Reklama

Reklama

Ta dívka z fotky

  • USA Girl in the Picture
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

U silnice zemře žena a zanechá po sobě syna a muže, který je údajně její manžel. Dokument o velké záhadě, která vám pořádně pocuchá nervy. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (70)

borec999 

všechny recenze uživatele

Netflix podobné krimi dokumenty proste vie a Dívka z fotky je ďalším vydareným z nich. Šokujúci reálny príbeh kde jeden zvrat strieda druhý a ktorý je kvalitne spracovaný,napínavý,profesionálne vyrozprávaný a pri pohľade na život dívky z fotky i dosť depresívny. Skrátka smutný príbeh jedného dievčaťa, ktorý aj napriek svojej ťažkej povahe podľa mňa rozhodne stojí za zhliadnutie. 75% ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Agent z behaviorálního řekl, že je to typické zneužívané dítě. Je smutné a neusmívá se. Netflix opět trefil do černého a servíruje smutný, zvratovitý a poutavý True Crime o únosu, vraždě, zneužívání, výměně identit a prostituci. Kdyby to byl film, tak by si většina lidí stěžovala na překombinovanost zvratů a děje, ale on je to dokument dle pravdivých událostí a jak je už známo nejsilnější příběhy píše samotná realita. Dokument je hezky natočen a moc hezky rozplétá mysterium kolem mrtvé ženy nalezené u silnice, kde se postupně dozvídáme, co byla vlastně zač a také muž, který je údajně její manžel. Zvratů je dost a jsou solidní, celou dobu panuje smutná, depresivní a mystery atmosféra a naštěstí má dokument jen štědrou 100 minutovou stopáž, což je pro mne vítané, protože 3 hodiny jak bývá zvykem bývá pro mne moc. Fanoušek true crimeů, ale i napínavých Thrillerů by tomu měl dát šanci. 8/10. ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

další true crime dokument, který prověří divákovu představivost a trpělivost. Díky těmhle počinům už je nám celkem jasné, že v Americe je možné skoro všechno a je v mnoha ohledech rájem pro podobné psychopaty a úchyláky, ale tady je to tak extrémně creepy a překombinované až z toho jde hlava kolem. Když už to v jednu chvíli vypadá, že se celý případ vyřešil nevyřešil, přijdou další zvraty a zjištění a to jde jen o jeden případ z mnoha, které se podobné "péče" nedočkaly...75% ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Příběh, který je spíš smutný než atraktivní, a neuvěřitelný tak, že by jako scénář neobstál coby nevěrohodný. Objektivně spíš 4*. Ta jedna navíc je pro Suzanne. Za to, že nedostala šanci, za krásu a lásku, kterou rozdávala, ač sama žila v pekle. A za Michaela, kterého nemohla ochránit, ač ho milovala celým srdcem. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Kdesi na silnici najdou zraněnou ženskou a  policie zveřejní její fotku i se jménem. Mezitím ta ženská umře a ozvou se jiní lidé, že to jméno co tam napsali není její jelikož ji znali pod jiným jménem a dělala v striptýzovém klubu kde ji její manžel mlátil policie pak zjistí, že jak ona tak i on vystupovaly pod více jmény .  Jelikož měla děcko to děcko se dá k adopci kde ho jeho ´´otec,, navštěvuje což se tomu děcku nelíbí a jednoho dne ho ten ´´otec,, unese a už ho nikdo nevidí.  Pak toho ´´otce,, zatknou a zjistí, že tu ženskou sexuálně zneužíval a nutil tančit v tom klubu předtím měl i jinou ženskou co kdesi zastřelil a nakonec se rozhodl nejspíše nahradit ty ženské tím klukem a pak jak ho omrzel ho zastřelil. Řekne i kde ho pohřbil, ale policie tělo nenajde. Nakonec dostane trest smrti smrtící injekcí. 80 procent P.s. ta babka by měla jít do vězení za to jak se chovala ke svým dětem ()

Galerie (31)

Zajímavosti (1)

  • Kniha z roku 2004 „A beautiful child“ od Matta Birkbecka, jenž je ve filmu zmíněna, je nejprodávanější literatura faktu. Velký zájem o knihu vedl NCMEC (Národní centrum pro pohřešované a zneužívané děti) ke znovuotevření případu (r. 2011). FBI díky tomu, po dalším rozhovoru s Floydem, zjistila pravou totožnost unesené dívky. (zuzza11)

Reklama

Reklama