Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Will Ferrell (Mládí v trapu, Elf) hraje Rona Burgundyho, jednoho z nejlepších televizních hlasatelů zpráv v San Diegu v roce 1970. Ron je přesvědčený, že ženy mohou hlásit maximálně zprávy o módních přehlídkách a možná ještě o nejnovějších kulinářských receptech. Jenže Ronův nový kolega v hlasatelně už nebude muž, ale inteligentní mladá žena (Christina Applegate), která je i krásná, i chytrá, i ambiciózní! Když se tyto dvě výrazné televizní osobnosti setkají před kamerou, vypukne hotová válka! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (399)

Faye 

všechny recenze uživatele

.„Bylo to kdysi dávno, kdy lidé věřili všemu, co slyšeli v televizi, byla to léta, kdy jen muži směli číst zprávy“. A najednou se mezi „velký kluky“ chce nacpat kolegyně!!!. „ A máme to tu zas.... tohle je rozhodně svět mužů, ale zatím co se smějí a obtěžují mě...., jediný způsob, jak vyhrát, je být nejlepší!“. Hodně praštěná komedie, ale člověk se odreaguje. ()

Eddard 

všechny recenze uživatele

Řekl bych, že jde o příklad komedie, která je hodně závislá na vašem smyslu pro humor a momentální náladě. To samo sebou platí pro všechny, ale u Anchormana zvlášť - operuje se tady totiž s hodně přitaženým, nadsazeným humorem, který se ještě navíc snaží odrážet dobovou kulturu - může vám tak absolutně sednout, v horším případě na dlouhou dobu zkazit chuť na americké komedie. Četl jsem názory, že jde o jeden z nejlepších filmů desátých let, stejně jako ty, kterým tahle sranda přijde jako nejnižší společný jmenovatel. Já nesouhlasím ani s jedním, bavil jsem se obstojně, problém je, že jsem podobných filmů viděl strašnou fúru a nějak jsem v tomhle konkrétním neobjevil nic, co by mi ho v hlavě nějak zvlášť pozvedlo nad úroveň jeho kolegů. Slušné Bricky tam ale jsou... 60% ()

Reklama

bloom 

všechny recenze uživatele

Frat Pack - nejlepší komediální seskupení současnosti. Kromě Willa Ferrella tu ale všichni mají jen menší role, Owen Wilson má dokonce absenci. To vůbec nevadí Ferrell je opravdu silná komediální osobnost a jeho nahravači David Koechner, Paul Rudd a Steve Carell vám to vynahradí. Rudd dokázuje, že není jenom roztžitým chlapíkem z romantických komedií, no a Carella jsem poprvé viděl v Božském Brucovi a už tam se mi moc líbil. Jeho retardovaný moderátor počasí je moje nejoblíbenější postava této parodické, i když cvílemi nevkusné komedie. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Komedie podle skutečné události u které Vám předem bude jasný, že skutečného na tomto není prakticky nic. Ztřeštěný příběh o zprávaři hrajícího Will Ferrell, který mi jako jediný ze skupenství "Frat Pack" příliš nesedí. Celkově mi vadí jeho herecký styl a zde si k tomu řádí jako pominutý. Zase je to na druhou stranu zřejmě zatím jediná komedie, kde se objevili snad všichni členi výše zmíněného "Frat Packu"...at už v cameo rolích nebo jako sekundanti Willa Ferrella...Steve Carell, Danny Trejo, Tim Robbins, Jack Black, Vince Vaughn, Luke Wilson, Ben Stiller a další. Dalo by se říct, že Zprávař je tak divná a bláznivá komedie, u které vypnete, jak nejvíc budete moci a až potom se budete dobře bavit, jinak je to prakticky naprostá kravina i když s příjemnými scénkami jako například poslední rozhovor psa s medvědem. Když si to tak zhodnotim, chvílema ani nechápu jak jsem se u takové kraviny mohl tak dobře bavit. Možná také díky Christině Applegate, která naprosto famozně stírala Rona Burgundyho a to v přímém přenosu viz.: --- Sledujete zprávy z kanálu 4 s 5ti násobným držitelem ceny Emmy Ronem Burgundym a kozatou Maggie. Dobrý večer jsem Veronica Corningstone...kozatá Maggie má dnes volno. ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Vždy, když se objevila zpravodajská relace, nemohl jsem si pomoci a vždy mi před očima běžela některá ze scének "Weird Newscasters" z pořadu "Whose Line Is It Anyway?". Zprávař sice není ani zdaleka tak vtipný, ale zasmál jsem se dostatečně. Will Ferrell patří jako vždy k tomu nejlepšímu "Vypadám skvěle. Myslím že opravdu skvěle. Hej všichni, pojďte se podívat jak skvěle vypadám!", ale tentokráte mu natřel prdel Steve Carell "-Kde jsi vzal ten ruční granát? -Nevím", a to na celé čáře. Pár cameo roliček už pak jen vyplňuje zbylé místo v příběh postrádajícím filmu. Fuck you, San Diego.. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (13)

  • Při rvačce na ulici je 23 lidí. (spiderpig)
  • Ronova poznávací značka je "IM #1" (I´m number one - Jsem jednička). (DaViD´82)
  • Když Ron (Will Ferrell) telefonuje do studia o incidentu s motorkářem, je před Brianem (Paul Rudd) vidět Rubikova kostka. Příběh se odehrává v roce 1970, kostka byla vynalezena až v roce 1974. (kriplozoik)

Související novinky

Čeká nás Zoolander 2?

Čeká nás Zoolander 2?

13.09.2014

Pamatuje si ještě někdo, čemu se říkalo Frat Pack? Než nastoupila „apatowovská" komediální banda Setha Rogena a Jonaha Hilla, nazývalo se tak uskupení sedmi herců na kariérním vrcholu, kteří se často… (více)

Han, Leia a Luke jsou zpátky

Han, Leia a Luke jsou zpátky

08.03.2013

A s původními představiteli. Spekulovalo se o tom už od ohlášení Star Wars: Epizody VII, jejíž premiéra je stanovena na léto 2015. Mark Hamill a Harrison Ford přiznali, že mluvili s Georgem Lucasem o… (více)

Zprávy opět hlásí Ron Burgundy

Zprávy opět hlásí Ron Burgundy

03.04.2012

Zprávař se u nás nikdy nedostal do kin. Ostatně, šlo o čistě americký hit – z 90 milionů dolarů, které utržil, bylo 85 z kin ve Státech. Kult, který se kolem něj postupně rozbujel, ale zasáhl… (více)

Policejní tým snů?

Policejní tým snů?

28.09.2009

Začíná z toho být trend, že se někteří tvůrci snaží narvat do svých filmů co největší počet hvězd. V mnoha případech padlých, ale na plakátech to stejně vypadá dobře. Po Tropické bouři, The… (více)

Reklama

Reklama