Reklama

Reklama

Starý kovboj má okrást urostlého muže a okouzlující slečnu, kteří převážejí velký obnos peněz. (Film+)

Recenze (87)

Falconica 

všechny recenze uživatele

Je to prostě westernová verze kreslené Looney Tunes pohádky o kojotovi a ptákovi. Akorát že pták je obvykle vychytralej, tady je jeho obdoba v podání Schwarzíka stejně blbá jako Kojot-Jack. Jako odpočinek to ujde, ale popadat za břicho se nebudete, jelikož jenom celou dobu recyklujou známé kreslené gagy. ()

Henk 

všechny recenze uživatele

Nechci se o filmu příliš rozepisovat, protože už tu bylo vše řečeno, ale musel jsem přidat hvězdičku ,jelikož jsem si vzpomněl na jednu scénu z které mne bolela bránice a ještě jsem si navíc rozbil video, protože jsem jí pořád vracel. Byla to scéna, kdy tlupa indiánů vyráží do útoku na vůz a poté co všichni popadají do řeky až na náčelníka, který jí vítězoslavně přejede a poté jeho kůň zahne doprava, ale jezdec je připraven jet rovně a hodí tam strašlivou robinzonádu. Moc pěkný kaskadérský kousek. ()

Reklama

mortak 

všechny recenze uživatele

Hodina a půl nekonečného opakování dvou vtípků - Kaktusový Jack klade pasti a padá, Krásný Cizinec s kamennou tváří Arnolda Schwarzeneggera odolává nadržené slečně Jonesové. I s krátkou indiánskou vložkou se to vleče do cíle jako dýchavičná lokálka. Francouzi se pokusili film oživit tím, že kůň Whiskey mluví, a docela dobře hláškuje, a tím se postarali o bezkonkurenčně nejlepšího herce filmu. Ti, co viděli film ve francouzském znění, nechť si jednu hvězdu do hodnocení přidají. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $9,800,000Tržby Celosvetovo $-║ Nenáročná groteskná zábava ako z kresleného úletu Looney Tunes. Kirk Douglas v nečakane komickej polohe a celkom mu to sadne, tendencia slušnej uvoľnenej zábavy tu je maximálne dosiahnutá, Arnold Schwarzenegger tiež v medziach pobaví jeho suchými hláškami a snaživá sympatická Ann-Margret sa dočká vytúženej romance až záverom, následne hopkajúci "Kaktusový Jack" nemá chybu, yee-haa. "Príjemná odľahčená zábava." /70%/ ()

MrPierc 

všechny recenze uživatele

Natočené ve stejném stylu jako coyote and roadrunner. Velice nevtipné, postavy se chovají stejně blbě. Bohužel, co platí v animácích, neplatí ve filmech. Arnie ve svém pyžamovém obleku s výrazem idiota nepozná, kdy ho žena chce. Hrál výborně hodného blba ( možná to ani nehrál ). Ann-Margret je ale důvod, proč jsem dal 2 hvězdičky. Něco tak sexy a žádostivého ve westernu už neuvidíte. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (5)

  • Arnold Schwarzenegger dostal za svoji roli zaplaceno 275 tisíc amerických dolarů. (lekr)
  • Jeden kritik po zhlédnutí filmu napsal, že Arnold Schwarzenegger se svou mimikou i výkonem nevyrovnal hereckým výkonům koní. Arnolda se to tehdy velice dotklo, ale když se později stal slavným hercem, připíchnul si tuto recenzi na čestné místo na zeď své kanceláře. (lekr)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno