Reklama

Reklama

The Flood

Trailer 1

Obsahy(1)

V Louisiane zúri hurikán a skupina väzňov sa to pokúsi využiť na útek. Avšak ich poslednou starosťou sa stanú prípadní prenasledovatelia, keď ich plány narušia hladné aligátory. (Arsenal83)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (20)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Asi první film od Slagleho co by se dal doporučit (viděl jsem s tímto 4 všechny předchozí dostaly odpad). Samozřejmě nic moc nečekejte není to kvalitní, ale pokud to porovnám třeba s Black Demonem co jsem viděl včera a dal mu 1 hvězdu tak tohle je lepší.  V Louisianě je hurikán tak se tam vše zatopuje do toho tam přijíždí vězeňský autobus co veze vězně a zastaví tam na místní šerifské stanici , aby si tam odpočinuly. Do toho tam na ně točí aligátoři a nějací ozbrojenci co chtějí vysvobodit jednoho vězně. Aligátoři vypadají příšerně jako já vím, že pan Slagle ty filmy má levné (tohle prý stálo 2 miliony)  , ale to  bylo tak těžké si pustit nějaký zvířecí dokument a okopírovat je z něho? Zase plusem je to, že se objeví hned na začátku je zde slušný bodycount přes 5 , ale špatné gore (gumová ukousnutá hlava) i zabití je na jedno brdo kdy ten aligátor je  ve vodě a kousne si třeba do nohy pak s tím člověkem točí  jak na kolotoči a pak je záběr jak okusuje třeba ruku. P.s. to prostěradlo by neudrželo toho svalovce ani omylem  40 procent ()

Aceboris odpad!

všechny recenze uživatele

Hurikán skomplikoval prevoz väzňov. O pomoc preto požiadali najbližšie väzenie kde by mohli prečkať búrku . Tej šéfuje šerifka Jo Newmanová, Nicky Whelan   blondínka ktorá remeslo prebrala po svojom otcovi. Situácia sa skomplikuje keď do väzenia preniknú dva krvilačné krokodíly, ktoré sa nezastavia pred ničím.  --- Asi takto by sa dali zhrnúť prvé minúty  tohoto animal hororu. Žiaľ celá produkcia vrátená hercov musela byť dobre našlahaná. Ved pre ilustráciu, miestnosť je zaplavená vodou , ale policajt zapne svetlo v miestnosti, veď nevadí , že tam elektrina iskrí, no zabije to tým, že po zapnutí svetla, zapne baterku. V tej istej miestnosti o čosi  neskôr, vplávajú dva veľké krokodíly. Miestnosť veľká cca 4 x 4 metre a oni tam plávajú a schovávajú sa ako v mori. Mega silná šerifka , ktorá premôže silou krokodíla , pretlačí ho a zavrie dvere. Následne zavretý krokodíly priplavajú a jedného z nich zožerú, pretože nechajú nezmyselne otvorené dvere. O chvíľku na to, vymláti dušu dvom svalnatým chlapom, ktorých pustia , pretože musia.  O minútu neskôr , šerifka vymyslí plán ako zdrhnúť , lebo cez dvere nemôžu, takže prestieradlo z väzenských postelí pomôže. Tu je zaujímavé ako sa šerifka dostala hore aby to zviazané prestieradlo pripevnila. Takto sa dá pokračovať do skončenia filmu. Je až neuveriteľné , že  Casper Van Dien má  nadanie hrať v takýchto prepadákom. Nicky by spravila lepšie keby sa venovala porno filmom, tam by dokázala možno niekoho očariť. Za mňa neskutočná a totálna blbosť , ktorá sa našťastie dala zrýchliť . Odpad ako vyšitý. Za mňa 0/10 ()

Reklama

panvasik 

všechny recenze uživatele

Popravdě? Čekal jsem to horší. Jedná se o film z dílny Lionsgate, což mě totálně odjebalo hned při startu. Fakt nechápu, jak se k tomu dostali, ale dobře. Neměl jsem žádná očekávání a spíš, jsem si to šel pustit, jen tak z prdele, že stejně nakoukavam věci, co letos vyšly. A o The Flood se už docela dlouho šuškalo a já to chtěl vidět a zajímalo mě to. Musím říct, že tak či tak se jedná o jeden z těch povedenějších kousků se špatnými efekty. Hloupý a příliš jednoduchý příběh k tomu pár špatných CGI krokodýlů a banda debilů se sympatickou Nicky Whelan v čele. Nevím jak pro ostatní, ale za mě to je takové debilní kravinka, která se naštěstí nebere moc vážně nebo alespoň já jsem to tak vnímal a tím pádem nemám důvod nejít na 40% ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Brandon Slagle rozhodne nie je Alexandre Aja a aj keď sa na neho v tomto filme hral, nemá ani taký talent a určite ani takú finančnú podporu zo strany produkčnej spoločnosti. Tak áno, film sa vo viacerých bodoch podobal na slušnú Ajovú korisť a tento okrem bezbranných civilistov, dal do hry policajtov, zločincov a väzňov. Tak som si myslel, že to môže byt do cela svižná akčná jazda, ale vobec to tak nebolo. Okrem totálne hlúpych dialogov a amatérsky hrajúcich hercov sa tu strieľalo na krokodílov ako keby to bola Godzilla či King Kong a to mi pripadalo nesmierne tupé a trápne. Po gore stránke tiež nič moc a samozrejme trikovo to bolo ešte asi aj horšie. A aj keď som čakal o niečo lepší výsledok, nie som sklamaný, lebo meno režiséra hovorí za všetko, tak aspoň silne 2* tomuto krokodílnadu nadelím. ()

John80 

všechny recenze uživatele

Kto mal rád filmy Aligátor a Útok z hlubin toto by sa mu mohlo páčiť Dej sa odohráva na policajnej stanici počas dažďov a záplav v meste , kde sa zastaví autobus prevážajúci väzňov, aby tam prečkal búrku a medzitým ich prekvapia Aligátory. Akciu to má a nič tomu viac nechýba Film určite nenudí 3* Film by si zaslúžil aj vyššie ako ma uverejnené, čím je zbytočne podhodnotený ()

Galerie (5)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama