Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pracuje pro biotechnologickou společnost, která umí manipulovat s časem. Temnou stránku toho odhalí, až když jeho žena kvůli dluhům přijde o 40 let života. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (129)

Ben Nevis 

všechny recenze uživatele

Německo ne příliš vzdálená budoucnost. Zeleným se podařilo prosadit Green Deal, uprchlíci jsou konečně vítáni s možností finanční injekce prakticky za nic, technologie navrácení mládí, prostě ráj na zemi. Jenom je třeba odbourat nutnost genetické shody, aby se dostalo na víc boháčů a víc chudiny. Námět na zápletku k moralizování je jedna věc, výstavba příběhu, aby nenudil, je druhá věc. Naštěstí se tvůrcům povedlo přejít plynule do thrilleru a není vůbec jisté, že dobro zvítězí nad zlem. V tom se rozchází s filmem In Time, který pracuje s podobnou zápletkou. Morálních rovin je tu víc, než hlavních postav. Samozřejmě převažuje ta neokomunistická o zlých boháčích. ()

trickmaster 

všechny recenze uživatele

Hodně dobrej futuristickej snímek z Německé dílny! A že Němci tohle neumí! Pfff.... Já se bavil! Ve filmu je spousta zvratů, divák teoreticky nemá šanci odhadnout, jak film dopadne a upřímně, mile mě to překvapilo! Nakonec vše krásně zahrnuje přesně to, jací jako lidé jsme...a i vy se máte možnost emočně připojit na stranu odpadlíka bojujícího za spravedlnost, spravedlivou a milující maminku, která to s dcerou myslí opravdu dobře nebo na stranu oběti, která si jde bezmezně za svým. 4/5 ()

Reklama

moriero 

všechny recenze uživatele

Pro mě nejlepší skopčácká věc za poslední desetiletí. S nádherným vizuálem, exteriéry, soundtrackem, castingem a samozřejmě mrazivým příběhem. Takové německé In time - akorát o dva levely vejš. Podle mě to byl taky herecký koncert starší verze Eleny - Corinny Hřbitovové. Svého času to musela být krásná ženská... a geniální herečka. Za mě plná palba hvězdiček. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Německé sc-fi, které svým budgetem je dosažitelné i v našich podmínkách, s další variací boje jedince proti systému/korporaci ve vizuálně autentické budoucnosti s námětem obchodování s lidským věkem, Škoda že koukat většinu filmu na sympatického hlavního hrdinu aka slepec z Rande naslepo (2017) jak utíká se starou bábou není moc sexy podívaná. Něco to mělo, ale výsledek sotva průměr. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Trochu In Time, trochu Altered Carbon a trochu Repo Man v překvapivě solidním německém sci-fi, které si ty čtyři možná úplně nezaslouží, ale už jen za ten nápad a zpracování, kde se tvůrci nebojí jít proti zajetým klišé a nesměřují za každou cenu k happy endu jim s klidem lehce přidám. Jediné co zamrzí je průhlednost jednoho ze zvratů, který se dá celkem snadno odhadnout…70% ()

Galerie (42)

Reklama

Reklama