Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pokračování kasovního trháku, který parodoval teenagerské vyvražďovací horory, si bere na mušku filmy o strašidelných domech a posedlosti temnými silami. Čtyři studenti se chystají strávit noc na zámku hrůzy, kam je profesor Oldman zlákal pod záminkou školního projektu. Noc rozhodně nemá poklidný průběh. I když je Mistr Kane dávno mrtvý, pořád má choutky si užívat, především s Alexem. Když začne jít opravdu do tuhého, parta se musí semknout a najít způsob, jak z tohohle děsivého místa utéct. (Cinemax)

(více)

Recenze (538)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Na dvojke som bol v mladosti v kine a celkom dobre som sa bavil, ale dnes už mi to pripadá strašne debilné a často aj nechutné. Nechutných vtipov oproti jednotke podstatne pribudlo a vydarených paródii na slávne filmy ubudlo. Ale pár sa ich tu predsalen nájde. Napríklad paródia na Johna Woo a jeho slávne holuby. Páčilo sa mi aj to, že dej do veľkej miery čerpá z Hollow Mana. Neustále popichovanie medzi dvoma kriplami bolo tiež vydarené. Zhúlený Marlon Wayans tu má niekoľko natoľko WTF scén, že ma rozosmiali. Potešilo ma aj ženské obsadenie. Či už stále krásna a vzhľadom na mizerný scenár miestami aj vtipná Anna Farisová, tak aj sexy posila z BH 90210. Technická stránka je tiež vydarená, takže tých pár akčných scén je cool. Ale tie neustále nechutnosti, ktoré sa objavujú každú chvíľu to proste kazia. Keby tam neboli, tak by to aj vďaka krátkej stopáži bola stále mierne nadpriemerná paródia, ale kvôli nim som viaceré scény mal chuť preskočiť. Z dabingov sa mi páči redabing Novy. Ten je tak vydarený, že je vlastne lepší jak samotný film. 5/10. ()

Kusko.t2 

všechny recenze uživatele

Opäť crazy paródia na horory (ale nielen na horory) so značným množstvom vtipných hlášok a situácii. Mne raz od času nevadí úplne vypnúť pri takomto druhu komédie a ak sa ešte jedná o paródiu na známe horory, aspoň si zaspomínam. Tá úvodná scéna filmu z Exorcistu bola vynikajúca. Väčšinu filmu som sa bavil a smial, preto 4*. Len asi vo filmoch Scary Movie sa môže stať aby tráva fajčila toho černocha Čmouda a ako si to Poltergaist rozdáva s Tori Spelling pekne do úst, atď... ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Výrazně slabší než jednička. Tam, kde jednička tvůrcům dávala na frak svými překopanými scénami, tak tady už jen slabě kopíruje hororové snímky a bohužel vše je podáváno dost trapně. Jsou zde i pasáže, u kterých budete zívat nudou, protože nápadů už není tolik, ale herecké osazenstvo má stále co nabídnout. Příště by to chtělo ubrat na trapnosti a gagy více propracovat tak, jak to bylo v jedničce. 60% ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Jednička byla prostě první a ve trojce a ve čtyřce je zase Leslie Nielsen. Tím chci říct, že druhé Scary Movie nemělo moc šťastné vyhlídky. Filmy, které jsou zde parodovány jsou sice hororové klasiky, ale nějak se to chvílemi tvůrcům vymykalo z ruky. Neříkám, že jsem se párkrát nezasmál, ale prostě to nebylo to pravé ořechové. Zkrátka hodně průměrná a místy až podprůměrná parodie, ale viděl jsem i mnohem horší. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (31)

  • Předtím, než za Alex (Tori Spelling) přijde duch, nemá ponožky. Ve chvíli, kdy je i s duchem na stropě, však už ponožky má. (chleba24)
  • V čase 01:00:09 Buddy (Christopher Masterson) naposled obejme Cindy (Anna Faris) a nenápadně jí přilepí na záda cedulku s nápisem "Kill her", která však po dvou vteřinách mizí. (chleba24)

Související novinky

Anthony Hopkins vymítá Ďábla

Anthony Hopkins vymítá Ďábla

26.02.2010

Zdá se, že mu nadpřirozené zápletky zachutnaly. Momentálně se v kinech potýká s Vlkodlakem, zároveň už natáčí komiksovou adaptaci Thor, v níž hraje nejvyššího boha Odina, a mezitím podepsal smlouvu… (více)

Reklama

Reklama