Reklama

Reklama

Mistr loutkář

  • USA Puppet Master (více)

Obsahy(1)

Alex Whittaker a tři další okultisté vyšetřují rozruch kolem tajemství života, které objevil mistr loutkář - Andre Toulon. Brzy objeví Toulonovo tajemství smrti ukryté v pěti loutkách: každá z nich je jedinečně přizpůsobená k vraždění a mučení. "Tunelář" vyvrtává ostrou vrtačkou na své hlavě do lidí díry. "Pijavicovka" vylučuje vraždící pijavice, které vysají ze své oběti veškerou krev. "Špendlíková hlavička" zápasí se svými nepřáteli obrovskými rukami. "Čepelkář" má místo jedné ruky hák a místo druhé nůž ostrý jako břitva. A "Kašpárek", mozek celé pětice, plánuje vražedné akce. Dohromady tvoří armádu zkušených vrahů, geneticky naprogramovaných chránit smrtící tajemství, které skrývá MISTR LOUTKÁŘ. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (93)

Flipnic odpad!

všechny recenze uživatele

Asi jsem to viděl už jako děcko a určitě se mi to výrazně nelíbilo. Tohle je prostě jasnej příklad špatnýho filmu a horroru zároveň. Béčko je slabej výraz, snad "céčko" či "déčko" ... Otřesnej nudnej děj, špatní, neuvěřitelně nesympatičtí herci, utahanej děj vyloženě přivádí k šílenství, trapný loutky, trapný a nicotný gore a vraždy ... Celkově fakt trapnej a ubohej film. Nechápu, co by se mi na něm mělo líbit nebo děsit (zvlášť vzhledem k roku vzniku - nepříliš starej horror). I atmosféru to má otřesnou, celkově jako by "televizní" zpracování ... No hrůza prostě ... ()

duklak2 

všechny recenze uživatele

Tento „trochu“ horor se určitě nebude líbit každému. Najdou se lidé, kteří ho pochválí a druzí odsoudí do „odpadu“. Zábavné „béčko“, které mě příjemně překvapilo. Hudba je vynikající. Ale mohlo by tam být více krve a více strašidelnějších scén. Moc jsem se totiž nebál. Když si vzpomenu na Chuckyho, tak tam mě „běhal“ mráz po zádech. Nejvíce se mi líbila loutka „tunelář“, jak vyvrtával do lidí díry. Dávám 65 %. ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Jo, sladké mládí. S tímhle jsem začínal svého hororového koníčka. Paradoxně se mi to více líbí dneska než tehdy. Obrazově trochu zvláštně natočený horůrek, kterej má docela dobrou atmosféru a pár skvěle udělaných scének (taneční scéna v bílém salónku). A to již nemluvím o loutkách a vraždách. Loutka zvracející pijavice je hodně hustá a docela se mi z ní zvedal žaludek. Kašpárek měnící výrazy ve tváři je taky dobrej. Jak říkám, dobrej film s tehdy originální zápletkou. 3,5* ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Ve své době určitě bomba, dnes už bohužel průměr. Bohužel tohle nepatří ani z daleka z tomu nejlepšímu od Puppet master série a už vůbec ne od společnosti Full moon(ač se jedná o jejich zlomový film), tenhle díl se poněkud táhl ale nastolil příběh který byl ještě hodněkrát zfilmovaný, loutky se hejbou fajn a ukazují jak bizarně se dá zabíjet, ale je to spíše takový rozjezd. Další díly jsou většinou daleko lepší. ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Slabučký horor s talianskym feelingom. Celí flm je dá sa povedať dosť o ničom akcia a napätie by sa dali vtesnať do 20 minút film je stráááášne rozťahaný. Vykrádačka Chuckyho o tom ani nebudem rozprávať. 1 hviezdičku dám za celkom slušné vraždy a za to že narozdiel od mnohých podobných brakov tento film sa nerobil vo svojej podstate vážnym. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (13)

  • Filmový název hotelu je Bodega Bay Inn. Natáčelo se v Castle Green Apartments na 99 S. Raymond v Pasadeně v Kalifornii a v dalším kalifornském městě Riverside (Mission Inn na 3649 Mission Inn Avenue). Natáčení začalo 1. prosince 1988. (noelcoward73)
  • Natočení filmu bylo inspirováno britským snímkem Dolls (1987). (Chatterer)
  • Asijská loutka na začátku filmu, který se dívá z okna Andreho Toulona, ​​je ve skutečnosti skutečnou barmskou operní loutkou jménem Zawgyi – alchymistický kouzelník. (JesterKruger)

Reklama

Reklama