Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když se při jedné ze Spencerových misí přeruší za podivných okolností na dvě minuty kontakt se základnou, ani jeden z nich netuší, že těch 120 sekund strachu zcela změní jejich pohled na svět, jejich budoucnost a i samotné životy. Johnny Depp a Charlize Theron vystupují jako odvážný kosmonaut NASA Spencer Armacost a jeho nádherná žena Jillian, která je učitelkou – zdánlivě perfektní pár. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (198)

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Ten eroticko-artovej začátek je fakt strašnej a jak to celé působí nepřirozeně jak ta nejumělejší červená knihovna, tak to fakt děsně nudí. V druhé půli se ale film trochu rozběhne a přitlačí se na atmosféře, takže se na to dalo docela koukat. Charlize Theron je tady mega nesympatická a Johnny Depp na tom není líp, což je teda od režiséra dost umění u takových hereckých es. Otravnej film. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Astronautova žena má poměrně originální děj,výbornou atmosféru,dva fantastické herce,temnou pointu a přesto všechno mě tento snímek nezaujal.Celé je to totiž bez většího spádu,bez toho správného koření.Já viděl průměrný temný sci-fi thriller,který ale asi právem nevynikl.Astronautova žena pro mě nemá prostě život.P.S.trochu to ve mě vyvolalo pocit,jakoby autoři trochu předělali Rosemary má děťátko. ()

Reklama

Hepy13 

všechny recenze uživatele

Musím se přiznat že mi trvalo asi tak 20 minut, než jsem přišel na to že ten hlavní herec je Johnny Depp :D Vážně jsem ho vůbec nepoznal, to se mi snad ještě nestalo abych tak výrazného herce nepoznal hned na začátku filmu. Ještě dlouho jsem se tomu musel smát. A teď už k samotnému filmu - Celou dobu čekáte na něco co dlouho nepřichází, čekáte odpověď na otázku "Co se to tady sakra děje?" Na rovinu říkám nečekejte mnoho, aby jste pak nebyli zklamaní tak jako já. ()

lekr 

všechny recenze uživatele

Věděl jsem, že to nebude nic moc, ale takovou sračku jsem fakt nečekal. Těšil jsem se na celkem nápadité sci-fi, ale místo toho jsem se dočkal debilní psychárny o astronautovi, kterého ovládli mimozemšťani, co nemají nic jiného na práci než ničit život a rozvracet rodiny obyčejným lidem. Každopádně Astronautova žena je jen stupidní slátanina snad všech filmových klišé dohromady nad kterou zůstává rozum stát. A jak v ní mohli hrát takové esa jako Johnny Depp či Charlize Theron opravdu nikdy nepochopím. ()

Han22 

všechny recenze uživatele

3x jsem u toho usnul, než jsem dokoukal tuhle ultranudnou variaci na téma "je můj manžel mimozemšťan nebo jsem se úplně zbláznila?" Hvězdička za Theronovou a pěknou kameru a hudbu, jinak takhle nudný sci-fi drama bez jakéhokoliv napětí, konfliktu nebo aspoň zárodku čehokoliv dramatického jsem dlouho neviděl. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (2)

  • Snímek soutěžil na Mezinárodním filmovém festivalu v Katalánsku v kategorii nejlepší film. (Terva)
  • Herečka Clea DuVall (Nan) počas natáčania zakrývala svoje hnedé oči modrými kontaktnými šošovkami. (Msscastillo)

Reklama

Reklama