Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Agent Mason Storm (Steven Seagal) odhalil spojení vysoce postavených politiků s mafií. Protože se nechtěl nechat zastavit v boji proti korupci, zločinci připravili krutou pomstu - skupina vrahů přepadla jeho rodinu a Masonova manželka je zastřelena. Také agenta považují za mrtvého. Mason Storm však žije. Bude trvat velmi dlouho, než se pustí do hledání vrahů. Potom už jej však nic nezastaví. Detektiv Mason Storm pořídí usvědčující videozáznam schůzky neznámého poslance se zločineckým podsvětím, na níž se domlouvá vražda senátora Campbella, po jehož křesle poslanec touží. Zločinci však Storma odhalí, a aby získali videokazetu, vyvraždí celou Stormovu rodinu. Nevšimnou si však, že syn stačil uprchnout. Vážně zraněný Storm, oficiálně prohlášený za mrtvého, upadne do kómatu. Zatímco zkorumpovaný kapitán Huiland se pokusí Stormovu památku pošpinit, jeho kolega a přítel O´Malley zachrání usvědčující videozáznam a zajistí, aby byl Storm inkognito převezen do bezpečí, kde by se případně mohl uzdravit. Storm se po sedmi letech probere z kómatu. Mafiáni se to ale dozvědí a ihned se ho pokoušejí zabít. Storma zachrání zdravotní sestra Andy Stewartová, která ho ukryje. Detektiv se postupně uzdravuje a fyzicky i psychicky se připravuje k odplatě a odhalení spiknutí. Andy a Storm se do sebe brzy zamilují. Zločinci však stahují smyčku kolem Storma a likvidují všechny, kteří překážejí. Storm naváže kontakt s O´Malleym a posílen zjištěním, že jeho syn přežil, začíná tvrdě usilovat o naplnění spravedlnosti. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (286)

majo25 

všechny recenze uživatele

Po rokoch mi ostali v pamäti iba dve scény - vražda manželky a bratadatý Seagal v kóme. Po opätovnom pozretí sa vlastne tomu ani nedá veľmi čudovať, nič rovnako zaujímavé už tam ani nie je, čo je samozrejme škoda. Aj keď smiešny Seagalov beh (ktorý predviedol už vo svojej prvotine - Niko) sa k tomu približuje. Súbojov, aspoň zo Seagalovej strany, nie je ktovieako veľa. Zabodnutie zlomeným biliardovým tágom je však originálne. Na poriadne akčné krimi ale chýba kvalitnejší scenár. ()

Joe321 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je u mě nejlepší Seagal. Těch hlášek, lehce absurních scén a naprosto uzemňujících prupovídek jsem dlouho neviděl. Zábava to je výborná. Pomstít se ve stejné vestičce, ve které ho zastřelili nebo vyměnit prostřílený auto za jiný se může povést jen Stevenovi. Příběh je klasika: hrdinův pád, tréning, pomsta záporákům. Jinak standart: lámání končetin, výraz bez emocí a houpavá chůze. Příjemně potěšil Bobby Sixkiller. Ale hlavně Seagal je tady ve výborné formě a ukazuje proč ho mám v jeho starých filmech tak rád. -"Well, come and cut my heart out, okay? Come and cut my heart out!" či -"That's for my wife. Fuck you and die!" ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

„Vymrdali s ním“ a to se jim šeredně nevyplatí. Jen co se probudí z kómatu, myslí jen na pomstu a ta bude šeredně bolet. Tento kousek je rovněž jako ostatní Seagalovky nabitý solidní akcí, nespočtem vystřílených nábojů, nechybí pěkná ženská ale i spousta nelogických prvků. U podobných kousků se však nikdy nevyplatí moc přemýšlet, prostě je lepší sednout do křesla, vzít do ruky vychlazené pivko a užít si slušný – leč tentokrát průměrný akční nářez. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Seagal v nejlepší formě předvádí kousky, na které je v nostalgické náladě radost pohledět. Stále je to však béčko jako bič, které se ani nesnaží z téhle škatulky prokopat pryč. Zdlouhavý rozjezd, občas nějaká komicky naivní scéna, která poněkud shazuje Stevenův zarputilý strnulý pohled, kterým se snaží dodat roli vážnost. Když však dojde na akci, je to zábava i když nemá ten vrcholový drajv, který by z ní udělal nezapomenutelnou záležitost. ()

Decker 

všechny recenze uživatele

Jeden z tech prvnich Seagalovych filmu, kdy byl jeste napumpovany a v plne zbroji. Jeho pozdejsi tvorba by si z te puvodni mela brat pouze to nejlepsi, ale necekejte zazraky. Je to prostinke, naivni, jednoduche, chtelo by se rici pro poklesle, ale to uz by bylo hodne troufale ;-) Vsichni nekdy ulitneme a prilis nepremyslime, tak to ma byt, nejde stale cist petisetstrankova skripta a sledovat trihodinove existencionalni spektakly. Od toho tu mame Loba a Seagala, abysme na chvili promazali harddsik a vypnuli procesor. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (10)

  • Herečka Kelly LeBrock ztvárňující ve filmu Seagalovu zachránkyni, do které se herec zamiluje, byla v reálném životě jeho manželka. (korbitch22)
  • Když se zkorumpovaní policisté vydají zabít Storma (Steven Seagal) do jeho domu, je jeden z nich vybaven brokovnicí Benelli M1 Super 90 s laserem Imatronic LS45. Scéna je situována do roku 1983, zmíněná brokovnice byla však vyrobena až v roce 1986 a onen laserový zaměřovač o rok později. (Guilemot)

Reklama

Reklama