Reklama

Reklama

Cena hříchu

  • Kanada Mob Land (více)
všechny plakáty
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Miestny šerif Bodie Davis (John Travolta) sa snaží zachovať v komunite pokoj, keď zúfalý rodinný príslušník Shelby (Shiloh Fernandez) vylúpi ilegálne zariadenie s narkotikami so svojím nerozvážnym švagrom Treyom (Kevin Dillon). Sprvoti jednoduchá vykrádačka naberie hrozivý smer, keď sa v súvislosti s činom prebudí neworleanská mafia, ktorý sa usiluje o pomstu a ohrozuje Shelbyho manželku a dcéru. (Arsenal83)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (11)

bourec 

všechny recenze uživatele

Corey Large je zárukou pro každou sračku, kterou jako producent spáchal. Travolta tady asi nahradil kámoše Bruce, kterej už nemůže. Jinak ve filmu hrajou samý  devadesátkový herci, který v tý době byli v laufu. Film jede právě v tom duchu, na což odkážou i závěrečný titulky, který jsou právě z tý doby. Blbě natočený, blbě zplácanej děj, navíc nesnáším nýmandy, co někoho okradou, a pak se hroutěj jak domeček z karet. Úplně zbytečnej film. 20%. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Niečo ako Táto krajina nie je pre starých, v podstatne slabšom béčkovom prevedení. Mladíci, ktorí spáchali lúpež, ma vôbec nezaujímali. Hitman Stephen Dorf je miestami celkom cool. No a starý unavený šerif Travolta je rovnako zbytočný pre príbeh ako Tommy Lee Jones v spomínanej pecke. Akurát pôsobí ešte viac unavene a jeho výkon za veľa nestojí. Celkovo strašná nuda. 4/10. ()

Reklama

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Po předchozím filmu Paradise City, kde se Travolta naprosto zbytečně ztrapňoval vedle dlouhodobě brakového Willise, jsem se tak trochu bál, aby i právě Johnova kariéra nesklouzla na stejné dno jako ta Bruceovo, naštěstí ale Mob Land jen potvrdil, že šlo skutečně jen nejspíš o omyl a já tak mohu s radostí konstatovat, že tentokrát Travolta hraje zase už ve filmu snesitelném a funkčním. Sice se tedy jedná znovu o další béčko jako řemen, nicméně béčka tohoto výrazného a charismatického herce patří do kategorie, kdy mají hlavu a patu, slušný rozpočet, povedené postavy, dialogy, zápletku, a především se vyhýbají totálním hloupostem a nesmyslům, kterými třeba konkrétně Willisovi filmy, ale i dalších bývalých akčních hvězd let devadesátých, doslova přetékají a dělají z nich tak povětšinou dost nesoudné braky, které se pak pohybují na hranici Odpadu. Mob Land je každopádně ale skutečně povedená podívaná, kde mě nejvíce asi oslovili právě výrazné postavy a především pak jejich herečtí představitelé, pro mě na čele se Stephenem Dorffem, jehož zabiják je opravdu zajímavá a nejednoznačná figurka, nicméně casting tohoto filmu se vážně povedl celkově a opakuji, pro mě je tu tím největším pozitivem. Zápletka je jinak sice opravdu béčková, zároveň dokáže ale i párkrát příjemně překvapit, její vývoj má spád, disponuje i napětím a rozhodně palec musím pak dát za závěr, který je fakt zatraceně nekompromisní a nečekaný. Fajn je zde ale i prostředí takového toho typického amerického maloměsta a bavila mě tu i jeho atmosféra, a znovu musím zopakovat, kompletně celé se to naštěstí vyhnulo jakýmkoliv nesmyslům, či chybám, nehledě na to, že i přes béčkovou produkci to nevypadá úplně lacině, a já tak zkrátka Mob Land musím upřímně označit za docela zábavný snímek, který si v rámci žánru a tvůrčích možností zaslouží pozornost a pěkné hodnocení. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Snesitelnější než Willisovky nebo Seagalovky, ale Travoltovi to další comeback rozhodně nepřinese. Thriller, který chce být něčím větším než jen hloupým akčňákem, ale tvůrcům scházejí dostatečné skilly, aby film posunuli na úroveň poutavého filmu. Takhle vznikla pouze zdraví neničící věc, s herci, jejichž kariéra měla úroveň před 20 lety. ()

Cermicek 

všechny recenze uživatele

Za mě palec nahoru! 👍 Moc jsem od filmu nečekal a dostal jsem naservírovanej poctivej “90kovej” thriller se sice ohranou zápletkou, zato však s dobrým spádem, poměrně kvalitními dialogy, velmi charismatickým záporákem a možná trochu překvapivým závěrem! 👏 Jo a Travolťák zahrál taky celkem slušně na svoje poměry! ()

Galerie (4)

Zajímavosti (2)

  • Hlavné natáčanie bolo dokončené v máji 2022 v Georgii. Scény motoristických pretekov boli natočené na v Lawrence County, Alabama, blízko miesta, kde sa film odohráva. Celý film bol natočený len za 11 dní. (Arsenal83)

Reklama

Reklama