Reklama

Reklama

The Lair

  • USA The Lair
Trailer 1

Obsahy(1)

Po tom, čo bolo jej lietadlo zostrelené, sa vojenská pilotka Kate (Charlotte Kirk) musí skryť pred miestnymi teroristami. Jej útočiskom sa stane sovietsky podzemný bunker. V tom sa ale skrývajú telá mutantov, ktoré sa kvôli nej prebudia. Podarí sa jej uniknúť, ale rovnako sa na povrch dostanú aj tieto monštrá, ktoré sú pripravené zabíjať. (Marceloo)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (43)

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Po tom, čo bolo jej lietadlo zostrelené, sa vojenská pilotka Kate musí skryť pred miestnymi teroristami. Jej útočiskom sa stane sovietsky podzemný bunker. V tom sa ale skrývajú telá mutantov, ktoré sa kvôli nej prebudia. Podarí sa jej uniknúť, ale rovnako sa na povrch dostanú aj tieto monštrá, ktoré sú pripravené zabíjať. - Spolu s Nope je to pre mňa najväčšie hororové sklamanie tejto sezóny. Lenže Nope bol aspoň audiovizuálne pôsobivý, toto vyzerá ako nejaký nepodarený TV film hororového debutanta a nie režiséra, ktorý má viac ako 20 rokov skúseností. Nefunguje tu nič. Scenár k tomuto dielu asi neexistuje, herci sú naprostá katastrofa a interakcie medzi nimi sú miestami bolestivé. Digitálne efekty, choreografie súbojov s mutantami a strih sú na plač. Tá jedna hviezdička je za gore scénu vo výťahu, pretože tá je asi jediným, čo si z tohto filmu budem pamätať. Ešte že si v pondelok napravím chuť u Marshallovho špičkového segmentu Bad Seed v antológii Tales of Halloween, pretože po tých rečiach o tom, že je to návrat k The Descent, som sa na to tešil jak malé decko. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Navnadil mě plakát s jakýmsi zubatým monstrem. Nelhal. A neodradilo mě zdejší hodnocení. Lhalo. Jedná se o prvotřídní lobotomizované béčko rádoby a la Aliens, akorát že se neodehrává na jiné planetě nýbrž v Afghánu, a alieni nejsou emzáci, ale mimozemskou DNA naklonovaní a posléze zmutovaní zplozenci sovětského xenobiologického inženýrství. Rukopis rejži geniálního Descent se nazapře. Jen je trochu škoda, že do hlavní role produkce neobsadila typově úplně jinou herečku; týhle zmalovaný pizdě, s koziskama a prdýlkou našťouchanejma do sexy těsnýho vojenskýho outfitu, tu její G. I. Jane ani trochu nevěříte, taková stará Vasquezová by se tam šikla líp. A nepřesvědčivá je i spousta ostatních vojclů, stejně jako multilingvní místňácký šofér mudžáhidů, který bere západní křižáky jako velký kámoše. No a víte proč? No protože v tom je kurňa pořádná porce nadsázky, kapiš? Takhle jsem se u bedny už dlouho nenachlámal. Dojde třeba i na kinžál, sekyru, nebo pánvičku, tím vším se mutanti dají masit. I na několik dobrých hlášek. "Let it bleed." ()

Reklama

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

… a takový ten Nýl býval skvostně temný, rozkokošně brutální, poměrně originální a vcelku sysluplný řezník maximálně béčkových masen! Pak však, patrně vysílen krizí středního věku, nakráčel přímo do pasti mimořádně odporné a stejně tak netaletované (tedy herecky) aspergerální holyúdské kariérní prostitutky Šarloty Krk (za svobodna Říhové). Načež zubatá kunda této bezelstné profesionální rozkuřovačky o sto let starších studiových hlavounů okamžitě lačně sklapla, vždyť opravdové lásce neporučíš a ona dozajista bezhlavě propadla uhrančivému kouzlu obřího panděra, pleše a ovarového krku nehezkého obstarožního otyloně, co by mohl být jejím fotrem, no a náhlým endorfinem zhlouplý Nýl se srdíčky v očích a hluboce zanořen v Doupěti režijní smrti zcela spláchl do hajzlu své parádní descentní časy a začal psát a režírovat výhradně oligofrenní zetkové reklamy na afektovanou, slizkou a prkennou prospěchářskou kurvu s jedinou „hereckou“ průpravou, a sice z Hustleru. Kurvu, která kdyby ještě chytla nejlepší časy Hárvyho Einschweina, okamžitě by si toho fešáka a svůj dokonale neodolatelný typ nasoukala až na mandle, pročež by se dnes ještě více slunila ve světle reflektorů jako #onataky a korunní svědkyně, která toho odporného znásilňovače a obrprasáka i přes svůj odpor a nesouhlas (s plnou hubou to znělo asi jako „eeeeeee“) vášnivě přeblafla, a ani trochu nechtěla být v televizi, bo přeci naivní láska! Přinesls mi v minulosti mnoho potěšení, Nýle, tudíž upřímně doufám, že až se z toho z posledních sil vycákáš a zchytříš, skončíš jen o pár mega chudší na odškodném jako ta předchozí kohorta metuzalémovitých donchujánu, a ne na dvacet let v supermaxu, přestaneš produkovat tato retardovaná laciná svinstva, sebereš zbytky koulí a ještě všem ukážeš, jak ti to parádně jde bez parazitní šlapky a režisérokopky v zádech. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

No tak tohle bylo peklo v tom pravém slova smyslu. Můj milovaný řezník který kdysi dokázal točit sice těžce kovaná, ale velice výživná, brutální a kvalitní béčka degradoval svoji filmařinu někam na úroveň posledních Seagalovek. Vrcholová kino filmařina se mu nepovedla a jeho Hellboy skončil naprosto tragicky i když já osobně se u něj docela bavil, ale spíš by to vypadalo dobře jako seriál na Netflixu než právoplatný nástupce výborné jedničky od Del Tora. Takže jsem doufal, že vezme nějaké fajn béčkové herce a natočí zase pořádný kus úchylné řezničiny a on místo toho sežene partu ochotnických jantarů, v písečným lomu v Maďarsku se všichni sjedou a natočí ohavně vypadající brak, plný příšerných a stupidních scén (osm borců střílí do monstra ze samopalů ale ženská se rozeběhne, skočí do dráhy všem kulkám a skočí monstru za krk aby ho bodla nožem) a to je jen zlomek neskutečných hoven. Každého herce chcete umlátit naběračkou na polévku, což ano, je jedna ze smrtí ve filmu. Nemůžu uvěřit, že tenhle člověk který dokázal obyčejný béčkový film povýšit na královskou zábavu (Soudný den, Centurion) a spolupracoval s poměrně významnými herci skončí u naprostých céčkových braků. Trailer navnadil a lhal, lhal hodně. Prolhanej parchant. Jestli něco trochu ujde, tak občas nějaký souboj, sem tam přestřelka a kozy hlavní herečky. Jinak jedno obří WTF. Když na konci spadla ta gumová raketa i sem se možná trochu ublinknul. Děsný.25%. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Kapitánka Kate Sinclairová je sestřelena v Afghánistánu a společně s druhým pilotem se katapultují. Na místě dopadu je přepadne skupina mudžáhidů, co je sestřelila. V boji o život přežije jen Kate, která se vydá pustinou nazdařbůh. Velmi brzy má ale v patách pronásledovatele a na poslední chvíli se zachrání ve starém podzemním bunkru, který zde zanechali Sověti. V podzemní laboratoři objeví hrůzu, co zde Sověti stvořili, a nechtěně jí pomůže uniknout ze zajetí. Když ji zachrání vojáci z nedaleké americké základny, nikdo jí nevěří, že se střetla s krvelačným monstrem. A když se setmí, armáda monster obklíčí základnu... Za mě příjemné béčko, jakýsi mix Krvavé hostiny, Vetřelců a trochu i Věci (pitva). Rozhodně mě zajímalo, co se ukrývalo v laboratorní nádrži. Akční film - vojáci vs. monstra - má spád, hlavně konec je divoký a napínavý. O krev není nouze, příšery jsou fajnové - dobrý nápad s chapadly. Triky solidní, vizuál moc pěkný (a to pořád není samozřejmost), dobrá hudba. Jistě, není to originální, ale kdo má podobné střílečky rád, zklamán by být neměl. A umlácení monstra naběračkou? Kde tohle uvidíte... ()

Galerie (26)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno