Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Plánovaná budoucnost šerifa Beckera je zmařena, když se jeho žena setká s hackerem, který má informace o silu. (Apple TV+)

Recenze (37)

Gig 

všechny recenze uživatele

Tento pilot mě navnadil. Vím, je už tu plno postapokalyptických seriálů, které se v poslední době vyrojilo - See, The Last of Us, Sweet Tooth atd... Tento navíc "kopíruje" trochu Sexmisi - myšleno bydlení v podzemí a lidi jsou oklamávání co je na povrchu. Nicméně mě tento formát navážno hodně baví. Navíc tu je plno indicií s dneškem. Co vše jsme schopni poslouchat z médií a kde je pravda. Viz narážka na vládnoucí vrstvy, co mají rádi poslušné lidi, ostatní budou vymírat - budou bez potomků, zavíráni, budou považováni za blázny.... Nooo... Jsem hodně zvědavý. ()

Bossi123 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První díl na mě udělal skutečně dobrý dojem. Četl jsem knižní předlohu, která je podle mého názoru vynikající, a tak jsem bedlivě sledoval, nakolik se bude děj seriálu lišit od knih. To se do velké míry povedlo. Moc mě potěšilo, že silo je uděláno vizuálně přesně tak, jak jsem si ho představoval. Postavy jsou podle mě ztvárněny herci, kteří se k nim pěkně hodí. Prostředí je dost temné, což je dobře, protože to pěkně dotváří dojem, že se jedná o podzemní silo. I hudba se ke snímku perfektně hodí, za mě sto procent. P. S. Doufám, že ostatní díly budou stejně dobré. ()

Reklama

Ronkar 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Upřímně... naprosto perfektní start! Knížku jsem jsem četl a tak trochu jsem se obával, že se to tvůrcům rozsype pod rukama (nebo se budou moct odklánět od předlohy), ale tohle se fakt povedlo. Změny, co tam jsou, vítám. Mystery příběh umístěný do postapo světa, který svým retro-stylem připomene hráčům Fallout. Výborná lehce znepokojivá atmosféra, kvalitní herci a především zápletka. Vlastně tu funguje všechno. Od začátku až do konce je to napínavé, atmosférické, příjemně mrazivé a v závěru i funkčně emotivní, za což tvůrce chválím. Vystavět takhle děj a zájem o postavy na poli jediné epizody... palec nahoře. Pokud si Silo udrží tuhle laťku, možná máme před sebou nejlepší TV sci-fi letošního roku. Doufejme... ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Předlohu jsem nečetl, takže mi to zkraje přišlo jako kříženec Sexmise a Orwellova světa 1984. Postapo mám rád, tohle je navíc ještě dystopie, i když tak zpočátku nevypadá. Jak ale ti nahoře něco tají, postavy zjišťují, že všechno není úplně pravda a že ti, co jsou poslušní, mají větší výhody, je jasné, že o ideální společnost nepůjde... ()

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Není to sice nic, co by nebylo k vidění jinde, ale musím přiznat, že pilotní díl mě dost nalákal na další díly. Sice se trochu bojím, aby časem bylo co vyprávět a aby to nebylo v epizodním stylu, ale těžko teď můžu něco předpokládat. Postavy ale fungují, atmosféra taky, i mysteriózní to je... Jen mi vadí, že se tu začne koncem, takže to pak ubírá na napětí, ale snad to budoucí epizody budou mít líp ošetřené... Slabé 4* ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama