Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Snímek Madam Web je svěží variací na zaběhnutý žánr. Vypráví o původu jedné z nejzáhadnějších hrdinek vydavatelství Marvel. V napínavém thrilleru uvidíme Dakotu Johnsonovou jako Cassandru Webbovou, zdravotnici z Manhattanu, která zjišťuje, že možná vidí do budoucnosti. Tváří tvář tajemstvím minulosti naváže Cassandra přátelství se třemi mladými ženami, které čeká slavná budoucnost, pokud ovšem přežijí smrtonosnou přítomnost. (Falcon)

(více)

Videa (10)

Trailer 8

Recenze (201)

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

To byla ale podivná reklama na Pepsi... Sony pokračuje ve vytváření céčkových komiksových blbostí, které jako by ignorovaly všechno, co se blockbusteroví filmaři naučili za posledních 20 let, a místo toho hrdě následovaly snímky, jako byla třeba Catwoman z roku 2004. Některé tvůrčí volby už třeba v rámci kamery, zvuku a střihu jsou zde úplně nepochopitelné (o strašném CGI nemluvě), ale ten scénář a způsob vyprávění, to je teprv lahůdka. Snad všechny flashbacky se ve filmu z nějakého důvodu opakují beze změny rovnou dvakrát a všechno, co je jednoznačně vysvětleno vizuálně, musí pak nějaká z postav pro jistotu ještě nahlas deklamovat. Vždycky. Sony má zkrátka své diváky za úplné debily. A ani tak to nedává o nic lepší smysl. Morbius byl aspoň větší sranda. ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

Už trailery nevěštily nic dobrého. Výsledek ten dojem ještě předčil. Tak špatná komiksovka tu nebyla minimálně od CATWOMAN... Další ukázkový kolaps girl power v krátké době, ale zatím co MARVELS "jen" hnuly žlučí, MADAM WEB spolehlivě trápí celou zažívací soustavu - velmi, velmi špatný film, u kterého je s podivem, že byl vůbec vpuštěn do kinosálů. Když něco tak otřesného pustilo Sony do světa, jak špatná asi musela být BATGIRL, kterou WB nekompromisně zařízli? Je zajímavé, že všechny tyto špatné komiksovky (uvedené i neuvedené) pojí stejný jmenovatel - to už nebude náhoda :) Nebo že by zlotřilí komplot mužského establishmentu jak znemožnit něžné pohlaví? Buď jak buď, filmový fanoušek trpí jako zvíře :) 20% ()

Reklama

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Rozhodně  to není horší než Marvels (2023) nebo Morbius (2022) a nezaslouží si to o zhruba 10 procent méně než Morbius. Nejsou zde takové feministické hovna jako v Marvels a netlačí se tam ty ženské tak moc dopředu. Ženská je těhotná a má děcko co umírá léčba  nepomáhá tak jde do Peru hledat nějakého pavouka   najde ho a pak ji  jeden chlápek co ji doprovázel zastřelí  a ukradne ho . Ona stihne ještě porodit a její dcera má později nadpřirozené schopnosti  (proč  se to u ní neobjevilo dříve film  nevysvětlí)  on díky tomu , že ho ukradl je prokletý a vidí do budoucnosti to, že ho 3 spiderholky jednou zabijou (proč  ho nezabili tehdy ti domorodci film nevysvětlí) a snaží se je zabít dříve . Jsme  v přítomnosti  roku 2003   a ta její dcera jezdí se sanitkou  jednou spadne  s  autem do vody a vidí nějak budoucnost později  narazí na ty  3 holky  a ho  jak  je chce zabít tak  je chrání. Problém filmu je  ten, že to lákalo na ty spiderholky ty tam jsou v kostýmech , ale zhruba jen 5 minut  z toho tak  4 minuty ještě  v flashbaccích  a tak minutu na konci (nepočítám závěrečné titulky) co láká na další díl co  stejně asi ani nebude (zdravíme potitulkovky Morbia)  . Celkově je to slabší jsou tam tak 3 bojové scény (vlak, bistro a konec) na konci je v astrální formě což nedává ani smysl a získá to jen tak. Záporák je takový idiot, že nedokáže najít ženskou co má reálně 1 kamaráda nedokáže k tomu kamarádovi dojít  a sejmout jich tam.  Nedokáže si najít číslo ukradeného taxíku (předpokládám, že to  někdo hlásil)   a zjistit kde se pohybuje. Scéna kde zabíjí nějaké náhodné  fízly a pak to svede na Kasandru je podobně debilní jako scéna v Morbiovi (i ta se odehrávala na železniční stanici). Je pěkné, že zde představili malého Spidermana bůhví jakého ,ale nikam to  asi nesměřuje. Jinak tohle je v jiném vesmíru než bude Kraven a Venomové a Morbius. P.s. Taková úvaha co by se  stalo kdyby zabil jen jednu z těch tří v té vizi vidí, že ho zabijou všechny tři  společně kdyby jednu zabil tak by se to nestalo?  P.s. 2 Konec nedává smysl   ony 3 ho ani nezabijou sice je to tam jaksi vysvětlené , že to neviděl celé , ale to je výmluva.  P.s. 3 To  s tou sanitkou je blbost ona řídila držela se kovových částí  taky měla dostat šok i ona P.s. 4 Sydney tam vypadá jak kdyby si odskočila  z nějakého porna se školačkama  40 procent ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Opäť som bol jeden z minima tých, kto sa tešili a po tých reakciách som bol pripravený sypať si popol na hlavu.  Potichu som svoju tešivosť pretransformoval z viery v sexi superhrdinky do nádejí na zábavný camp. A ono tak nejak nič. Prvá polka ešte s prižmúrenými očami v TV ujde, lenže potom už nič neprijde. Neprijdu sexi superhrdinky, nepríde zaujímavý nápad, jediná dobrá akčná scéna, neni to bohužiaľ ani nechcene smiešne. Proste len film prostý akéhokoľvek potešenia. Mrhanie herečkami aj postavami. 35% a ak to eše vôbec možno považovať za klad, je to o trošku menej zlý film, ako bol Venom 2. 🥴 ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Kamoško, Morbius je oproti tomuto majstrovské dielo. Spider univerzum proste nefunguje. Je však dobré, že tieto hovná vznikajú, aspoň to dáva väčší priestor pre docenenie prvého Venoma. A to nás tento rok čakajú ešte dva počiny. Takže nie, Madam "50odtieňov" Web nepotrebuje byť videná v kine, teda pokiaľ sa nevoláte Rado Procházka. Len za vtipnosť ultraslabučká 1 z 5 (Kino Mladosť, premiéra) ()

Galerie (50)

Zajímavosti (17)

  • Natáčanie sa začalo 11. júla 2022, skončilo 15. októbra 2022 a prebiehalo v celom Massachusetts vrátane Bostonu, South Shore a tiež v New Yorku a Mexiku. (Arsenal83)
  • Volně založeno na příběhu „The Book of Ezekiel“ z „The Amazing Spider-Man #506 – #508“ (2004). (Johnny.ARN)

Související novinky

Jak to vypadá s budoucností Spider-Mana?

Jak to vypadá s budoucností Spider-Mana?

03.03.2024

Před dvěma lety se i měsíce po premiéře kina stále bortila pod nápory nadšených fanoušků, kteří dotlačili tři pavoučí hrdiny k obřím tržbám ve filmu Spider-Man: Bez domova. Právě tento film ukázal,… (více)

Nicolas Cage jako noirový Spider-Man?

Nicolas Cage jako noirový Spider-Man?

18.02.2024

Hvězdný Nicolas Cage nedávno zazářil v komedii To se mi snad zdá, zároveň se ale nechal slyšet, že plánuje svou filmovou kariéru i po tomto oslavovaném výkonu pověsit na hřebík a pouze dodělat… (více)

Spider-Man, Kraven a další se odsouvají

Spider-Man, Kraven a další se odsouvají

29.07.2023

Máme dva týdny od začátku herecké stávky a místo nějakých pozitivních zpráv nebo náznaků, že si chtějí zástupci studií sednout s odbory a domluvit se na férových kompenzacích tak, aby se celý byznys… (více)

Reklama

Reklama