Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když se při jedné ze Spencerových misí přeruší za podivných okolností na dvě minuty kontakt se základnou, ani jeden z nich netuší, že těch 120 sekund strachu zcela změní jejich pohled na svět, jejich budoucnost a i samotné životy. Johnny Depp a Charlize Theron vystupují jako odvážný kosmonaut NASA Spencer Armacost a jeho nádherná žena Jillian, která je učitelkou – zdánlivě perfektní pár. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (198)

Nach 

všechny recenze uživatele

Ač se Johny Depp s Charlize Teron snaží, nebylo v jejich moci tento film utáhnout. Jeho zdlouhavost a s tím i spojená nudnost je nad jejich síly. Scénárista i režisér zde prostě naprosto selhal a výsledek je pro mě táhlý scifi thriller, u kterého dopředu víte, jak skončí. Nic zas až tak originálního a už vůbec ne zajímavého. Námět byl správný. Metoda jeho interpretace naprosto chybná. 45% ()

SeanLSD 

všechny recenze uživatele

Podivný, zvláštny film, tento tehotenský thriller. Ako tajomné a neznáme vlny, putujúce vesmírom. Aj jeho tvorca je záhadne stratený, akoby prišiel len odovzdať toto temné posolstvo o strachu z neznáma. Veľmi žensky, úsporným a úderným minimalizmom, mimoriadne znepokojivo. Mohla by to byť iba existenciálna paranoja s požičanou, stokrát obohratou zápletkou. Bál som sa ponoriť sa do tohoto diela naplno. A už vôbec by som na to nemal odvahu, byť ženou... ()

Reklama

Lyžař 

všechny recenze uživatele

Tak po druhém zkouknutí měním hodnocení (zvedl jsem z ***). Ač normálně nemám podobný druh konců moc rád, zde se mi vše zamlouvá. Navíc to, co zde předvádí nejen Johnny Depp, ale hlavně Charlize Theronová, to je úžasné. Ch. Theron mi připomíná herecký výkon Hale Berry v Gothice. Scénář: *****; Režie: ****; Herci: *****; Hudba: **** ()

helloween93 

všechny recenze uživatele

To jsem si zase naběhl. Hodinu a půl je film děsná nuda a když se v závěru rozjede, vůbec to nedává smysl a pointa není nijak vysvětlena. Zkrátka hrozný blábol, který stál 75 milionů dollarů? Přitom snímek vypadá jako televizní film s jednou CGI (dost strašnou) scénou. Nelze se divit, že The Astronaut’s Wife v kinech strašlivě vyhořel. ()

DaliGala 

všechny recenze uživatele

Miluju tadyty sci-fi, které nejsou sci-fi. Žádní obludní mimozemšťané, nereálná plavidla, roboti. Ne. Odehrává se to v nás, jen v naší hlavě. Dobrý nápad, dost jsem se bála pointy, ale myslím, že trošku překvapivý a otevřený konec, je k tomuto příběhu zároveň i nejlepším koncem (nechci tvrdit ale, že by byl nějak geniální). Napětí, bafání, smrt, tajemno- na mě to prostě funguje. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (2)

  • Herečka Clea DuVall (Nan) počas natáčania zakrývala svoje hnedé oči modrými kontaktnými šošovkami. (Msscastillo)
  • Snímek soutěžil na Mezinárodním filmovém festivalu v Katalánsku v kategorii nejlepší film. (Terva)

Reklama

Reklama