Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Profesor fyziky a otec rodiny Jason Dessen je unesen a přijde o vše, co má rád. (Apple TV+)

Recenze (9)

Orthank 

všechny recenze uživatele

Po dlhej dobe niečo zaujímavé, nad čím sa dá aj trochu zauvažovať. Trochu nie zbytočne nudne servírovanej teoretickej fyziky, v kombinácii s love story, ktoré zdá sa nebude mať tak úplne klasický vývoj. Zaujímavá adaptácia ešte zaujímavejšej knižnej predlohy je navyše aj veľmi sympaticky herecky podkutá a chémia ústrednej dvojice, zdá sa, bude presne fungovať podľa potrieb zamýšľanej zápletky. Zatiaľ mám z tohto počinu veľmi dobrý pocit. ()

Ahsoka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ako pilotná epizóda je táto veľmi podarená. Slušný nástrel o deji a zápletke, na základe ktorých rastie moja zvedavosť. Vyzerá, že za seriálom stojí zaujímavý nápad z knižnej predlohy Blaka Croucha, ktorý sa zapojil v rámci seriálu aj do písania scenára. Téma palaralelnej reality sama o sebe obnáša veľký potenciál (rovnako aj náročnosť na spracovanie), tak snáď bude vyťažený naplno. ()

ESW 

všechny recenze uživatele

Velmi basic paralelní reality shit. Srovnavat tohle s Dark je nezdvorile. A Schrodingerova kočka is the new horizont události. ()

Ronkar 

všechny recenze uživatele

Teorie multivesmíru a alternativních realit mě vždy u sci-fi lákala. Tahle látka byla zpracována v knihách, filmech i hrách už mnohokrát. A klidně se s chutí pustím do další verze. Začátek je řemeslně slušně natočený a herci hrají dobře. Uvidíme, co se z toho vyklube. Je to podruhé, co slyším jméno Blake Crouch. Poprvé to bylo u Městečka Pines. Tak třeba to bude zajímavé mystery. ()

Covengor 

všechny recenze uživatele

Přečtěte si knihu a pak teprve hodnoťte. Zatím je to perfektní (na rozdíl od dokopaného "problému tří těles"). ()

Reklama

Reklama