Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Akční hvězda Arnold Schwarzenegger je tentokrát frustrovaným předměstským šerifem Markem Kaminskim, který doufá, že se bude moci vrátit k FBI. Soukromě se pustí po stopách mafiána Luigi Patrovity, který kontroluje organizovaný zločin a černý trh v Chicagu. Oficiální kruhy nejsou schopny proti mafii nic učinit, ale Mark městu pomůže... (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (212)

Johny_fork 

všechny recenze uživatele

Totální masakr, závěrečná čtvrthodinová přestřelka podbarvená hardrockovou hudou je masakrální. Arnie je celý film neskutečně drsný a cool. Hlášky sou neskutečné: "Hej kotě, tady v tý tašce máš čtvrt milionu dolarů, sou tvý, užij si je, a teď už běž!". Nevim jestli to bylo chtěný, ale ganstři a Arnie - zkrátka film obsahuje jakousi komickou drsnost, opepřenou geniálně stupidními dialogy. A vůbec i ten děj, jak se snaží infiltrovat do mafie a pak je v masakrálním závěru všechny vykosí - rulezzzzz!!!!:) Kdo nedá 5* tak to nepochopil. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Raw Deal má jednu obrovskou nevýhodu oproti jiným Arnoldovkách a to v tom že je přímo neskutečně blbá. Arnold hlášky umí, ale tady se bohužel tvůrci pokusili i o jakousi dějovou nádstavbu v podobě infiltrace policisty do mafiánské struktury a zle to dopadlo. Závěrečná přestřelka v klubu až neskutečně připomíná Rakušanovo řádění o dva roky dříve na policejní stanici v LA. 50% ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Človek by povedal, že s týmto "eins zwei" rakúskym mutantom videl už všetko, no div sa svetu, predsa sa tu našiel snímok, ktorý sa akosi vytratil z hľadáčika, a tak bolo zapotreby "poslednú" skladačku z puzzle doplniť. Nebolo to najhoršie, veď hádam nikto nečakal dialógy z Rain Man-a, scenár na úrovni "Vykoupení z věznice Shawshank", či akčné scény z Ramba v Pekle, čo sa nikdy nevráti späť. Je to proste Béčko "tamtej" doby, ktoré už iné skrátka nebude ... ()

-OverLord- 

všechny recenze uživatele

V rámci "arnoldovek" takovej normální průměr. Žádnej průser, ani žádná bomba. Příběh je béčkovej až to neni hezký, ale skvěle to zachraňuje právě Arnold v nejlepších letech a moc dobrá akce. Ostatní herci taky hrajou výborně. Nakonec to ani nepůsobí tak kýčovitě, jak by se mohlo ze začátku zdát a je z toho docela slušnej akční thriller. ()

topi 

všechny recenze uživatele

Kriminálka, ve které Árnie vyčistí mafiánské gangy svým klasickým destruktivním způsobem. A teče u toho spousta krve. Film sice nepatří mezi nejlepší Arnoldovky, ale já jsem se u něho vždycky bavil výborně. Hláškama se nešetří - " Musíme ho zabít my než zabije on nás! ". Pamatuji si, že v porevolučním kolování nahraných VHS kazet x-tých kopií, byl tento snímek překládán jednohlasným dabingem jako "Městský žralok" :). ()

Galerie (40)

Zajímavosti (15)

  • Zbraň, ktorú Kaminsky (Schwarzenegger) používa v záverečnej scéne, je Heckler & Koch HK-94, poloautomatická civilná verzia samopalu MP5. (m.a.t.o.)
  • V jednom rozhovore Schwarzenegger povedal, že toto bol prvý film, v ktorom nosil drahé, moderné šaty. V jeho predošlých filmoch na šatstvo veľa peňazí z rozpočtu nezvýšilo. (m.a.t.o.)
  • I tentokrát se natáčení zúčastnil Arnoldův kamarád a častý spolupracovník Sven-Ole Thorsen. Objevil se jako bodyguard na konci filmu, v závěrečných titulcích je však uveden pouze jako kaskadér. (Rominator)

Reklama

Reklama