Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V treťom dieli o vraždiacej bábike Chuckym už je z chlapca Andyho mladík v službách vojenských kasární. A to je pre Chuckyho vďačné miesto plné potenciálnych obetí... (POMO)

Videa (1)

Trailer

Recenze (130)

Arkanoid 

všechny recenze uživatele

„Nothing like a strangulation to get the circulation going.“ 8 rokov po udalostiach z druhého filmu zatvorili továreň na Good Guys, ktorú ale na začiatku filmu znovuotvorili. Teraz tam upratujú a aj Chuckyho s tou leptajúcou látkou na ňom. Pri stlačení sa z neho spustí krv a znovuzrodenie je na svete. Kamera predlžuje niektoré málo atmosférické zábery, ktoré sú vizuálnym odpadom, ako nekonečný nájazd na krabicu s Chuckym, či reklamu na Good Guys. Hudba dramatických momentov je slabšia, ale postačí. Nezdá sa mi pravdepodobné, aby niekto spadol po trafení šípkou. Chucky stále hláškuje a drží tým divákovu zvedavosť na úrovni, pri ktorej chce dopozerať toto béčko. Okrem sklamania z infarktu, keď chcel Chucky obeť zabiť, pobaví aj holič vojenskej akadémie, čo chytá za štice chalanov a tým, čo majú vlasy dlhé, dá termín. Ku koncu napätie opäť graduje a fanúšik série si film užije. Brutalita samozrejme nechýba a treba poznamenať, že ani neskorší Gandalfov pád nebol až taký strašný. „Man, I really gotta get out of this body.“ ()

Litsarch 

všechny recenze uživatele

Jak byla jednička skvělá, dvojka moc dobrá, tak trojka mi až vhání slzy do očí jak je špatná. Začátek je na hlavu už totálně, celkově děj je jen nudně recyklovaná dvojka se zaměřením se na někoho jiného. Kdyby to aspoň bylo zajímavě zpracované, ale Jack Bender se s tím nepáral a pojal to skoro až jako Beverly Hills 90210. Absence Alexe Vincenta v roli Andyho je dost bolestná, jelikož ač se Justin Whalin snaží, tak Alexova výkonu ani zpoloviny nedosáhl a nelze to ani schovat za to, že to byl jeho první film v hlavní roli. Smutné také je, že Chuckieho charisma skoro vyhořelo a i když byly jeho pohyby prý zdokonaleny počítačem, tak to není vůbec vidět. Ty dvě hvězdičky má film ode mě jen za snahu o pokračování a za mou slabost k Chuckiemu v předchozích dílech. ()

Reklama

dainio 

všechny recenze uživatele

Úvodní "opening titles", jenž v doprovodu výtečného hudebního doprovodu, znázorňujíc, jak se "Chucky" opět dostává k životu -- nemá chybu. Dokáže navnadit. I scéna s majitelem továrny "Good Guys" v jeho bytě, kdy je brutálně zabit, se dá považovat za slušně zvládnutou. Tj. cca prvních 10 minut stopáže. Jenomže, když se děj přesune do prostředí vojenských kasáren, kde je převezen i známý hrdina "Andy" (tentokráte již vyspělý)...začne se film nějak cukat. Převládá filmová nevyrovnanost. Dějová linie tíhne do jakéhosi patosu a scény nabírají na čitelné průměrnosti. Co byl asi vrchol nelogičnosti, bylo zastoupení ani ne 10-letého černošského chlapce, do vojenské služby. To jsem opravdu nechápal, a nevím, co tím režisér, chtěl vlastně říct. Copak může do kasáren se dostat nějaký "děcko", který si ve volném čase hraje s "gameboyem" ? Úplnou třešničkou bylo, že právě on byl společně s Andym, prakticky ústřední postavou. Chucky ho chtěl využít k přenesení duše. Nebudu nijak spoilerizovat, jak to dopadne. Zkrátka, 3.díl moc nenabídne. Smysluplných scén ubývá. Chucky ani moc nehláškuje a Andy je "pozér". ()

Mefistofelle 

všechny recenze uživatele

Tenhle díl mohl být vedle jedničky ten nejlepší, nebýt šílených kiksů v logice a scénáři. Ve své podstatě mě bavil víc jak dvojka a to nejen díky zajímavému prostředí vojenské akademie. Chuckyho vraždy jsou docela důmyslné, jednotlivé postavy sympatické tak akorát a děj je dostatečně dynamický. Jenže logika místy padá natolik, že je to opravdu neodpustitelné. Menší příklad: vojanda se dokáže s přehledem trefit ze vzdálenosti 5 metrů do plochy o průměru 10 cm a o nějakou dobu později se neumí ze 2 m trefit do Chuckyho. A to je ještě jenom drobnost oproti jiným věcem, které jsou ještě více neodpustitelné. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Pokud vám sedlo celé pojetí série, asi snesete i tenhle díl, i když se v hororové branži nejedná o nic tak výjimečného. Je zde snaha něco divákovi předvést, což celkem ucházejícím způsobem vede k tomu, že se scénář tváří lepší, než jaký ve skutečnosti je. Vývoj děje a vztahů mezi postavami zde v podstatě chybí, jde jen o to, jak Chuckyho zneškodnit dřív, než zabije Andyho. Tohle divák dostane. A to je vše. ()

Galerie (77)

Zajímavosti (17)

  • Jedná se o první film v sérii, ve kterém byly Chuckyho pohyby zdokonaleny počítačem. (Lajty)

Reklama

Reklama