Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V treťom dieli o vraždiacej bábike Chuckym už je z chlapca Andyho mladík v službách vojenských kasární. A to je pre Chuckyho vďačné miesto plné potenciálnych obetí... (POMO)

Videa (1)

Trailer

Recenze (130)

Allien.9 

všechny recenze uživatele

CHUCKY JE ZPĚT A V PLNÉ SÍLE!!! "Dětská hra 3" má snad vše, co postrádal těžce promarněný druhý díl. Perfektní atmosféra, mrazivá hudba, sympatičtí herci, působivé akční sekvence a tuny opravdu vypečených lekaček - to vše činí z tohoto nenáročného horrůrku druhý nejlepší díl série. P.S.: Strašidelný zámek prostě nemá chybu!!!:-)) ()

Darren98 

všechny recenze uživatele

Jelikož jsem Chuckyho Nevěstu považoval za jeho třetí film, tento v pořadí pátý zhlédnutý mi zvlášť prequelově působivým závěrem přivodil nejlepší zážitek. Ovšem i mimo mé nové nejoblíbenější Chuckyho smrti považuji tento díl Dětské Hry za jeden z nejzábavnějších. Námět totiž protagonistovi poskytuje takřka ideální prostředí pro zabíjení mladistvých, kde si stále s úžasným vizuálním vzhledem drží charismatický důvtip, ať už se hrabe z popelářského auta nebo sabotuje nevinou týmovou hru. 68% ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Chucky se nám dal na vojnu. A Andy na holky. Prostě třetí část série. Lepší než předcházející, přesto vlastně s ničím novým nepřicházející. Ale Chucky je dobrý sám o sobě, takže táhne celý film, tak jako vždycky. Triky jsou fajn, ve své době snad nezbytný závěr na pouti krvavě fajn. Není si v podstatě na co stěžovat. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Natočit trojku za pouhý rok a děj posunout o celých osm let, to nebylo chytré. Navíc herecký strop Justina Whalina skutečně byl Jimmy Olsen v Supermanovi, všechno okolo byla jenom snaha. Nadto už dvojka Dětské hry postrádala jakoukoli vnitřní logiku, taky se objevily dva snesitelné nápady a všechno ostatní byl jen konstantní balast. Chucky je sice ideální sabotér a jeho výměna slepých za ostré byla ok, finále v lunaparku bylo příznačné, ale co dál? Andy jako teenager? Andy jako problémový hrdina bez bázně a hany? A Chucky neschopný čarovat voodoo v klídku? Ale no tak. Nebýt Nevěsty, byla by tahle série měla skutečně špatný konec. V ideálním světě by totiž dvojka byla mnohem lepší a na konci trojky by se Andy skutečně stal Chuckym a následoval by masakr v blázinci, kde celou tu dobu přechovávali jeho matku. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Třetí snímek o vraždící panence na předchozí filmové díly časově navazuje už hodně vzdáleně, ale i tak se stále drží Andyho, který už pomalu dospívá a ocitne se ve vojenské škole. Bohužel to už ztrácí na impozantnosti celkové atmosféry předešlých snímků, což je dáno hlavně scénářem, ale režisér John Lafia jakoby se to alespoň závěrečným soubojem snažil vynahradit. Celý děj je spíše o přísném vojenském režimu na škole, kam doputuje i Chucky se svou neustálou touhou po tělu. Takže co z toho vzniklo? Nic moc. Andy opět s Chuckym bojuje, nikdo mu samozřejmě nevěří, postupně se s Chuckym kdekdo ocitne tváří v tvář a vše tak nějak doplyne do zmíněného souboje Andy vs. Chucky. Napětí takřka žádné, drama vlivem již známých etud už vůbec ne. A gore? Tak o tom se raději ani zmiňovat. Jako obyčejná televizní vyprávěnka by snímek mohl obstát, ale v rámci filmové série docela rychlý sešup dolů. Zkrátka a dobře, chtělo to více nějaké té originality, neb jak je tímto vidět, pouhá změna prostředí a výrazné přidání věku Andyho je prostě setsakramentsky málo. ()

Galerie (77)

Zajímavosti (17)

  • Jedná se o první film v sérii, ve kterém byly Chuckyho pohyby zdokonaleny počítačem. (Lajty)
  • Malý voják (Jeremy Sylvers) se představí policistovi jako Jim Tyler. Na začátku filmu má však na uniformě Tyler R. (Lajty)
  • Film sa nakrúcal od 4.2. do 24.4.1991 v amerických mestách  Los Angeles, Atlanta a Boonville, konkrétne na vojenskej škole Kemper Military School and Junior College, ktorá je v dnešnej dobe už zatvorená. (Darkage)

Reklama

Reklama