Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Orgasmus mají úspěšně za sebou, ale Inken (Diana Amft), Lucy (Jasmin Gerat) a Lena (Karoline Herfurth) přesto zažívají těžké časy. Rodiče jim dělají typicky rodičovské problémy a výše kapesného zdaleka neodpovídá železné disciplíně při kontrole pozdních příchodů. Nezbývá než se postavit na vlastní nohy, což se v případě studentek snadno naplánuje, ale špatně realizuje. Kde sehnat peníze na slušné bydlení?

Všechny tři kamarádky dostaly do vínku krásný vzhled a odvahu, a tak potřebují jenom najít ty správné oběti s velkými byty. Zdá se však, že hvězdy jim tentokrát nejsou nakloněny. Lucy a Lena se zamilují do kluků, kteří nejsou těmi, za které se vydávají. A Inken hraje dominu submisivnímu sousedovi, místo aby věnovala pozornost sympatickému mladíkovi, který ji miluje Tři nerozlučné kamarádky se řítí sledem komických peripetií s mladistvým půvabem a neodolatelným šarmem.

Pokračování populární komedie Holky to chtěj taky, kterou v České republice vidělo bezmála 230 tisíc diváků, znovu nabízí divákům neodolatelný mix komediální zápletky, dívčího půvabu a přiměřené erotiky. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (135)

nash. 

všechny recenze uživatele

Tak jako první Holky překvapily příjemně, překvapily druhé Holky spíš nepříjemně. Kouzlo i humor se vytratily, zůstala jen bezradně působící nuda a marná snaha najít a zopakovat to, co jednou fungovalo. Jedno z mála plus je myslím rozhodnutí vydat se k poklidnější vztahové oddechovce než ke snaze nahnat body trapnou vulgárností. ale to na dobrý film nestačí. ()

Mire 

všechny recenze uživatele

Druhé pokračovanie Mädchen, mädchen mi narozdiel od ostatných, pripadá o niečo lepšie ako jednotka - o celú hviezdičku. Zatiaľ čo predchodca bol akousi veľmi chabou variáciou na American Pie, dvojka sa toho zbavila a ide na to inou cestou. Vynechanie klasickej sexuálnej tématiky týchto filmov, zlepšenie obrazu a kamerovej práce, konečne poriadne ozvučenie (alebo aspoň nejaké), mejdan ktorý sa tam konal síce nebol ako ten ktorý poznáme z amerických filmov, ale aspoň nebol taký skapatý ako v jednotke, scenár síce veľmi naivný, ale rozhodne lepší. Karoline Herfurth medzitým vyrástla a páčila sa miu tu o niečo viac ako v jednotke :) ,náhrada za ich tretiu kamarátku takisto solídna. Zábavy tu síce veľa nie je (opäť mi to nepripadá ako veľmi ako komédia), ale trápnych scén je o niečo menej. No, to popíjanie pri slove "veličenstvo" mi prišlo trochu absudrdné, po toľkých pohárikoch by som skončil prinajmenšom s otravou alkoholom v sanitke a nie s "pohodlným" vyzvracaním do záchoda :) Takže verdikt? Síce opäť film viacmenej na jedno pozretie, ale v tomto prípade sa zadarilo trochu lepšie. Dal by som tak 5,5 - 6/10, čo je v preklade tri hviezdy, aj keď 2,5* by to vystihovalo lepšie :) Ešte som zvedavý do tretice na chlapcov ktorí to chcú tiež, kde sa blysne opäť Diana Amft. EDIT 3.8.2012: mením hodnotenie na 2*. ()

Reklama

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Zase se nedá říct, že by to byla až taková tragédie. Pokud člověk nečeká odvaz typu Apple Pie a spíš si chce tedy odpočinout u něčeho nezatěžujícího mysl, zároveň ani moc trapného, co se vtipnosti týče a zároveň s lehkou myšlenkou a dějem soustředícím se na několik postav, vyjde z toho podívaná, která nenadchne, ale ani neurazí. Podle mě i lepší, než první díl, který má paradoxně o něco málo vyšší hodnocení. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Dvojka mi sedla o trochu víc. Není tak sprostá a trapná. O příběhu tu sice nemůžeme vůbec mluvit (celý film je o hledání bytu za málo peněz a občas se řeší i vztahy), ale holky jsou o 3 roky starší a rozhodně víc sexy. Na jedno dopoledne to. Němci mají takový lehce rozpoznatelný styl komedií, který je častokrát trapný až na půdu a jen občas se povede nějaká vtipná scéna (předstírání sexu kvůli sousedovi). ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

Oproti prvním orgasmům v jedničce pochopitelně už úplně jiné starosti - víc dospělácké, ale stejně jako v jedničce naprosto ze života. A scéna, kdy se Inken nechala pozvat k sousedovi na šuk řeči (pardon, na kus řeči) a pak s ní poskakoval u zdi s kalhotami až u kotníků za doprovodu dychtivě cválající písně! Tu mám uloženou na důstojném místě v archivu – hned vedle té snídaňové hudební erotické scény z filmové klasiky 9 ½ týdne. Samozřejmě dvojka už není tolik dojemná jako jednička, ale pořád ještě slušně zábavná. Tentokrát bez trucu za poctivé tři hvězdy. ()

Galerie (39)

Reklama

Reklama