Reklama

Reklama

Noční agent

(seriál)
  • USA The Night Agent
Trailer 1
USA, (2023–2024), 17 h 19 min (Minutáž: 45–56 min)

Tvůrci:

Shawn Ryan

Předloha:

Matthew Quirk (kniha)

Hudba:

Robert Duncan

Hrají:

Gabriel Basso, Luciane Buchanan, Hong Chau, Eve Harlow, Fola Evans-Akingbola, Sarah Desjardins, D.B. Woodside, Enrique Murciano, Phoenix Raei (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(20)

Obsahy(1)

Ostražitý agent FBI je nasazený na nouzovou linku v Bílém domě. Když přijme hovor, který odhalí spiknutí přímo v sídle prezidenta, převrátí se mu život vzhůru nohama. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (109)

Wysch 

všechny recenze uživatele

"Show for dads", kterejm ještě nebylo čtyřicet. Nebo třicet. Nebo tak. Typickej konzumní seriál, kterej sice žádný rekordy v inovativnosti nepřepíše, ale na těch sedmnáct hodin umí díky sympaticky zahraným postavám toho mladšího fotříka k obrazovce přikovat. Já takovýhle seriály prostě můžu. A mladej Basso ze Super 8 nehorázně dospěl, nejen jako chlap, ale jako herec. ()

DwayneJohnson

všechny recenze uživatele

Utnuto po čtvrté epizodě, kterou bych se neváhal označit slovem (skoro) odpadová. Taková spousta nelogických momentů, ta se hned tak nevidí a proto zatím seriál ukládám k ledu. Možná se vám to stalo taky. Ze začátku něco sledujete a pak vám do toho vleze nějaký moment a vy už víte, že nemůžete dál. A to je přesně můj případ. Hodnotit zatím nebudu a pokud to někdy celé dokoukám, hodnocení doplním…….. ()

Reklama

VLADEK 

všechny recenze uživatele

První tři čtyři díly velmi zlé, pak se to o trošku zlepší a pak zase sešup dolů. Příšerný casting a herecké výkony neustále bijí do očí, jakoby ty herce sebrali na nějakých okresních souborech nebo při výstupu z plastických klinik. Scénáristický faul s dvojčaty. Přímo zoufalé "české" titulky od Netflixu. Vlastně bych tomu měl dát jako celku odpad. ()

grogodil 

všechny recenze uživatele

Toto je v červenom? Toto má skoro 80%? Tak to potom si aj pri najslabšej sezóne Homelandu predstavte svietiť tak o 100% viac. Toto je proti tomu naivne smiešny, predvídateľný béčkový konspiračný brak, idúci podľa prevarenej šablóny, kde vôbec nič (príjemne) neprekvapí, lebo viete, že do konca ďaleko, takže ten, koho vám prvoplánovo ponúkajú ako podozrivého, je, ako sa ukáže, samozrejme čistý a ten najmenej pravdepodobný v tom bude až po uši. A dojdete k tomu "šokantnému" odhaleniu tou najkrkolomnejšou, logiku často až příliš znásilňujúcou cestou plnou lacných zvratov, priblblých dialógov a trapného klišé. Herci stoja za ešte väčší prd, než lenivý scenárista a ak táto hrozne otrepaná zívačka občas vytrhne z polospánku, tak len občasnou svižnou akciou. Ledva dve hviezdy a aj to som asi príliš zhovievavý. ()

JenYu 

všechny recenze uživatele

Viděna 1. série: Velmi dobré. Tajemné. Temné. Tajuplné. Spletité. Nečernobílé. Napínavé. Se sympatickým hlavním hrdinou a dobře zahranou postavou Diane. Není to žádné kinematografické veledílo, pro mě ale rozhodně příjemné překvapení. P.S. Co mě rozhodně překvapilo a co hodnotím pozitivně, byla romantická linka mezi záporáky. ()

Galerie (138)

Související novinky

Co si odnést z hory statistik Netflixu

Co si odnést z hory statistik Netflixu

18.12.2023

Netflix už delší dobu každý týden vydává žebříček deseti nejsledovanějších pořadů, v celkových číslech i rozřazený pro jednotlivé země, kde je streamovací služba dostupná. V uplynulém týdnu ale firma… (více)

Netflix si připsal na konto nečekaný hit

Netflix si připsal na konto nečekaný hit

30.03.2023

Kdybyste si měli tipnout nejsledovanější premiéru Netflixu v letošním roce a třetí nejlepší start v historii streamovací služby vůbec, pravděpodobně byste to neuhodli. Co víc, podobný úspěch nejspíš… (více)

Reklama

Reklama