Reklama

Reklama

Žraloci v Paříži

Trailer

VOD (1)

V Paříži se v řece objeví obří žralok a může z toho být nevídaný masakr. Zasáhnout proto musí jedna vědkyně, která se přitom snaží vyrovnat s nedávnou tragédií. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (35)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Ou tak tohle se nebude řadit k letošní New French Wave a to se v Gense věřilo dost, který mohl po dlouhé době spasit eko shark horor, který už dlouhé roky nepřišel s kvalitní žánrovkou, ale místo pořádného žraločího masakru, natočil jakési aktivistické eko drama ??? !! WTF! To, že je to debilní a nic tu nedává smysl neřeším, ale že se objeví žralok pořádně až po hodině a celou dobu se tu jen kecá oaktivismu, tak to se Gens posral v kině. Hodinu se zde neděje absolutně nic, nechápu ten Focus na příběh, který tady stejně nikoho nezajímal, postavy jsou úplně o ničem, celé se to bere až moc vážně, takže je to bohužel neskutečná nuda, kterou mohlo zachránit odlehčení a gore, jenže i toho je zde pomálu. Závěrečných 20 minut mě úplně neurazilo, konečně se něco začíná dít a konečně se taky objeví žralok, který je sice digitálně zrychlený, ale je to upřímně ten nejmenší problém tady. Příště prosím další Hranici Smrti a né tyhle experimenty. Velké zklamání, ale za finále a neurážející podvodní záběry alespoň ty 2 hvězdy. 3/10. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Kdyby to točil kdokoliv jiný, tak dám slabší trojku, protože jsem se nakonec docela bavil. I přesto, že jsem si občas připadal, jako bych sledoval nějaký pobřežní, blboučký, francouzský krimi seriál. Bohužel ale, s tímhle přišel Xavier, který začal svoji kariéru s jedním, ve své době nejlepším Hixploitationem a tak nějak jsem očekával, že se z něho stane do budoucna Master of Gore, ale to, co nakonec natáčí posledních deset let, to mi hlava fakt nebere. A jestli tohle měl být jeho Hororový comeback, tak děkuji, na shledanou a vizitku, kterou jsi do teď měl - "řezník" tak tu ti teď strhávám. Druhá hvězda, za povedený masakr v katakombách. (145. hodnocení) ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Po delší době výborný žraločí survival, který má vše, co člověk od tohohle žánru očekává. Hned v otevírací scéně ukáže žralok, kdo je pánem oceánů. A to je samozřejmě začátek. Podvodní scény jsou natočeny působivě. Když se žralok, s příhodným jménem Lilith, dostane do Seiny a zamíří na Paříž, je o zábavu postaráno. Scéna v kryptě je jen malým masomlejnem, než dojde na ten velký. Lidi jsou nemilosrdně masakrováni ve vodě, která vaří rudě. Občas černohumorný vtípek typu - Podej mi ruku.... jenže chudák ji má ukousnutou. Pěkně je ukázáno, kam až přehnaní ekoaktivisté dokážou zajít a jak za to zaplatí. Nu a pak starostka kráva (odkaz na Čelisti), které jsou přednější peníze, než lidské životy - měli ji předhodit žralokům hned. Samozřejmě podobně by to asi vypadalo kdekoliv na světě a nás nevyjímaje. Odkazů na čelisti je více, na příklad žluté bójky jsou připomínkou památných barelů. Žraloci perfektní. A že se postavy nechovají vždy logicky? A život je pořád logický? Akorát v žánrech chybí sci-fi. Nechápu odpady, protože už jen formální stránka si to nezaslouží. Co by asi dotyční dali filmům z produkce Syfy ne Asylum? Jistě, to samé, ale srovnání tu není. Momentální hodnocení na IMDb (5,6) mi přijde adekvátní. A možná, jak bývá bohužel na CSFD zvykem, mnozí ani film neviděli...p.s. tenhle film je zábava, tak ho neberte vážně. Normální divák, co si film pustí, chce přeci vidět trhání obětí a toho je tu dost. ()

Miroslav.Zac 

všechny recenze uživatele

Francouzských hororů si vážím, ale těch originálních, ne vykrádaček amerických filmů, což je bohužel tento případ. Zkousl bych nějakou vtipnou parodii, něco jako Piraňa 3D, ale tohle se snaží být tak moc vážné, až je to k smíchu. Škoda, protože žraločích filmů, těch dobrých, je sakra málo. Doufal jsem, že právě Francouzi by mohli do těch vod céčkových propadáků vnést nějaký kvalitní čerstvý proud. ()

Trustme 

všechny recenze uživatele

Titulky z Le Figaro: Žraloci v pařížské Seině? Brutální napadení desítek triatlonistů během závodu megažralokem! Střelba speciální jednotky těžkými zbraněmi na motorových člunech a snipeři na každém mostu likvidující hejna bestiálních žraloků! Monstrózní výbuch dělostřelecké munice z druhé světové války na dně Seiny! Francouzský komediální thriller, který má pěkný začátek a režijní/divácké guilty pleasure finále, které trochu napravuje kokotismus zbytku filmu. My fanoušci žánru naughty shark opět nemůžeme jásat nadšením, ale jelikož už asi 8 let nenatočil nikdo v tomhle žánru nic pořádného, tak tomuhle dám silné 2 hvězdičky. Závěrečná scéna filmu nasvědčuje, že režisér má záměr stvořit jakousi variaci na Planetu opic (žraloků). ()

Reklama

Reklama