... enjooooooy! :)) ()

Véča 

všechny recenze uživatele

Tak o tomhle nevím co si myslet.Film,jakých jsou stovky,místy nudný,místy trochu vtipný a úplně celý "utopený v cukru".Na můj vkus se v něm většina postav chovala naprosto nelogicky,jak by se v reálném životě na 100% nechovali.Hlavní hrdinka nijak zvlášť krásná a hlavní hrdina mi připomínal typického středoškolského frajírka.Celkově to neni žádný zázrak,ale ani totální propadák. ()

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Ne úplně vydařený remake klasiky. Sice spojení Popelky s přítomností se více méně povedlo, ale všechno je to zabalené v šíleně sladkém pozlátku. Strašně moc velký slaďák, né že by neměl být, ale tohodle už bylo opravdu přes příliš. Vytratilo se kouzlo klasického příběhu a to film uvrhuje do podprůměrného love story... ()

Galerie (94)

Zajímavosti (14)

  • V některých scénách si u Sam na poličkách můžeme všimnout tří knížek Harryho Pottera. (Dlee)
  • Hilary Duff přijala roli, protože Popelka byla její nejmilejší pohádkou, když byla malá. (HappySmile)
  • Číslo "609" na konci internetové přezdívky Chada Michaela Murraye je kód Princetonu, na který je v celém filmu odkazováno. (HappySmile)

Reklama

Reklama