Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Profesor Nudget se vydává s partou přátel do rozlehlých lesů Severní Ameriky, aby zjistil, co je pravdy na pověstech o místním vraždícím monstru nazývaném "Bigfoot". Po cestě se později přesvědčí o jeho skutečné existenci a celá parta dobrodruhů se dostane do přímé konfrontace s tímto monstrem. (Flipnic)

Recenze (23)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Typická osmdesátková záležitost, kterou nejvíce ocení žánroví příznivci. Sex, nahota, krev a hloupé chování postav, kdy profesor, který by měl být nejchytřejší, se moc nevyznamenal. Už jen ta hloupá střelba během obřadní obětiny s následným požárem, jejž sice zavinil, ale s klidem prohlásí, ať si ho uhasí domorodci, co tu žijí... Divák se dočká utržené ruky, urvaného penisu, ladného nabodnutí mladíky ve spacáku na větev či podříznutí okenní tabulkou. A samozřejmě dojde na střeva ven! Lesy jsou krásné, ale kamera vybrala jen pár lahodných záběrů. Ženy ječí, jak by je na nože bral, muži si hrají na hloupé hrdiny. Tedy stopy bestie bych čekal půlmetrové, ale nechť. Hudba v momentě nebezpečí a napadení přechází do psychedelické kakofonie. Ve flashbaccích se dozvídáme o dalších masakrech nevinných, aby jich bylo více, než jen profesor s pěti studenty. Zajímavý je retrospektivně podaný osud Wandy. Tedy divák ho vytuší, ale filmově je jako malý film ve velkém filmu. Fanoušci současných hororů by se ale měli tomuto kousku spíše vyhnout... ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Partia študentov sa vydáva po stopách legendy menom Bigfoot. Väčšina scén, v ktorých sa táto potvora vyskytuje, sú pekne krvavé, ale pomerne lacno vyzerajúce a sú to flashbacky ( vlastne celý film je jeden veľký flashback ), z čoho vyplýva, že sa v prítomnosti vlastne nič nedeje. Ináč povedané v celom filme sa nič poriadneho nedeje, teda až na záver, ktorý je, ako to neraz hovorím, zadosťučinením predchádzajúceho biedneho deja. ()

Reklama

Flaxik 

všechny recenze uživatele

Nasraný orangután v akci a o trochu lepší film než hnusný Dont Go In The Woods a to hlavně díky slušné porci řezničiny, jíž jednoznačně vévodí urvané péro (koho zajímá, je to přibližně 31. minuta). Totálně amatérské dílo o nadržené opici, která si bezchybně vybrala k mrdu nejhnusnější holčičku v okrese, zatímco mnohem píchatelnější studentky propíchla vidlemi, si prostě zaslouží odejít do propadliště dějin. Dvě hvězdy za to péro a ostatní kusy těl. ()

iolaos 

všechny recenze uživatele

Třikrát hurá uncutu! Krystalicky čistý, do minimalu laděný raritní trash s notnou dávkou nadhledu. Všichni herci jsou vrchovatě otravní, šíleně přehrávají a na příběh samozdřejmě rychle rezignujete... tedy přesně tak, jak to má v intencích retro gore horrorů 70s, 80s být, a to nejen italské produkce. Kapitolou sama o sobě je nádherně nelibozvučná audio stopa, skládající se pouze z kakofonických syntetizátorových zvuků typu bziiióóóu aj., to se opravdu tak často neslyší. Také chválím, že tvůrce odkryje své krvavé karty hned nazačátku, a tím horrorové fanatiky ponechá v očekávání dalších originálních vražd, konzument se dočká brachiální trhačky kokota při vyměšování a jiných úchylností. Na tomto filmu je očividné, že tvůrce ke svému dílu přistupoval s láskou k žánru, kvůli distributorům latentně neuhýbal do nějakých postranních uliček, ale napral to pěkně na tvrdo a z minimálního rozpočtu vycucal celkem husté mordy. 9/10 ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Já zřejmě viděl tu CUT verzi, protože žádnej utrženej penis v něm nebyl. Každopádně film je tak či onak slabší, než jsem čekal. Děj absolutně nulovej, kromě toho, že v druhé polovině se "scénář" snaží objasnit něco z minulosti jedné z postav a samotného monstra. Ale to monstrum... to bylo něco! Opičák v zaprášenym kožichu byl dost k smíchu, takže jsem byl rád, že se tolik nezjevoval. Hudební kulisa byla sračkoidní, ale mordy byly naštěstí docela super, to zase jo. P.S: oprava - tak ten utrženej penis tam skutečně byl :) ()

Galerie (23)

Zajímavosti (6)

  • Ve scéně, kdy Bigfioot nabodne muže ve spacáku na větev, tak se větev v jednotlivých záběrech mění za jinou. (LION-MR.T)
  • Ve scénáři byl původně uveden název filmu „The Revenge of Bigfoot“, ale později byl název filmu změněn, když zájem o filmy s Yettim, které začaly vznikat v 70. letech, opadl. (LION-MR.T)
  • Producent Jim L. Ball v rozhovoru na Blu-ray uvedl, že kostým Bigfoota stál 600 amerických dolarů. (LION-MR.T)

Reklama

Reklama