Reklama

Reklama

iNumber Number: Zlato z Johannesburku

  • Jihoafrická republika iNumber Number: Jozi Gold
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Policajt v utajení vyšetřuje v Johannesburgu největší krádež zlata v dějinách Afriky. Bude přitom ale postupovat podle zákona, nebo poslechne svoje svědomí? (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (9)

Trixinka 

všechny recenze uživatele

Jednou, jedinou malinkou hvězdičkou oceňuji prostředí Johannesburgu a trošinku i fungující příběh a zápletku. Jinak to byl průšvih po všech stránkách - herci absolutně bez charismatu a talentu, nesympatické charaktery, otřesné kostýmy, neoriginální (i když fungující) příběh a v neposlední řadě i primitivní triky (ta hyena byla hrozná). ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Jednička byla levná, vtipná a syrová a od dvojky jsem neměl s ohledem na černé hodnocení velká očekávání, ale zároveň, vzhledem k tomu, že ČSFD je poslední roky dost nechutnou baštou rasismu, jsem ho bral poněkud s rezervou. A yeah, není to tak špatné, i když ani vyloženě nějak extra dobré. Dvojka je především jiná. Víc šílená, víc barevná (bez dvojsmyslu), ale taky svým dobráckým příběhem víc divácky přístupná a méně násilná. Prostě víc Netflix. Odvyprávěné je to celkem nepřehledně, ale ta jihoafrická výstřednost, atmosféra Johannesburgu a divný smysl pro humor mě na tom celkem bavil. A taky ta digitální nasteroidovaná hyena tvle. :D ()

Reklama

AGAMENON 

všechny recenze uživatele

Milionkrát provařený příběh o problematickém poldovi, který je sice „schopný“, ale dělá jenom průšvihy, za kámoše má knedlu (vyrůstali spolu ve stejným děcáku), jenž je rodinný typ (třetí hladový krk na cestě). No a hlavní průserář se musí infiltrovat do party, moc moc moc zlých gangsterů, navíc tady máme zkorumpovanou šéfovou a partičku pupkatých diskriminovaných Búrů, řešící „neřešitelné“ případy ve sklepě, plus nějaký diktátor z prdelákova a digitální hyena.    Musím říci, že filmů z JARu jsem příliš neviděl, přeci jenom je to pro Středoevropana dosti exotická země (vůbec nechápu, koho napadlo u nás film distribuovat), z tohoto důvodu mi jména tvůrců nic neříkají, herci jsou na můj vkus poněkud expresivnější, scénář nic světoborného, jednoduše řečeno, jedná se o průměrné béčko, kterých vznikají ročně tuny a jediným ozvláštněním je jen země původu. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Už první díl byla těžkotonážní nepřehledně natočená kravina která, ale měla kdo ví proč úspěch a tak po letech vzniklo nemlich stejný pokračování, ale v tomto případě aspoň zdejší hodnocení odpovídá.20% ()

Sharlis 

všechny recenze uživatele

Videne omylom, ked som si precital recenziu k stejnomennemu filmu, ale z r.2013. Film je skutocne po vsetkych strankach podpriemerny. Akcne sekvencie su vzdy postrihane, herci su nevyrazni a nudni, a neoriginalny pribeh nebavi, nema drive. Jedine co na zaciatku bavi je vpodstate neokukane prostredie Johannesburgu, ale to tiez rychlo prejde. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama