Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Will Ferrell (Mládí v trapu, Elf) hraje Rona Burgundyho, jednoho z nejlepších televizních hlasatelů zpráv v San Diegu v roce 1970. Ron je přesvědčený, že ženy mohou hlásit maximálně zprávy o módních přehlídkách a možná ještě o nejnovějších kulinářských receptech. Jenže Ronův nový kolega v hlasatelně už nebude muž, ale inteligentní mladá žena (Christina Applegate), která je i krásná, i chytrá, i ambiciózní! Když se tyto dvě výrazné televizní osobnosti setkají před kamerou, vypukne hotová válka! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (399)

misterz 

všechny recenze uživatele

Ako celok ma to síce nenadchlo tak ako napr. Ľadovo ostrí alebo Benga v záloze s Willom Ferrellom v hlavnej úlohe, no hlášok a rôznych bláznivých scén hraničiacich až s absurdným humorom tu bolo i tak dosť. Príjemná a nenáročná zábava, ktorá ma ani chvíľu nenudila. Lepší priemer. 65/100 ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Šovinismus potlačený diverzitou v ulítlé retro taškařici od Frat Packu, která až na pár vzácných okamžiků vysílala na zcela jiné frekvenci, nicméně přiznávám, že ten den mohl být klidně problém s mou špatně natočenou anténou. Jen tak pro zajímavost, mé osobní pořadí nejoblíbenějších zprávařů: 3.místo Ron Burgundy, ovšem za předpokladu, že má zdravý účes, 2.místo Kája Voříšek (ať si Rey Koranteng klidně zbledne závistí) a jeho pomněnkově modré oči zjihlé při zprávě, že Parkinson makaka Willibalda z berlínské ZOO je úspěšně léčen a dokáže se již banánem trefit do otevřené tlamičky a nejvýše na bedně je pochopitelně Kent Brockman. Bezkonkurenční vítěz ze springfieldského Kanálu 6, kterému při zprávách hltám a následně věřím každé slovo.. ()

Reklama

Bachy 

všechny recenze uživatele

Parta okolo Ferrella mne většinou odrazuje, ale zároveň vím, že brutální absurditu rozhodně umí. Jen ji většinou utopí pod haldou nesmyslných trapností. Zprávař takový naštěstí není. Ne, že by se Ferrel trapnostem vyhnul, zdaleka ne, ale naštěstí absuridta s kvalitou převládá a funguje to. Koechnera bych proškrtal, ten je ve Zprávaři opravdu jen jako dávkovač povětšinou nechutných kokotin. Nicméně tolik prostoru nedostává a Ferrell ho přebije. Tudíž - mile překvapen. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Hmmm. Od komédie, kde sa hlavný hrdina volá Ron Burgundy som čakal trochu viac. Na tomto filme mi vadila jedna vec. Po geniálnom Zoolanderovi som čakal ďalšiu absurdnú komédiu, v ktorej sa smejem každú chvíľu. Bohužiaľ dostal som miestami nudnú a aj trápnu komédiu. Neviem, ale vtip ako "prepáčte, ale mám masívnu erekciu" mi príde ako ukradnutý z nového "hitu" Rob Debil Schneider (to že som slovo Debil nedal do úvodzoviek nie je preklep). Pravdaže je tu mnoho inteligentného humoru (hra na flaute, záver, moja obĺúbená scéna - rozhovor moderátorov v štúdiu počas bežiacich záverečných titulkoch), ale tie stupídne blbosti to ničia. Škoda, mohla to byť pecka. Ak by sa toho ujal Ben Stiller asi by to aj bola. Každopádne Ferrel je vo svojej role úžasný a tento film vám odporúčam, ale nezbavím sa dojmu, že to mohlo byť oveľa lepšie ... ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Mám rád Willa Ferrella, ale tenhle film se mu moc nepovedl. Myšlenka byla hezká, ale Frat pack to tentokrát přehnal. Přílišná snaha vytvořit humor pomocí za a)křiku, b)sprostých slov, c)trapných scén, d)sprostých slov, e)křiku.... Nejvtipnější scéna proto u mě zůstává setkání skoro celého FP v jedné scéně při bitce mezi moderátory televizních stanic, což je opravdu nezapomenutelná záležitost. Christina Applegate pro mě nikdy nebyla bůhví jaká krasavice, ale když jí dobře vytvarují tělo pod šaty tak to přehluší její nevýraznou tvář. Zprávař přišel jako malý film plný mnoha cameo roliček, v kterém je příběh jen tak aby se neřeklo. Je to velká škoda, ale rozhodně milovníkům "trochu jiného humoru" nelze než doporučit. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (13)

  • Ve filmu se objevuje i mnoho herců z kultovního Apatowova seriálu Machři a šprti. Nejsou však ani uvedeni v titulcích. Kupříkladu tedy lze zahlédnout Setha Rogena jako kameramana na kočičí "módní" show. (DaViD´82)
  • Původně měl být producentem Paul Thomas Anderson. (spiderpig)
  • Při rvačce na ulici je 23 lidí. (spiderpig)

Související novinky

Čeká nás Zoolander 2?

Čeká nás Zoolander 2?

13.09.2014

Pamatuje si ještě někdo, čemu se říkalo Frat Pack? Než nastoupila „apatowovská" komediální banda Setha Rogena a Jonaha Hilla, nazývalo se tak uskupení sedmi herců na kariérním vrcholu, kteří se často… (více)

Han, Leia a Luke jsou zpátky

Han, Leia a Luke jsou zpátky

08.03.2013

A s původními představiteli. Spekulovalo se o tom už od ohlášení Star Wars: Epizody VII, jejíž premiéra je stanovena na léto 2015. Mark Hamill a Harrison Ford přiznali, že mluvili s Georgem Lucasem o… (více)

Zprávy opět hlásí Ron Burgundy

Zprávy opět hlásí Ron Burgundy

03.04.2012

Zprávař se u nás nikdy nedostal do kin. Ostatně, šlo o čistě americký hit – z 90 milionů dolarů, které utržil, bylo 85 z kin ve Státech. Kult, který se kolem něj postupně rozbujel, ale zasáhl… (více)

Policejní tým snů?

Policejní tým snů?

28.09.2009

Začíná z toho být trend, že se někteří tvůrci snaží narvat do svých filmů co největší počet hvězd. V mnoha případech padlých, ale na plakátech to stejně vypadá dobře. Po Tropické bouři, The… (více)

Reklama

Reklama