Reklama

Reklama

Terminátor 2: Víc než jste ve filmu viděli

  • USA T2: More Than Meets the Eye
všechny plakáty

Recenze (10)

Nolanofil 

všechny recenze uživatele

V tomto dokumente je jasne vidieť, akým filmom a režisérom otvoril James Cameron dvere a pripravil im odrazový mostík pre ich vlastné projekty. Jedinú vadu ale dokument má, je moc krátky. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Je zajímavé sledovat jak počítačová technologie během let rostla ale přeci jen jsem si představoval více informací z natáčení jednoho z mých nejoblíbenějších filmů. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Dokumentík, ktorý vznikol pri príležitosti premiéry režisérskej verzii na Laser Disc a ponúka jej rozbor. ()

gogos 

všechny recenze uživatele

Opět se setkáváme se všemi důležitými postavami a osobami spjatými s tímto veledílem. Tento bonus probírá vystřižené a zkrácené scény a v podstatě nás výborně seznámí s tím, jaká byla původní myšlenka filmu a jak se musela změnit kvůli jeho zkrácení... Povedené! ()

Decker 

všechny recenze uživatele

Povedeny dokument pojednavajici o vzniku rozsirene verze, ktera pochazela z puvodni predstavy rezisera. Ten vsak musel spoustu scen vystrihnout nebot by pro film byly prilis dlouhe a kinoverze by se neumerne natahla. S prichodem DVD nastal vsak obrat a vsechny tyto sceny mohl Cameron opet implementovat do podoby rozsirene verze. Tudiz kazdy spravny fanousek ma doma jiste T2 v podobne S.E. vydani a vi o cem mluvim. ()

Reklama

Reklama