Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Emil a Oleg, oba kriminálníci s bohatým trestním rejstříkem, přijíždějí do New Yorku zinkasovat svůj podíl na dávné loupeži. Když zjistí, že peníze už dávno zmizely v nenávratnu, stojí to jejich kumpána krk. I cynický newyorský detektiv Eddie Flemming je šokován brutalitou dvojnásobné vraždy a bezohledností, s níž se oba zločinci pokusili zahladit stopy obrovským požárem. Jediné, čeho se při pátrání může chytit, je informace o dívce, které se podařilo z bytu uprchnout. V nesourodé dvojici s mladým idealistickým vyšetřovatelem z hasičského sboru se pouští do hledání záhadné svědkyně. A musí postupovat rychle, protože o dívku mají z pochopitelných důvodů zájem i oba zabijáci. Jejich metody jsou oproti policejním mnohem drastičtější a záhy se tak roztáčí kolotoč hrůzných vražd, které Oleg natáčí ukradenou kamerou. V zemi, kde se televize v honbě za atraktivním materiálem nezastaví před ničím, se může stát mediální hvězdou i masový vrah. Stačí, když je efektně brutální a dostatečně inteligentní na to, aby předstíral blázna... (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (294)

SeBig 

všechny recenze uživatele

Hudba mi řezala bubínky + ten vyprcanej odpornej feeling milénia (vždycky poznám na oko, že to je film 2000-2001 podle toho stylu prostě vždycky), tenhle film si hraje na to jak je hrozně nahláškovanej, akční a prostě skvělej žejo... 90% ameriky ani neví, že existujeme, když slyší náš jazyk, tak slyší rusáky a když už někdo ví, tak si myslí, že jsme furt Československo (jenže oni mají svých hoven dost. já třeba taky nevim hlavní město Litvy a jakým jazykem tam mluví, tak co tady zas brečíte ubulánci).. takže tak. Roden ze sebe doluje maximum, ale stejně je furt průměrnej (poznáš taky z toho jakej velkej výkřik do tmy tahle role pro něj byla.. pak už ho obsazoval jen Del Toro a teď už po něm v zahraničí ani pes neštěkne), ta píčovina s natáčením a kamerou.. totální brak, připomínajíc tu českou sračku Samotáři.. příběh mě vůbec nezajíma, všichni mě akorát tak nudili a nad některýma scénama jsem protáčel panenky. Trapnost asi jako tady ty komentáře, kde 50% diváku srovnává Rodena s DeNirem a ty namachrovaný (sportovní) kecy, jak je náš herec lepší.. jojo to teď všichni víme, kdo je lepší že? Nicméně dám asi jako jedinej tady tu hvězdu za toho DENIRA :-)) ()

Columbus 

všechny recenze uživatele

Tomu rikam prvni poradne dobyti hradu zvany Hollywood nasim hercem! Roden neni skvely, on je naprosto neuveritelny. Jde z nej strach a hlavne hraje o tridu lepe nez bozsky Niro, ktereho miluji. A ten druhy na plakate? Nejakej Burns, ten je mimo uplne. V podstate tuctova policejni story, ale ten nas ji povysuje nekam vys. A navic ta satisfakce - Niro dostane na prdel od Cecha! :) ()

Reklama

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Robert de Niro je tu len do počtu a pre prilákanie divákov, scenár je jeden zlý vtip, všetko je tak otrasné že sa netreba ani rozpisovať...Jedna hviezdička LEN za Karla Rodena, inak je to katastrofa, pri ktorej som ledva vydržal do konca...Toto že má byť "o sile médií a schopnosti manipulovať spoločnosťou"? Ľudia nebláznite...:) ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Roden je bourák. Taktarov rovněž slušnej magor. Nicméně po hodně dobrým začátku už mi druhá půlka filmu tak super nepřišla, ale zase na druhou stranu kterýmu našemu herci se ještě někdy podaří ve filmu oddělat nějakou velkou hvězdu holýho údu. Na hraně mezi 3 a 4* Nakonec tomu asi víc sluší ta lepší trojka.65% ()

adams89 

všechny recenze uživatele

Průměrný akční thriler, který stojí alespoň za to jedno shlédnutí. Největším lákadlem filmu jsou Robert De Niro a především pro nás, české fanoušky, skvělý Karel Roden, v roli šílence s dost legračním jménem Emil Slovák. Ten se mezi hollywoodskými herci vůbec neztratil, ba naopak, byl zde nejlepší - hrál velmi přesvědčivě a dost mě pobavil. Troufám si i tvrdit, že tu zastínil i De Nira! Přesvědčil nás nejen o svých hereckých kvalitách, ale také o tom, že role záporáků mu říkají opravdu hodně. Jinak příběh tu zrovna není silnou stránkou, ale jak jsem už zmínil, na to jedno podívání se to dá vydržet. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (19)

  • Imigrační úředník na začátku filmu je skutečný úředník, ne herec. (don corleone)
  • Ve scéně v baru, kde Emil (Karel Roden) otevírá balení Excedrinu a je natáčen na kameru, je v záběru kamery vidět na stole krabička cigaret české značky Mars. Lze také přečíst česky napsané upozornění na krabičce o škodlivosti kouření. (Mydlivoj)

Reklama

Reklama