Reklama

Reklama

Beckham

(seriál)
  • Velká Británie Beckham
Trailer
Velká Británie / USA, 2023, 4 h 45 min (Minutáž: 66–77 min)

VOD (1)

Epizody(4)

Obsahy(1)

Dokumentární seriál o raketovém vzestupu Davida Beckhama, kluka z chudých poměrů, co to dotáhl až mezi světovou fotbalovou elitu. Uvidíte i zatím nezveřejněné záběry. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (135)

Superpero 

všechny recenze uživatele

Ukážou nám hezky sestříhaný fotbal i soukromí a rozhovory s opravdu mnoha fotbalovými legendami. Všemu vévodí sympaťák Beckham s Victorií, která mi taky přišla fajn. Vždycky mě pobavily ty střihy, jak Beckham něco řekne a pak někdo z jeho života stíracím tónem řekne přesnej opak :) Je zábava to sledovat. Uteče to jako voda, protože Beckhamovi měli prostě zajímavej život. Nesporný talent a charisma si vybraly krutou daň v podobě všudypřítomných mediálních mrdek, co analyzují každý jejich výraz a gesto. Dobrej dokument, kterej bude bavit chlapy i ženský. ()

pavcas 

všechny recenze uživatele

V letech 97/98 jsem rok a půl žila v Anglii a naprosto jasně si vybavuju, jaká byl Beckham vycházející hvězda a jak ho všichni milovali a uctívali, jak plnil stránky novin fotkami s Victorií, oba mladí, nádherní, úspěšní, zamilovaní. A úplně jsem zapomněla na ten pád po MS, jak se ze dne na den stal nejnenáviděnějším mužem v Anglii. Protože tak to bylo, oni ho nenáviděli k smrti. To mi ten dokument oživil především a nechápu jak to vůbec zvládli jako dvojice, jak to on osobně zvládl. Musím říct, že v mých očích tím hodně stoupl, mohl skončit na drogách někde v bordelu a umřít s koksem u nosu. Rodina pro něj byla vždycky nejvíc a to respektuju, svoje děti vychovali dobře a je vidět, že mají krásnej vztah. Celej ten dokument je fakt hezky udělanej, i když na konci už to trochu drhne, stejně je to na 5*. Já dokumenty obecně nesnáším a tady jsem milovala každou minutu a chtěla jsem, aby to bylo delší. ()

Reklama

William_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po příšerném Ronaldovi a ucházejícím Neymarovi jsme se od Netflixu konečně dočkali kvalitnějšího kousku. Oba zmíněné dokumenty lehce strčí do kapsy, neboť už samotná stopáž (4 a 3/4 hodiny) naznačuje, že nám má DB co říct. Ve 4 dílech se objeví jak jeho spoluhráči, rodina či trenéři včetně sira Alexe Fergusona. Je to natočené, sestříhané a odvyprávěné naprosto fenomenálně. Jediná osoba která mi moc nepřirostla k srdci je jeho manželka, ale z komentářů čtu že nebudu sám. Dokument se logicky nemůže vyhnout jak se budovala značka Beckham se všemi úctyhodnými i kontroverzními kroky. Pro fanoušky fotbalu povinnost, ale kouzlo tohoto dokumentu je v tom, že je vhodný a přístupný i pro dívky právě díky účasti Victorie Beckham. ()

eLeR 

všechny recenze uživatele

Z videného mi vychádza, že bol neskutočný dríč, že rodina mu je všetkým, a že vo svojich veciach má poriadok skoro ako moja druhorodená. Nemala som vôbec tušenia, že im ten anglický národ nedal ani dýchať ... v dobrom, aj v zlom. Nič som nevedela o tej všetkej nenávisti a klobúk dole, že to ustáli. Veľmi pozerateľný dokument. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Každý sportovní životopis bude tendenční. Něco se zamlčí, něco vyzvedne a výsledek může být....třeba dokonalý marketingový produkt. Beckham je v tomto naprostý mistr. Všichni víme, kam to v USA dotáhl a tento dokument bude mít stejný účinek, jako angažování Messiho v Miami. Obrovsky zvedne zájem o něj a fotbal v Americe...příběhy totiž táhnou. To načasování je geniální. To ale kvality dokumentu nesnižuje o nic víc, než téměř nekritické image, které díky němu Becks získává. Mnozí si tak zafixují, že to byl superfotbalista, perfekcionalista velmi loajální svým klubům a plně zapálený pro fotbal. A to prostě z větší části pravda je, takže proč ne. Dokonce se mu podařilo postavit do příznivějšího světla i Victorii...která si s ním dost užila. Prostě pan dokonalá značka. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (1)

  • Britský list Sunday Times provedl fact-checking dokumentu a našel několik případů zjevného upravení skutečných událostí. (Olík)

Reklama

Reklama