Reklama

Reklama

Baiohazado: Desuairando

  • Japonsko バイオハザード: デスアイランド (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

D.S.O. agent Leon Kennedy je poslán zachránit uneseného doktora Taylora. Mezitím agent B.S.A.A. Chris Redfield vyšetřuje výskyt zombie v San Franciscu, kde se nepodařilo zjistit příčinu nákazy. Oběti mají pouze jedno společné – všichni nedávno navštívili ostrov Alcatraz. (mikki089)

Videa (10)

Trailer 1

Recenze (46)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Keby takú partičku mal k dispozícii Al Capone, z toho Alcatrazu by určite ušiel. Sanfranciskí fízli by len ťažko zastavili premožiteľov zmutovaných príšer s podobou ľudí, krabov, krokodílov a jašteríc. Nekonečná séria výbuchov a rachotiacich guľometov v kombinácii so slaboduchými dialógmi a sekanou animáciou prináša zážitok hlavne fanúšikom herných konzol, ale hlavne tým najvernejším, ktorým už evidentný ústup z kvalitných pozícií nevadí. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Přemýšlím, kdy jsem naposledy viděl nějaký Resident Evil co by nebyl v “modrých číslech”. Za mě obrovské plus za animaci a “casting”. Máme tu “známé tváře” (další plus). Protože mám osobní slabost pro “ostrov”, tak plusové body sbírá i výběr lokace. Na druhou stranu mi osobně dost hnula žluči scéna s motorkou (ta byla super debilní), “komáří bio-drony” na tom nebyly o moc lépe… uf. Za mě tedy solidní průměr co nijak nepřekvapil a ani nezklamal. ()

Reklama

Flopik 

všechny recenze uživatele

Keď som videl, že toto má byť v podstate teamovka všetkých hlavných postav tejto série, neskutočne som sa potešil. Celkový výsledok je však skôr sklamanie. Vizuálne je to nádherné, všetky postavy dostanú cca rovnako priestoru a pozerá sa nato skvelo. Bohužiaľ však akcia ničím neohúri a príbehovo to je až príliš jednoduché a ploché. Finále to ako tak vynahradzuje, keď sa naši hrdinovia stretnú s obrovským monštrom a spoločne ho zničia, cítil som tam feeling Avengerov. Ja túto séria mám ohromne rád, preto dúfam v ďalšie pokračovanie a dúfam, že opäť všetci spoločne. Chce to však lepší príbeh a epickejšiu akciu. Damnation stále topka tejto série. ()

Corpsegrinder 

všechny recenze uživatele

Slabý stejně jako ten poslední animák. Záporák je směšnej, akce je málo, napětí neexistuje a ani to že dali celou partu dohromady nevyužili naplno. Nepomáhá tomu ani fakt že trochu popletli časovou linku a tak ačkoliv se film odehrává v současnosti tak Jill vypadá tak jako v roce 1998 zatímco ostatní postavy zestárly normálně. Aspoň že Leoš je zase sympaticky hláškující borec a ne to sterilní veganský hovno co teď pobíhá ve hrách. ()

stitch7 

všechny recenze uživatele

/// Nerozumím tomu. Nerozumím, proč si ještě v roce 2023 někdo řekl, že potřebujeme další animovaný Resident Evil film, který bude počtvrté o tom samém. Nerozumím tomu mít tolik herních známých tváří pohromadě, což se stalo úplně poprvé, a skoro toho nevyužít. Nepochopím ten nevyužitej potenciál Death Islandu. Nepobírám popírání fyziky a hloupé hlášky. Chápu jen těch 55%, co snímek teď má. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (8)

  • Leon hovorí Jill, že Alcatraz bol kedysi vojenskou pevnosťou. To je pravda. Pôvodná pevnosť Alcatraz bola dokončená v roku 1858. S 85 delami a posádkou 200 vojakov strážila záliv San Francisco. Nikdy sa však neocitla v boji. Na ostrove bolo aj väzenie, v ktorom boli uväznení sympatizanti Konfederácie, súkromné osoby i vojaci Únie odsúdení za zločiny. (Arsenal83)
  • Chris při řeči s Jill zmiňuje postavu Pierse. Piers Nivans je jednou z hratelných postav ve hře „Resident Evil 6“. Byl vojákem BSAA, ve kterém Chris viděl potenciální náhradu za sebe sama. Piers sám sebe nakazil C-Virem při souboji s B.O.W. – HAOS. Bohužel zemřel, když se obětoval, aby se Chris dostal z podmořského výzkumného komplexu před sebezničením. (ScarFace_V8)
  • Ve filmu je zmíněno, o jaký typ viru se jedná. Tentokrát se vrací typ Tyrant Virus (T-Virus) v upravené formě. I přestože mění hostitele v krvelačné zombie, nepřenáší se skrze kousnutí, ale byl k tomu vyvinut speciální druh Bio-dronů. Ten tentokrát z hostitelů nedělá hloupé šourající se mrtvoly, ale dodává jim rychlost, dravost a zvýšenou agresivitu. (ScarFace_V8)

Reklama

Reklama