Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Začínají devadesátky a s nimi příliv zahraniční hudby. Každého zajímá Madonna a Michael Jackson, zatímco Iveta složitě hledá novou tvář. Poprvé se kvůli kauze „Únos“ dostává do hledáčku bulvárních médií, následně i díky mateřské pauze objevuje kouzlo nového světa muzikálů… (Voyo)

Recenze (3)

William_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ta scéna kdy na jednom záběru zpívá Iveta svojí klasiku a na druhé straně břehu přijede MJ, a s ním cca 130 000 lidí co paří na Letné byl všeříkající o všeobecné náladě v 90. letech. Avšak i přes to považuji první epizodu za tu povedenější. ()

1svaty 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neznám seriály o Ivetě Bartošové. Jako zpěvačku ji samozřejmě znám, zažil jsem dobu svatých-Štaidla i Gotta. Poslouchal jsem však raději Míru Imricha, shodou okolností včera zesnulého. Tento dokument mě překvapil. Není o Ivetě, ta je jen prostředníkem k popisu problémů celé společnosti. Takzvaně mezi řádky se dají číst problémy společnosti ve výchově a přístupu k ní v 80tých i 90tých letech.  A zejména, pánové, v přístupu k ženám. Takže se laskavě přestaňte navážet do Anety Martínkové a začněte si konečně sypat popel na hlavu, protože muži v této zemi vymřeli už dávno před velikým Karlem. Pět hvězd. ()

Reklama

Reklama