Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Fanoušci hrdinů Rockyho či Ramba se mohou těšit z dalšího vydařeného filmového kousku svého hrdiny. Nezapomenutelný Sylvester Stallone (v tomto případě i spoluautor scénáře) se tentokrát představí jako řidič kamionu Lincoln Hawk, který nás ve snímku Do útoku zavede do proslulého Las Vegas, kde se koná bouřlivé Mistrovství světa v páce. Hawk, který musí spoléhat na svou bystrost a sílu vůle, se pokusí napravit svůj život získáním finanční odměny za první místo a obnovit vztah se svým synem (David Mendenhall), kterého dříve opustil kvůli svému majetnému a bezcitnému tchánovi (Robert Loggia). A tak si to Hawk v bouřlivém finále rozdá s některými velikány šampionátu - pěkně ve stylu Rockyho. Užijte si tuto fantastickou zábavu! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (320)

BoPo 

všechny recenze uživatele

Sylvester Stallone mal za sebou skvelý rok 1985 (Rambo II, Rocky IV) a jeho ego nemalo limit ani v nebesiach. Do útoku je založené na tom, že môže robiť dlhé zábery na svoje bicáky a predvádzať svoje čeľustné svalstvo. Zároveň je to odpoveď na otázku, ako by vyzeral oscarový príbeh (otec samoživitel bojuje o právo vychovávať svojho syna), keby ste do hlavnej role obsadili hviezdu z Bravíčka. ()

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Příběh, na němž není nic složitého - je přehledný jako širá pláň, předvídatelný, černobílý a třeba i trochu prostoduchý, ale jeho neoddiskutovatelnými klady jsou úžasná dobová atmosféra a přímočarý tah na branku. Sly je prostě zase jednou ten správný chlap se silnými svaly a se silným náklaďákem - chlap, který zůstává tím jediným pevným bodem ve vesmíru, když se všechny okolní světy hroutí. Nemusíte brát mé 4* moc vážně, ale "Do útoku“ je snímek, ke kterému mám osobní vztah - a nezklamal mě ani po letech. ()

Reklama

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Už keď som videl úvodnú sekvenciu a záber na tupý Slyov ksicht v nákladiaku, povedal som si YES!!!:) V Over the Top sa snúbi Stalloneho jemné a citlivé herectvo s estetikou 80 rokov, dočkáme sa hlbokej psychológie postáv, dozvieme sa pár trefných životných právd a na záver vypätý a fest napínavý súboj v pretláčaní s nečakaným koncom...:))) Stručne a jasne- sračka je to riadna, ale fanúšik béčok z 80rokov si musí prísť na svoje:) ()

Qasa 

všechny recenze uživatele

Obsah včetně závěru: Stallone je tirák a pákař, jede vyzvednout do vojenské školy svého synka přes odpor jeho dědečka. Syn ho nejdřív nenávidí, protože od nich před deseti lety utekl, ale postupně ho začne mít rád. Matka, která je chtěla dát dohromady zemře při operaci srdce. Syn zůstane u dědečka, ale najde tam tátovy dopisy, které před ním byly schovány. Rozhodne se být u táty a ten na to získá i peníze výhrou na mistrovství světa v páce. ()

BarryLyndon 

všechny recenze uživatele

Stejná otázka jako včera a tady to nejspíš vyhraje guilty pleasure nad skutečnou kvalitou :) Ale já jdu do kolen už od začátku, kdy začne hrát In This Country od Zandera https://www.youtube.com/watch?v=UM5c3QvdsHw a objeví se jméno Globus a Golan.  Ke konci pak exceluje Winner Takes it All od Sammyho Hagara https://www.youtube.com/watch?v=iCZbqvE8eu8 Obě tyto pecky jsou srovnatelné s tím nejlepším z Rockyho.  Ještě je tam skvělý Meet Me Halfway od Kennyho Logginse, který se vyznamenal i na Top Gunu. https://www.youtube.com/watch?v=HGQK4jPRdn4 Bohužel halfway je trochu problém filmu a tak 35 minut se tam děje kulový. Ale ten konec! To je nejlepší osmdesátkový TESTOSTERON! ()

Galerie (25)

Zajímavosti (16)

  • Když zastaví Michael (David Mendenhall) v kradeném pick-upu na stopce, má u auta stažené okénko. V záběrech z dálky má při příjezdu a odjezdu z křižovatky auto okno zatažené. (Fenk)
  • Malé cameo bodyguarda si zde zahrál slavný wrestler Terry Funk. (Kletus)
  • Kromě Ricka Zumwalta bylo ve filmu možné na krátkou chvíli spatřit i další profesionální zápasníky v páce. Jmenovitě Johna Brzenka, Clivea Deana nebo Allana Fishera. Malou roličku si ve filmu střihl i Scott „Flash“ Norton, který se později stal známým wrestlerem. (Foxhound#1)

Reklama

Reklama