Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Elitní zabiják upírů Reeve (Ekin Cheng) bojuje proti brutálnímu světu vampírů, kterému vládne jeho úhlavní nepřítel, Vévoda. Ten se snaží dopadnout prince upířího národa, aby pomocí jeho krve uvrhnul Zemi do nové doby temna. Reeve s pomocí Jackie Chana musí Vévodu zastavit, než bude příliš pozdě. (Magic Box)

Recenze (76)

JAn 

všechny recenze uživatele

Když už šílenost, tak pořádná. Nepřehledný chaos, zmatené honičky, sentimentální upíří princ, Jackie Chan a hlavně půvabná Chung Gillian. K nejlepším scénám jednoznačně patří zde už zmiňovaný souboj o plyšového medvídka, honička v sanitce a závěrečná bitka á la Kill Bill. Co mě se týče, bavil ´sem se od začátku až do konce. ()

Vavča 

všechny recenze uživatele

Vůbec to není tak hrozné, jak vypadá většinou místní hodnocení a komenty. Uvidíte duo koček Charlene Choi a hlavně Gillian Chung. Zbytek obsazení je také nabitý Anthony Wong jako sluha upírského veličenstva Edisona Chena, upírobijec Ekin Cheng, na jistý čas tu předvede svoje umění Jackie Chan. Tento filmík je prostě směs akce, romantické komedie, upírské tématiky hodně stylizované a brané s nadhledem. Já se bavil dobře a určitě se podívám i na druhý díl. ()

Reklama

Martin741 odpad!

všechny recenze uživatele

Donnie Yen ? neznam - co si mi hovori ze ten chlap suvisi s kung fu, ale ako reziser vidim je to velka bieda. Ako spomina genetique, vizualna stranka je fajn, dokonca aj Cenovic Dzudyna sa tam objavil - no ale tym vypocet pozitivnych vlastnosti konci. Chudak Snajpr18, ten este nevidel skutocne kvalitne filmy, ked kadejakym debilinam dava tak vysoke hodnotenie . 0 % ()

tombac 

všechny recenze uživatele

Bez hlavy a paty tento hongkongský pokus o jakéhosi humorného Bladea je, to je fakt. Místy je to zábavné, místy dost nudné (většina neakčních částí). Soubojů ve filmu zase tolik není, ale jejich choreografie mi přišla celkem slušná. Zvláště bitka mezi roztomilými šikmoočkami (hraje je dvojice populárních zpěvaček) pomocí tyčí mi přišla hodně dobrá. Jen mi vadilo, podobně jako u ostatních filmů tohoto typu, že lovec upírů měl po většinu filmu s jedním členem upířího plemene plné ruce a nohy práce, a na konci najednou nebyl problém posílat směšné "tesáky" do věčných lovišť jako na běžícím páse. Jackie Chan a jeho svatba s ožralou nevěstou do filmu moc nepasovali, ale když už tam Jackie je, tak to není na škodu, jelikož nám předvede něco málo ze svého umění. Zkrátka tenhle filmík je spíše průměr. Já jsem od něho nic nečekal, takže mně nenadchl ani neurazil. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 9/10 Děj 6/10 Hudba 7/10 Efekty 7/10/// +jednoznačně postavy a herci, zvuk, romantika a bonusy na DVD -hodně střelená choreografie, film se nebere moc vážně/// Tohle je něco, co se nevidí každý den. Tak střelený děj jsem dlouho neviděl. Jedná se o mix Underworldu(příběh), Bladea(efekty) a českýho Chocking Hazard(nadsázka, masky). Neříkám, že to je naškodu, ono člověk se rád podívá i na zvláštní filmy. Jenže je zase pravdou, že takový mix filmu trošku uškodil. V žádném případě se totiž nejedná o bezchybné a fantastické dílko. Tenhle film si jde svou střední cestou. Tedy do jisté míry zaujme a snad i pobaví, což na 3* stačí, ale nelze si od toho slibovat víc. Rozhodně mě však zaujala romantická stránka filmu. Ta je popravdě hodně kouzelná a sladká, stejně jako hlavní dvě představitelky. Mě byla sympatičtější Charlene Choi jako Helena. A nakonec musím doporučít film o filmu, který by sám zasloužil 5*. Je poutavý a po hudební stránce perfektní/// Celkem 69%/// ()

Galerie (22)

Zajímavosti (3)

  • Závěrečnou ústřední filmovou melodii s názvem „Change, Change, Change“ nazpívali Jackie Chan & Twins. (Rominator)
  • Film získal dvě ceny Golden Horse, a to za nejlepší choreografii (Donnie Yen) a nejlepší vizuální efekty (Eddy Wong). (Terva)

Reklama

Reklama