Reklama

Reklama

Quicksand

Trailer 1

Obsahy(1)

Hlavními hrdiny jsou američtí manželé, kteří mají těsně před rozvodem a společně se vydávají na pracovní konferenci do Kolumbie. Jejich přednáška byla přeložena na jindy, a tak si udělají výlet do přírody. Cesta do pralesa se zvrtne a manželé uvíznou v bahnitém vřesovišti. Téměř se nemohou pohnout a bojují o holé přežití. Jednak s pohyblivým podložím džungle a také s číhajícím predátorem. (LIVINGDEAD)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (6)

Aceboris 

všechny recenze uživatele

Josh a Sofia, manželský párik, ktorému to práve dobre nešlape, sú pozvaní na spoločnú lekársku prednášku. Čo čert nechcel ta sa posúva o niekoľko dní tak sa im naskytne možnosť ísť na turistiku do miestneho parku. Samozrejme ako vždy aj tu sa dvojica poháda. Josh chce ísť sám, ale tvrdohlavá Sofia chce ísť s ním. Ako to však býva v takýchto filmoch zvykom nič nieje také ako sa na prvý pohľad zdá. Predtým než vyrazili sa poradili ktorou cestou sa vybrať, jedna dlhšia bezpečnejšia, druhá kratšia a nebezpečná. Treba si to pozrieť a zhodnotiť, začiatok ako aj cesta pralesom a neskôr naháňačka boli v poriadku, no potom to začne radikálne padať smerom dole. Pol fimu budete čumiet na dvoch ľudí uviaznutých v pohyblivom piesku, ktorý budú plakať, smiať sa, odpadať, kričať, riešiť ako sa dostať von. Snažia  sa Vám hrať na city , emócie , ale nejak to vôbec nefunguje. Film nie je žiadna sláva, ale zase pozrieť sa dá. Za mňa 3/10 ()

Reklama

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Chlap se ženskou jedou na nějaký lékařský summit do Kolumbie. Přijedou tam a zjistí, že mají čas jelikož summit je později tak se chtějí vydat na vodopády po cestě jich , ale chce okrást nějaký chlápek tak oni ho vyruší a on jich nahání. Utečou mu do místa kde nikdo nechodí jelikož je to tam nebezpečné  a ona tam spadne do bahnitého vřesoviště pomalu se tam topí tak on skočí za ní. Pak už  je to jen o tom jak se z tama dostat do toho , aby se tam něco dělo po ní lozí mravenci a po něm vyjede hadice. Herci jsou nesympatičtí a smrt jim přejete dějově je to taky prázdné a většinu času se hádají jelikož se rozvádějí .ten konec je co za blbost jak ho z tama vytáhly jako jo bylo jich více, ale i tak to nedává smysl.   20 procent za tu hadici. Díky za titulky Ametysa ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Rozhodně za tím nehledejte žádnej nervydrásající survival tohle bylo spíš nudný vztahový drama. Zhruba v 30minutě uvízne dvojice v pohyblivé bažině a za celou dobu čelí pouze útoku Ferdy mravence a jeho pár kamarádů a dvěma atakům hada. Toť vše. Nuda jako prase. Promarněných 86minut. Tohle bylo nebezpečně blízko odpadu. Hodně slabá 1hvězda. Rada pro všechny. S tímhle opravdu neztrácejte čas. ()

LIVINGDEAD odpad!

všechny recenze uživatele

OBSAH: Rozhádaný manželský pár při procházce kolumbijským deštným pralesem ocitne uvízne v bažině. Budou muset spolupracovat, aby přežili. Ale stačí to?..... Děsná sračka, nějaké půlmetrové vřesoviště a v něm 2 lidé... rukou dosáhnou na břeh, ale nemohou vylézt, strašné .... a konec, to je opravdu komedie. ()

Reklama

Reklama